_chris_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 γεια σας. έχει ιδέα κανείς πόσο είναι ο μισθός καθηγητή σε φροντιστήριο πληροφορικής; εννοώ φροντιστήριο που κάνει μαθήματα κυρίως για ECDL.... και τα σχετικά. συγκεκριμένα:φίλη μου που έχει τελειώσει ΤΕΙ πληροφορικής πιθανόν θα αρχίσει να δουλεύει σε φροντιστήριο και θα ήθελε να πάρει μια ιδέα για το τι ισχύει από οικονομικά.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 O βασικος μισθος.. Ξέρεις δεν είναι όλοι ίδιοι... Anyway, Να υποθέσω οτι είναι ανύπαντρος και δεν έχει μεταπτυχιακό. Στον νομό Αττικής είναι 12,59 μεικτά Στους λοιπούς νομούς είναι 10,50 μεικτά. (Την ώρα)
ApSiMan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ξέρεις δεν είναι όλοι ίδιοι... Anyway, Να υποθέσω οτι είναι ανύπαντρος και δεν έχει μεταπτυχιακό. Στον νομό Αττικής είναι 12,59 μεικτά Στους λοιπούς νομούς είναι 10,50 μεικτά. + - 2-3€ ανάλογα με το τι διδάσκεις (ECDL core?expert?etc) όπως επίσης κ με την προϋπηρεσία...
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 + - 2-3€ ανάλογα με το τι διδάσκεις (ECDL core?expert?etc) όπως επίσης κ με την προϋπηρεσία... Η προυπηρεσία ναι, παίζει ρόλο. Το τι διδάσκεις είναι στο χέρι του εργοδότη πως θα το αξιολογήσει. Δεν ορίζει ο νόμος κάτι...
_chris_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ευχαριστώ για τις απαντήσεις. βασικά έκανα το ποστ πιο πολύ απο περιέργεια γιατί ο καθένας έλεγε το δικό του... δεν έχω και κανέναν γνωστό καθηγητή να ρωτήσω. η κοπέλα δεν έχει μεταπτυχιακό και είναι ανύπαντρη. απλά επειδή δεν θα δουλεύει με "ώρες" αλλά 8ωρο φουλ (όποτε δεν έχει μάθημα θα ασχολείται με συντήρηση του δικτύου υπολογιστών και ότι άλλο απαιτείται τελοςπαντων) ας το υπολογίσουμε σε μηνιαίο μισθό. προυπηρεσία δεν υπάρχει. όσο για τα μαθήματα που θα κάνει:ecdl (αν απαιτηθεί και expert),σχεδίαση ιστοσελίδων.. και επίσης θα είναι υπεύθυνη και για τους υπολογιστές ότι χρειαστεί. πχ εγκατάσταση νέων υπολογιστών στο δίκτυο,σετάρισμα μηχανημάτων και τα σχετικά...
ApSiMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ωχ ωχ ωχ ωχ, κλασικά τα κάνω όλα κ συμφέρω..... Το είχα κάνει (ακριβώς το ίδιο) πριν μερικά χρόνια, χωρίς να έχω πάρει το πτυχίο ακόμα (στα τελειώματα). Έπαιρνα τον βασικό 650€ κ μου έβγαινε η παναγία. Συγκεκριμένα είμασταν 3 άτομα που κάναμε το ίδιο πράγμα. Στον χρόνο πάνω ο ένας πήρε προαγωγή κ έγινε υπεύθυνος σπουδών κ πωλήσεων με μειωμένα ωράρια διδασκαλίας (κ μισθό κοντά στα 1000 καθαρά) ο άλλος έχει παραμείνει στο ίδιο ωράριο κ αρμοδιότητες (με περισσότερες ώρες διδασκαλίας από ότι τεχνικά κλπ) κ εγώ άσκησα βέτο κ έγινα ωρομίσθιος με ώρες μόνο για μαθήματα (σπανίως πάω κ για κάποια τεχνική υποστήριξη αν είναι ανάγκη). στα λέω αυτά για να ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί η πορεία κάποιου "τα κάνω όλα κ συμφέρω"
ripperakos Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Πάντως και να είχε μεταπτυχιακό δύσκολα θα έπερνε κάτι παραπάνω...γενικά να υπολόγιζει περίπου 10 ευρώ την ώρα + ένσημο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.