outlaw star Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δε διαβάζω συνεντεύξεις ή δελτία τύπου και ανακοινώσεις, αλλά αυτό εδώ το διάβασα.Πολύ ειλικρινές, αλλά μόνο 35 χιλιάδες κομμάτια ρε παιδιά με τέτοιες κριτικές;Μετά μας πειράζει που ζαχαρώνουν όλοι τις κονσόλες... ναι αλλά δεν είναι και το πιο δημοφιλές είδος παιχνιδιού πια θεωρώ..υποθέτω ότι αυτοί που αχολούνται γενικά με adventure θα είναι και αυτοί που το αγόρασαν..όσο για το ζαχάρωμα στις κονσόλες μεγάλη κουβέντα..φουλ των πειρατών σε wii και xbox360 είναι
fearwhatnow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δε διαβάζω συνεντεύξεις ή δελτία τύπου και ανακοινώσεις, αλλά αυτό εδώ το διάβασα.Πολύ ειλικρινές, αλλά μόνο 35 χιλιάδες κομμάτια ρε παιδιά με τέτοιες κριτικές;Μετά μας πειράζει που ζαχαρώνουν όλοι τις κονσόλες... Μια χαρα πουλησε.Αν εβγαινε στο x360 δεν θα πουλουσε ουτε 1000 κομματια.Οσο για την πειρατεια πλεον εχει καταντησει κουραστικο να κατηγορειται το pc.Ειδικα σε wii και χ360 γινεται το ελα να δεις με ορδες "πειρατικων" τιτλων, πλεον εχουν ξεφυγει και εχουμε leaks μεχρι και 20 μερες πριν απο επισημες κυκλοφοριες.Επισης στο pc εχουν κοψει τα demos.Στο ps3 σε καθε παιχνιδι εχω το demo και μια πρωτη εντυπωση.Στο pc τι περιμενουν δηλαδη?Να σκαμε τα 40αρια και να βγαζουν την μια πατατα μετα την αλλη?
chek2fire Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Γενικά τα παιχνίδια τρόμου δεν τα πάνε και πολύ καλά παραδοσιακά για τον απλό λόγο ότι δεν είναι για όλους. Το είδαμε να συμβαίνει και με το dead space που η έκδοση του ήταν για όλες τις πλατφόρμες. Στην περίπτωση του amnesia τα πήγε και χειρότερα και απο τα penumbra ενώ είναι πολύ καλύτερος τίτλος σε όλα αλλα είναι ένα από τα πιο horror game ever.
deviant Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Πολύ μέτριο... όσο για τρόμου ας γελάσω... Δεν συγκρίνεται με παλιά παιχνιδάκια τρόμου πχ sanitarium... τέτοια νοσηρότητα και αρρωστημενη ατμόσφαιρα δεν έχω βρει σε άλλο παιχνίδι...Τα αίματα στους τοίχους και τα ζοπι που χοροπηδάνε και σκάνε στη φάτσα σου μπροστά οκ σε τρομάζουν αλλά μέσρι εκεί... Πόσο τρμακτικά μπορεί να είναι κάποια παιδάκιa που παίζουν στην παιδική χαρά... (σκη΄νη απο το sanitarium paixn;idi 10etias)
grimpr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Κρίμας γιατί πρόκειται για έναν πραγματικά Cult ποιοτικό τίτλο δουλεμένο με μεράκι και πραγματική γνώση. Ο ήχος είναι το κάτι άλλο, η συνεχόμενη ένταση και ο ρυθμός σου σπάει τα νεύρα και σε λυγίζει, τα παζλς καλοδουλεμένα. Άριστο game που παραπέμπει στις χρυσές εποχές του PC Gaming. Το αξιολογώ σαν PC Cult Classic.
Bigi444444 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει βρε παιδιά ιδιαίτερη κατηγορία τα horror, δε λέω αλλά μόνο και μόνο από τις κριτικές που είχε πάρει εγώ περίμενα παραπάνω.Εγώ πάντως ούτε το demo του δεν έχω τελειώσει ακόμα.Έχω παίξει 3-4 φορές και όλο κάτι τυχαίνει και το παρατάω στα 2-3 λεπά!
Millennium Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Κρίμας γιατί πρόκειται για έναν πραγματικά Cult ποιοτικό τίτλο δουλεμένο με μεράκι και πραγματική γνώση. Ο ήχος είναι το κάτι άλλο, η συνεχόμενη ένταση και ο ρυθμός σου σπάει τα νεύρα και σε λυγίζει, τα παζλς καλοδουλεμένα. Άριστο game που παραπέμπει στις χρυσές εποχές του PC Gaming. Το αξιολογώ σαν PC Cult Classic. +1 Παιχνίδι που θυμίζει κάτι από τα παλιά.
tritonas00 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Κρίμας γιατί πρόκειται για έναν πραγματικά Cult ποιοτικό τίτλο δουλεμένο με μεράκι και πραγματική γνώση. Ο ήχος είναι το κάτι άλλο, η συνεχόμενη ένταση και ο ρυθμός σου σπάει τα νεύρα και σε λυγίζει, τα παζλς καλοδουλεμένα. Άριστο game που παραπέμπει στις χρυσές εποχές του PC Gaming. Το αξιολογώ σαν PC Cult Classic. Aκριβως!Ακομα δεν το εχω τελειωσει αλλα μεχρι στιγμης μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις σαν fan σοβαρων horror games και μπορω να πω μεχρι στιγμης με εχει παει αιμα μεχρι στιγμης ε..!!:lol:
Tobajara Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Εξαιρετικό το κείμενο της Frictional Games στην προηγούμενη σελίδα. Το παιχνίδι αξίζει πραγματικά και είναι πολύ κρίμα που έχει πουλήσει μόνο 35 - 36 χιλιάδες κομμάτια. Ίσως αυτή είναι η μοίρα των cult τίτλων, γιατί κακά τα ψέματα απευθύνεται σε πιο απαιτητικό και υποψιασμένο κοινό από τo μέσο ζομπολάγνο των Resident Evil και Silent Hill. O Τύπος του έχει φερθεί πολύ γενναιόψυχα (όχι μόνο στα mainstream media αλλά και σε gamer sites ή blogs έχει πάρει εξαιρετικές και on the spot κριτικές, ενώ μια αξιόλογη ελληνική είναι αυτή) και ελπίζω να λάβει την εμπορική θέση που του αξίζει. Προωπικές εντυπώσεις - αγνός τρόμος αυθυποβολής και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ηχος.
john2gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 What would Halloween be without a bone chilling adventure? Why even get out of bed in the morning?Don’t hit that snooze button just yet, because Frictional Games has got your back. 50% discount! That’s right, Amnesia: The Dark Descent, a game already going for the measly sum of $20, can now be yours for only $10. So, if you haven’t already acquired this critically acclaimed title, be sure to do so now and make Halloween your favorite holiday. Sold! But, I don’t have a credit card. What should I do? Well, you are in luck. Frictional Games can now offer payment through your mobile phone when buying from our store. All you need is to be able to send and receive text messages and you can purchase Amnesia: The Dark Descent by adding the cost directly to your phone bill. No extra bills, no credit cards, no hassle. Are you worried about the system requirements? Never got around to that upgrade? Are you running a delightfully weird OS? Frictional Games knows how that story goes and have pushed ourselves to get those requirements way down for everyone. That’s right, Amnesia: The Dark Descent is available for Windows, Mac OS X, and Linux. Don’t be surprised if the game does not only run, but flies on your computer! “Je ne comprend pas, Ich verstehe nicht!” Are you one of our many friends who prefer a bit more “European” experience? Is perhaps all this gibberish to you? Amnesia: The Dark Descent is available in not one, but five languages. English, French, German, Italian, and Spanish. We have them all. There is no excuse, this game is for everyone. Capisce? Here at Frictional Games we think everyone should have the opportunity to tremble from fear, especially at such an important and bloodcurdling holiday as Halloween. That is why we are offering both Amnesia: The Dark Descent and the Penumbra Collection at a 50% discount! The Sale only last from October 29th through October 31st, so hurry up! Credit card & PayPal: http://store.frictionalgames.com Mobile payment: http://mobile.frictionalgames.com ασδασδασδασδασ
originalman21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 παιδιά ειναι απο τα χειρότερα παιχνίδια που εχω παιξει.δεν ξέρω πως σας άρεσε..
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Κάποιο παράδειγμα από άλλο horror adventure που χεις παίξει σε σχέση με το οποίο υστερεί το Amnesia;
bnvdarklord Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Μαλλον περίμενε κατι σε στυλ FEAR, DOOM3 κτλ
Sed22 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ξερετε παιδια τι patch πρεπει να βαλω για να μην αντιμετωπισω προβληματα bugs κατα την διαρκεια του παιχνιδιου? Γτ καποιος προανεφερε οτι ειχε καποια προβληματα bugs και δεν μπορουσε να συνεχισει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα