giotis7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 γεια σας εχω κανει customise τα windows αλλα τωρα θελω να τα κανω backup ωστε να τα εχω με την μια costumise χωρις να χρειαζεται να τα ξανα διαμορφωνω.... Εχω υποξην μου το Acronis Home True Image 2009 αλλα δεν ξερω.. Any ideas????
nickarmy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 υπάρχουν οδηγoι αλλα τους εχω σε pdf αν θελεις στους στελνω μεσο msn υπάρχουν οδηγoι αλλα τους εχω σε pdf αν θελεις στους στελνω μεσο msn
rovan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Το συνιστω ανεπιφυλακτα. Το χρησιμοποιω καιρο τωρα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Υποστηριζει εξωτερικους σκληρους κανονικοτατα.
datanet Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Το συνιστω ανεπιφυλακτα. Το χρησιμοποιω καιρο τωρα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Υποστηριζει εξωτερικους σκληρους κανονικοτατα. να ρωτησω και εγω.. οταν κανω φορματ, πως κανω recovery χωρις να βαλω τα windows κ ολα τα σχετικα ξανα??? ή μηπως δεν χρειαζεται να κανω φορματ, και απλα κανω restore backup ???
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 να ρωτησω και εγω.. οταν κανω φορματ, πως κανω recovery χωρις να βαλω τα windows κ ολα τα σχετικα ξανα??? Κανεις boot απο το cd που εχεις δημιουργησει απο το acronis,φορτωνεις το image που εχεις παρει και κανεις restore. ή μηπως δεν χρειαζεται να κανω φορματ, και απλα κανω restore backup ??? Μπορεις να κανεις restore ειτε μετα απο format ειτε χωρις format.
datanet Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Κανεις boot απο το cd που εχεις δημιουργησει απο το acronis,φορτωνεις το image που εχεις παρει και κανεις restore. Μπορεις να κανεις restore ειτε μετα απο format ειτε χωρις format. ευχαριστω πολυ φιλε!
slygeo87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Nα ρωτήσω επειδή δεν καταλαβαίνω... Θέλω π.χ. να κάνω φορματ.Το ακρονις τι κάνει ακριβώς δηλαδή;Δημιουργεί ένα image του δίσκου και μετά απ' το φορμάτ φορτώνεις το image και σου βγάζει όλα τα προγράμματα και drivers που είχες περασμένα χωρίς να κάνεις ξανά τις εγκαταστάσεις;Πρακτικά δηλαδή που είναι χρήσιμο; Συγκεκριμένα εμένα με ενδιαφέρει image για το τοπικό δίσκο. Σε περίπτωση που αυτά που λέω παραπάνω είναι σωστά, πως γίνεται να το φορτώνει;Απλά τρέχεις το image μετά το clean install των windows μέσα απ' το περιβάλλον των windows;Και τι κατάληξη έχει το αρχείο image που έχουμε φτιάξει;Διότι άμα είναι κάποιο συγκεκριμένο δεν θα πρέπει να εγκαταστήσουμε πρώτα το ακρόνις για να αναγνωρίσει το αρχείο και να το ''τρέξει'';
cosmos000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 slygeo87 Αυτά ακριβώς που λες κάνει το acronis και όχι μόνο.Τώρα για το back up του c: ας πούμε που έχεις τα windows έχεις 2 επιλογές : Η πρώτη είναι να το έχεις σε διαφορετικό σκληρό από το c και η δεύτερη να κάνεις το backup σε DVD. Όσον αφορά την εύλογη απορία σου για το από που φορτώνει το πρόγραμμα: Όταν κάνεις restore ΧΩΡΙΣ να κάνεις φορμάτ σου βγάζει κατά την εκκίνηση των windows "πάτα το f11 " και φορτώνει το acronis και το κάνεις από εκεί μέσα κατευθείαν στο τσακ μπαμ. ΑΑΑν κάνεις φορμάτ...λογικό είναι να μην μπορεί να φορτώσει το acronis αφού έχουν σβηστεί όλα ,όμως η μαγκιά του προγράμματος είναι ότι έχει την επιλογή να φτιάξεις ένα bootable cd-άκι (ούτε 60mb) το οποίο το φορτώνεις μετά το format και από κει μέσα κάνεις το restore. Το κέρδος απ όλα αυτά είναι ο ΧΡΟΝΟΣ!Σκέψου πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να κάνεις ένα format,να περάσεις τα windows,να περάσεις τα προγράμματα κτλ κτλ.Με το acronis σε maximum 10 λεπτάκια τα χεις όλα όπως την τελευταία φορά που έκανες restore. Την τελευταία εβδομάδα με έσωσε 3 φορές κυριολεκτικά αφού είχα πρόβλημα με τον έναν σκληρό μου και δεν έχασα τπτ ούτε έκανα φορμάτ 3 φορές.Το συνιστώ με το χέρι στην φωτιά!!
slygeo87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 To cd που λες γιατί μόνο 60 mb; Αν φτιάξω ένα image μεγέθους (drivers -applications) π.χ. 10 gb πως θα το κάνω back up σε bootable cd;
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 To cd που λες γιατί μόνο 60 mb; Αν φτιάξω ένα images μεγέθους (drivers -applications) π.χ. 10 gb πως θα το κάνω back up σε bootable cd; Το image προφανως δεν ειναι μεσα σ αυτο το cd.Στο cd ειναι μονο το προγραμμα για να κανεις το restore.Το back up το εχεις σε καποιο σκληρο(εσωτερικο/εξωτερικο)ή dvds.
slygeo87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ωραία, δηλαδή μόλις τρέξω το cdακι θα βγουν οδηγίες και θα μου πουν insert ''back up dvd'' ή κάτι τέτοιο;
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ωραία, δηλαδή μόλις τρέξω το cdακι θα βγουν οδηγίες και θα μου πουν insert ''back up dvd'' ή κάτι τέτοιο; Ναι.Που ειναι το back up και που θα το κανεις restore.
macabre_sunsets Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει restore ένα image σε virtual box? Δλδ να κάνω backup τον σκληρό μου και αργότερα να τον κάνω restore σε ένα εικονικό μηχάνημα, σε οποιοδήποτε pc.
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει restore ένα image σε virtual box? Δλδ να κάνω backup τον σκληρό μου και αργότερα να τον κάνω restore σε ένα εικονικό μηχάνημα, σε οποιοδήποτε pc. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν νομιζω να γινεται σε εικονικο μηχανημα.Προκειται για διαφορετικο hardware.Σε οποιοδηποτε pc θα μπορεις απο την στιγμη που ειναι ιδιο με αυτο που εχεις παρει το image.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.