oxirefousti Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Παίδες βοήθεια. Καταρχήν συγνώμη αν δεν είναι το κατάλληλο μέρος για το θέμα που άνοιξα. Ψάχνω ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ τους drivers για την Viewsonic VP2030b. To cd που μου ήρθε με την οθόνη (εδώ και ένα χρόνο τώρα) χτύπησε. Το site της Viewsonic δεν έχει τους drivers αυτούς και η επικοινωνία μου με την εταιρεία δεν κατέληξε πουθενά (δεν πήρα απάντηση εδώ και μια βδομάδα). Εχει κανένα μέλος την ίδια οθόνη ή καμιά ιδέα που μπορώ να τους βρω? Ευχαριστώ πολυ παιδιά. Είστε η τελευταία μου ελπίδα. Φιλικά Γρηγόρης
oxirefousti Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 onty my friend ευχαριστώ για το γρήγορο reply. Το συγκεκριμμένο link το έχω βρεί και εγώ. Σου κατεβάζει ενά πρόγραμμα που το κάνεις εγκατάσταση και σου ανιχνεύει ποια hardware σου δεν έχουν drivers. ΑΠΑΤΗ μεγάλη. To έκανα. Τα βρίσκει όλα μέλι γάλα χωρίς να αναφέρει ποιές συσκευές "φοράω" στο μηχάνημα. (δηλ. λέει: Monitor-Driver ok και λοιπές τέτοιες χαζομάρες). Χώρια ότι είναι trial που σημαίνει ότι ακόμα και λύση να έβρισκε θα σου ζητούσε να αγοράσεις το prog. Driver Detective αν θυμάμαι καλά λέγεται.
onty Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ok...this one?? http://www.viewsonic.com/support/downloads/drivers/?prod_name=VP2030B
oxirefousti Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Τελικά η viewsonic απάντησε και μου έστειλαν τους drivers μέσω email. Ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες και τα link που μου έδωσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.