Προς το περιεχόμενο

Amnesia: The Dark Descent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Σίγουρα θα ξαναπέσει. Το πόσο σύντομα είναι σχετικό βέβαια, αλλά το Steam έχει έτσι κι αλλιώς καθημερινές πλέον προσφορές σε παιχνίδια (εκτός και αν αλλάξουν πολιτική για το καλοκαίρι και επιστρέψουν σε midweek και weekend προσφορές).

Δημοσ.

περσυ ειχαν βαλει παλι τετοιες προσφορες με tickets και διαφορα αλλα, και 2-3 μερες πριν ληξει εβαλαν αλλες προσφορες

καλυτερες για 2 εβδομαδες περιπου. τωρα δυστυχως νομιζω οτι θα σταματησουν εδω

Δημοσ.

Μπορεις να σκοτωσεις τα τερατα εαν τα πεταξεις αντικειμενα πανω τους ή οχι; Μονο εαν πεσουν σε κανενα γκρεμο;

Δημοσ.

εβαλε κανεις απο περιεργεια το ssao στο 128; σερνεται το συμπαν

Την 4870 την γονατιζει ανετα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

και ναι επιτελους ξαναεπεσε και μαλιστα στα 3€ :-D

ψυνομε να αγορασω και το penumbra που ειναι πανω κατω στο ιδιο στιλ και παιζει και επισεις σε προσφορα

edit. πειρα και το Penumbra Collector Pack στα 4,5

να δω ποτε θα κατσω να παιζω αυτα που αγοραζω

• 5 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά έχει παίξει κανείς κάποιο από τα Penumbra να μου πει αν αξίζει σαν game??

Είναι ισάξιο του Amnesia???

Απ'όσο ξέρω είναι από τους ίδιους developers αλλά δεν είναι και τόσο δημοφιλές...

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά έχει παίξει κανείς κάποιο από τα Penumbra να μου πει αν αξίζει σαν game??

Είναι ισάξιο του Amnesia???

Απ'όσο ξέρω είναι από τους ίδιους developers αλλά δεν είναι και τόσο δημοφιλές...

Τα Penumbra ειναι αρκετα καλα (και τρομακτικα) παιχνιδια, ειδικα αν μπεις στο κλιμα τους και ακολουθησεις την ιστορια τους. Για την εποχη τους ειχαν διαφημιστει αρκετα (τουλαχιστο το Overture) για τη μηχανη με τα physics και την αλληλεπιδραση με τον κοσμο.

Γενικα θυμιζουν παρα πολυ το Amnesia. Μια βασικη διαφορα ειναι οτι στα Penumbra γενικα μπορεις να "αντεπιτεθεις" στους εχθρους/τερατακια/whatever, οποτε δεν εχεις αυτο το συνεχες run for your life (οχι οτι λειπει εντελως βεβαια :-D )

Ειναι επισης αρκετα γνωστα (και κατα καιρους τα δινουν ειτε σε pay-what-you-want bundles) ειτε σε πολυ χαμηλες τιμες στο steam.

Penumbre: Overture και Penumbra: Black Plage αξιζουν το κοπο οπωσδηποτε. Το τριτο της σειρας (Penumbra: Requiem) δεν πρεπει να το εχω παιξει, παροτι το εχω (γιατι ειχα διαβασει για τα προβληματα με την αναπτυξη του και το λογο που βγηκε οπως βγηκε). Δεν εχει καποια ιδιαιτερη ιστορια και εστιαζει κυριως σε puzzles.

Δημοσ.

Τα Penumbra ειναι αρκετα καλα (και τρομακτικα) παιχνιδια, ειδικα αν μπεις στο κλιμα τους και ακολουθησεις την ιστορια τους. Για την εποχη τους ειχαν διαφημιστει αρκετα (τουλαχιστο το Overture) για τη μηχανη με τα physics και την αλληλεπιδραση με τον κοσμο.

Γενικα θυμιζουν παρα πολυ το Amnesia. Μια βασικη διαφορα ειναι οτι στα Penumbra γενικα μπορεις να "αντεπιτεθεις" στους εχθρους/τερατακια/whatever, οποτε δεν εχεις αυτο το συνεχες run for your life (οχι οτι λειπει εντελως βεβαια :-D )

Ειναι επισης αρκετα γνωστα (και κατα καιρους τα δινουν ειτε σε pay-what-you-want bundles) ειτε σε πολυ χαμηλες τιμες στο steam.

Penumbre: Overture και Penumbra: Black Plage αξιζουν το κοπο οπωσδηποτε. Το τριτο της σειρας (Penumbra: Requiem) δεν πρεπει να το εχω παιξει, παροτι το εχω (γιατι ειχα διαβασει για τα προβληματα με την αναπτυξη του και το λογο που βγηκε οπως βγηκε). Δεν εχει καποια ιδιαιτερη ιστορια και εστιαζει κυριως σε puzzles.

Ήσουν κατατοπιστικότατος :-)

Έχω βρει σε προσφορά το Black Plague + Repuiem στα 3 ευρώ αλλά μάλλον θα περιμένω μήπως βγει σε κανένα bundle κάποιο από τα 2 πρώτα και αν είναι να αγοράσω και το άλλο,,, ;)

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ειχα αφησει στη μεση διοτι μου ειχαν τελειωσει τα εσωρουχα :) και επιτελους το ξαναρχισα.

Γουσταρω τρελα την ατμοσφαιρα με τα 5.1 ακριβως πισω απο το κεφαλι και μπονους να

τριζουν τα παντζουρια απο τον αερα....

Περιμενουμε με αγωνια το 2...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...