konstantinos77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 To παιχνιδι παιδια το πουλαει το πλαισιο ?
outlaw star Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Απ όσο θυμάμαι διατίθεται μόνο μέσω download. έτσι ακριβώς
benign Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Πολυ αξιολογο και ατμοσφαιρικο,που ειναι σημαντικο σε τετοιου ειδους games.
john2gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Όλα μα όλα τα λεφτά, είναι από το 3:00 και μετά. Έκλασα στο γέλιο λέμε (fake 100% αλλά και πάλι, έλιωσα στο γέλιο λέμε)
SomnusRX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Το πηρα τωρα τελευταια με τις προσφορες του Steam και ομολογω πως προκειται για ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ game. Απο τα λιγα που τα χαρακτηριζω ως εμπειρια. Παιζεις 1-2 ωρες και θες μια βολτα εξω μετα να ηρεμησεις. ΕΥΓΕ Frictional Games! περιμενω το επομενο σαν τρελος! Edit: Μολις το τελειωσα και εχω να δηλωσω, 10 στα 10 με ολη μου την καρδια! Tο καταευχαριστηθηκα και εκει που με τρελανε ειναι οτι οταν μαζευα τα αντικειμενα για το tonic του Agrippa δεν ειχα δει/βρει το αιμα. Aφου κολλησα αρκετες ωρες, καπου διαβασα στο net οτι ειναι πιο πισω απο εκει που ημουν και οτι το ειχα ξεχασει, τσατιστηκα που το game σε αφηνε να συνεχισεις χωρις βασικα αντικειμενα και εκανα load μια παλια θεση... ...που να ηξερα ομως οτι αυτο το υπεροχο game, εχει 3 διαφορετικα endings και δεν παιζει κανενα ρολο αμα δεν βρεις ενα item. Φανταστικο! το διαβασα μετα στην wiki και εμεινα με το στομα ανοιχτο
balakan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Πραγματι στα κορυφαια παιχνιδια . Χρονια ειχα να παιξω παιχνιδι και να ανατριχιασω τοσο . Μου θυμισε παλιες καλες εποχες και πανω που πιστευα οτι δεν θα ξαναβγουν παιχνιδια που θα με κανουν να πεταγομαι απο φοβο . Ο ηχος ( δοξα το θεο εχω τα G35 ) τα σπαει , αυτο το σκοταδι που επικρατει σε ορισμενα δωματια ειναι το κατι αλλο . Το σεναριο αριστο . Το ειχα ξεκινησει πριν κανα 2 μηνες ( ειχα παιξει κανα τεταρτο ) και καποια αρνητικα σχολια με εκαναν να το αφησω , ορισμενοι οτι θελουν γραφουν . Το ξεκινησα παλι τωρα .
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Αρχικά λέγανε ότι δεν πάνε πολύ καλά οι πωλήσεις τους αλλά τώρα πλέον λένε ότι έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία τους αφού είναι στις 200k+ http://www.eurogamer.net/articles/2011-01-07-amnesia-scares-up-200-000-sales Εμένα με ξενέρωσε με αυτό το bug που έπεσα σε dead end στο game και πρέπει να πάω αρκετά πίσω ξανά το game για να το ξαναπαίξω και όλο το αναβάλω να το αρχίσω ξανά.
dimem Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Εμένα με κάρτα ATI 9250, το παιχνίδι μου crash-άρει στο launch. Ψάχνοντας λίγο στο Internet, απ' ότι κατάλαβα οφείλεται σε οδηγούς PhysX(?). Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το παίξω επιτέλους?
john2gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Και 300-400Κ αξίζει να πάει το Amnesia, τέτοια παιχνιδάρα δύσκολα συναντάς την σημερινή εποχή!
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Το έβαλα και έπαιξα 10 λεπτά. Πολλά υποσχόμενο και θυμίζει παλιές καλές εποχές! Το αφήνω για νύχτα. Θεωρώ ότι θα το χαντακώσω παίζοντας 8.20 το πρωί...
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Θα το χαντακωσεις τρελα σιγουρα. Τι εγινε, εχουμε ρεπουδακι και κανουμε δοκιμες? Το παιχνιδι εννοειται οτι πρεπει να το παιξεις και με την ενταση αυξημενη ετσι?
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Είμαι τέζα με τη μέση μου (Ιερολαγωνίτιδα), άστα. Το παιχνίδι το παίζω με τα Monitors κάτι το οποίο δημιουργεί πολύ καλή αίσθηση. Γενικότερα απ' ότι έχω παρατηρήσει με τα Monitors ευχαριστιέμαι καλύτερα τα παιχνίδια. Τα συγκεκριμένα έχουν πολύ καλές μεσαίες και πραγματικά δημιουργούν μία αίσθηση Surround στο παιχνίδι. Το βράδυ προβλέπεται κάψιμο!
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Καλη φαση. Εγω ακομα δεν εχω ασχοληθει πολυ γιατι ολο βραδυνα δουλευω τον τελευταιο μηνα (και κατι) αλλα μολις περασω στο πρωινο ωραριο θα το τιμησω αναλογα.
Sed22 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 εχουμε κανενα νεο patch ? γτ ακουσα απο προλαλισαντα οτι υπαρχουν καποια bugs στην πορεια..Μην το συνεχισω και μετα ξενερωσω που δεν θα προχωραει εξαιτιας του bug.. τΟ εχει τερματισει κανεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα