Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασια Asus 4870

EliasKir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια, χθες πηρα μια Asus 4870 512MB με αυτη την ψυκτρα και ειδα οτι δεν ειχε ψυκτρακια στις μνημες. Σε παιχνιδια ο πυρηνας εφτανε τους 68 βαθμους περιπου και οι μνημες τους 80. Οποτε πηρα κι εγω κι εβαλα κατι ψυκτρακια (σαν αυτα) στις μνημες. Το αποτελεσμα? Τωρα πιανουν 85 βαθμους!!! Πως γενεν αυτο? Μπορει καποιος να το εξηγησει?

Δημοσ.

Mηπως ρε παιδια αυτες οι ψυκτρες πρεπει να τις κολλας με αυτοκολλητη τανια αλλα να βαζεις και θερμοαγωγιμη και απο τις δυο πλευρες;Δεν ξερω,λεω εγω τωρα....γιατι δεν εχω τοποθετησει ποτε μου τετοια ψυκτρακια

Δημοσ.

Την θερμοκρασια την βλεπω με το gpuz. Τα ψυκτρακια αυτα, τα ειχα πριν στην 8800 μου. Ειναι απο την VF1000. Τα εβγαλα απο εκει, τα ζεστανα με ενα πιστολακι (γιατι δεν κολλουσαν) και τα εβαλα στην 4870. Αν δεν εμπαιναν καλα λογικα θα επεφταν, ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Μαλλον(σιγουρα) η αυτοκολλητη αυτη ταινια ειναι μιας χρησεως και μολις την ξεκολλησεις πρεπει να ειναι αχρηστη.Γιατι δεν περνεις και νουριες ταινιες,ετσι για δοκιμη;Ειναι πολυ φτηνες...

Δημοσ.

Κοιτα πολλες υλοποιησεις ερχονται και χωρις καθολου ψυκτρακια για τις μνημες. Η 4850 που εχω εγω πχ δεν ειχε. Οποτε τα ψυκτρακια δεν ειναι και must. Αλλα οχι και 85 βαθμοι με ψυκτρακια!!! Τι να πω δεν ξερω. Μηπως τους πειραξες το dna με το πιστολακι?:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...