g1annis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Πήρα σήμερα τα κομμάτια από το νέο μου υπολογιστή. Άρχισα να τον στήνω και φοβάμαι πως έχουνε γίνει κάποια λάθη: 1) Η motherboard που πήρα είναι η ASUS P5N73-CM. Έχει υποδοχή για τροφοδοσία ρεύματος με 12 ζευγάρια υποδοχών pin. Όμως το παλίο μου no name τροφοδοτικό για μια Abit IP-95 τριετίας βγάζει βύσμα με 10 ζευγάρια pin. Πρέπει να πάρω άλλο ή μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό? 2) Από το κουτί βγαίνει από την πρόσοψη μια δέσμη καλωδίων για τα Led, το Power, το Restart κλπ. Βγαίνει όμως κι άλλο ένα καλώδιο που λέει HD AUDIO με 4 ζεύγη τρυπίτσες και μια μόνη της έτσι --> :::.: Αυτό τι ακριβώς είναι και που συνδέεται? 3) Στο βιβλιαράκι της motherboard λέει "the following table lists the memory modules that have been tested and qualified for use with this motherboard. Visit http://www.asus.com for the latest DDR2 DIMM modules for theis motherboard. Εγώ πήρα κάποιες Supertalent οι οποίες δεν εμπεριέχονται στη λίστα. Αυτό τι σημαίνει? Ότι δε θα αναγνωριστούν καν, ότι θα τρέχουν χαμηλότερα ή δε θα έχω κανένα πρόβλημα? Ευχαριστώ.
EliasKir Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 To HDAudio μπαινει στην πρασινη υποδοχη κατω αριστερα. Με τις μνημες δεν θα εχεις προβλημα. Για το τρoφοδοτικο, δεν ειμαι σιγουρος, αλλα ισως γινεται με καποιον ανταπτορα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Οι μνημες ειναι μια χαρα συμβατες. Στο 2 σου απαντησε ο EliasKir. Στο 1 σου λεω οτι υπαρχει πιθανοτητα να δουλεψει και με το υπαρχον τροφοδοτικο (αφηνοντας 4pins κενα), αλλα καλο θα ηταν να το αλλαζες. Ενα καλο τροφοδοτικο προσφερει διαχρονικη σταθεροτητα σε ενα συστημα
EliasKir Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Seasonic με 45 ευρω ειναι πολυ καλα. Αν σκεφτεις οτι τα TR2 παιζουν στα ιδια λεφτα και παραπανω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Ειναι πιο δυνατο απο τα TR2 450-500-550 κιολας
g1annis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όταν το δουλέψω θα σας απαντήσω ξανά. Προς το παρόν αγόρασα έναν αντάπτορα 3,5ευρώ να κάνω τη δουλειά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.