mainboardER Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 δεν εχω λεφτα στην καρτα γαμοτο λετε να ξαναπεσει συντομα;
Sarandis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 εβαλε κανεις απο περιεργεια το ssao στο 128; σερνεται το συμπαν
mainboardER Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 εμενα το demo μου εκανε τρελα σπασιματα χωρις vsunc
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Σίγουρα θα ξαναπέσει. Το πόσο σύντομα είναι σχετικό βέβαια, αλλά το Steam έχει έτσι κι αλλιώς καθημερινές πλέον προσφορές σε παιχνίδια (εκτός και αν αλλάξουν πολιτική για το καλοκαίρι και επιστρέψουν σε midweek και weekend προσφορές).
gavros10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 περσυ ειχαν βαλει παλι τετοιες προσφορες με tickets και διαφορα αλλα, και 2-3 μερες πριν ληξει εβαλαν αλλες προσφορες καλυτερες για 2 εβδομαδες περιπου. τωρα δυστυχως νομιζω οτι θα σταματησουν εδω
Luxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μπορεις να σκοτωσεις τα τερατα εαν τα πεταξεις αντικειμενα πανω τους ή οχι; Μονο εαν πεσουν σε κανενα γκρεμο;
Obsidian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 εβαλε κανεις απο περιεργεια το ssao στο 128; σερνεται το συμπαν Την 4870 την γονατιζει ανετα.
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αυτό https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Screen_Space_Ambient_Occlusion
mainboardER Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 και ναι επιτελους ξαναεπεσε και μαλιστα στα 3€ ψυνομε να αγορασω και το penumbra που ειναι πανω κατω στο ιδιο στιλ και παιζει και επισεις σε προσφορα edit. πειρα και το Penumbra Collector Pack στα 4,5 να δω ποτε θα κατσω να παιζω αυτα που αγοραζω
zizu10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Παιδιά έχει παίξει κανείς κάποιο από τα Penumbra να μου πει αν αξίζει σαν game?? Είναι ισάξιο του Amnesia??? Απ'όσο ξέρω είναι από τους ίδιους developers αλλά δεν είναι και τόσο δημοφιλές...
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Παιδιά έχει παίξει κανείς κάποιο από τα Penumbra να μου πει αν αξίζει σαν game?? Είναι ισάξιο του Amnesia??? Απ'όσο ξέρω είναι από τους ίδιους developers αλλά δεν είναι και τόσο δημοφιλές... Τα Penumbra ειναι αρκετα καλα (και τρομακτικα) παιχνιδια, ειδικα αν μπεις στο κλιμα τους και ακολουθησεις την ιστορια τους. Για την εποχη τους ειχαν διαφημιστει αρκετα (τουλαχιστο το Overture) για τη μηχανη με τα physics και την αλληλεπιδραση με τον κοσμο. Γενικα θυμιζουν παρα πολυ το Amnesia. Μια βασικη διαφορα ειναι οτι στα Penumbra γενικα μπορεις να "αντεπιτεθεις" στους εχθρους/τερατακια/whatever, οποτε δεν εχεις αυτο το συνεχες run for your life (οχι οτι λειπει εντελως βεβαια ) Ειναι επισης αρκετα γνωστα (και κατα καιρους τα δινουν ειτε σε pay-what-you-want bundles) ειτε σε πολυ χαμηλες τιμες στο steam. Penumbre: Overture και Penumbra: Black Plage αξιζουν το κοπο οπωσδηποτε. Το τριτο της σειρας (Penumbra: Requiem) δεν πρεπει να το εχω παιξει, παροτι το εχω (γιατι ειχα διαβασει για τα προβληματα με την αναπτυξη του και το λογο που βγηκε οπως βγηκε). Δεν εχει καποια ιδιαιτερη ιστορια και εστιαζει κυριως σε puzzles.
zizu10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Τα Penumbra ειναι αρκετα καλα (και τρομακτικα) παιχνιδια, ειδικα αν μπεις στο κλιμα τους και ακολουθησεις την ιστορια τους. Για την εποχη τους ειχαν διαφημιστει αρκετα (τουλαχιστο το Overture) για τη μηχανη με τα physics και την αλληλεπιδραση με τον κοσμο. Γενικα θυμιζουν παρα πολυ το Amnesia. Μια βασικη διαφορα ειναι οτι στα Penumbra γενικα μπορεις να "αντεπιτεθεις" στους εχθρους/τερατακια/whatever, οποτε δεν εχεις αυτο το συνεχες run for your life (οχι οτι λειπει εντελως βεβαια ) Ειναι επισης αρκετα γνωστα (και κατα καιρους τα δινουν ειτε σε pay-what-you-want bundles) ειτε σε πολυ χαμηλες τιμες στο steam. Penumbre: Overture και Penumbra: Black Plage αξιζουν το κοπο οπωσδηποτε. Το τριτο της σειρας (Penumbra: Requiem) δεν πρεπει να το εχω παιξει, παροτι το εχω (γιατι ειχα διαβασει για τα προβληματα με την αναπτυξη του και το λογο που βγηκε οπως βγηκε). Δεν εχει καποια ιδιαιτερη ιστορια και εστιαζει κυριως σε puzzles. Ήσουν κατατοπιστικότατος Έχω βρει σε προσφορά το Black Plague + Repuiem στα 3 ευρώ αλλά μάλλον θα περιμένω μήπως βγει σε κανένα bundle κάποιο από τα 2 πρώτα και αν είναι να αγοράσω και το άλλο,,,
devil-ji Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Το ειχα αφησει στη μεση διοτι μου ειχαν τελειωσει τα εσωρουχα και επιτελους το ξαναρχισα. Γουσταρω τρελα την ατμοσφαιρα με τα 5.1 ακριβως πισω απο το κεφαλι και μπονους να τριζουν τα παντζουρια απο τον αερα.... Περιμενουμε με αγωνια το 2... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα