Προς το περιεχόμενο

Amnesia: The Dark Descent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι το demo δεν συνεχιζει μετα τα λογια? Βλεπω μια μαυρη οθονη :mad:

Πω εχουνε θεμα με τις x1xxx radeon

Επεξ/σία από Anubis13
Δημοσ.

Kλειστε τα φωτα, βαλτε ακουστικα και ετοιμαστειτε.Αυτη τη στιγμη ειμαι επι 15 λεπτα κρυμμενος, τα εχω παιξει και το σταματαω.Το demo δεν ειναι τιποτα μπροστα στο full game.

Δημοσ.

Λυπάμαι, αλλά δεν θα τα καταφέρω. Δεν τα παλεύω κάτι τέτοια και αυτό μου φάνηκε πολύ τρομακτικό. Δεν είναι ό,τι χειρότερο έχω δει και παίξει, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμαι. Τί φώτα και ακουστικά μου λέτε, το παιχνίδι και χωρίς αυτά είναι περίπτωση.

Δημοσ.

Τί να πω, το Silent Hill 2 (το πιο τρομακτικό και αγχωτικό παιχνίδι που έχω παίξει) κουτσά-στραβά το τελείωσα. Αυτό δεν ξέρω αν θα το παλαίψω. Ήδη βέβαια ξενέρωσα λίγο στα πρώτα 15 λεπτά:

Στους τοίχους κρέμονται συνέχεια οι ίδιοι πίνακες. Απλά έλεος, εκτός και αν είναι μέρος του σεναρίου, οπότε πάω πάσο.

Δημοσ.

16-32 βάλε. Δεν θα δεις τρελή διαφορά στην εικόνα (στο performance βλέπεις όμως πόσο σέρνεται :P)

Το παιχνίδι μετράει άσχημα. Και έχουμε να κάνουμε με ενήλικο σενάριο (ρε τι έκανε ο Daniel, χαχαχαχαχα. Παλικάρι, παλικάρι). Δεν μπορώ να πω ότι με τρόμαξε, μου σήκωνε όμως αρκετές φορές την τριχούλα. Απίστευτη ατμόσφαιρα, τρία διαφορετικά τέλη έχει (don't worry, οι επιλογές είναι στο τέλος κι όχι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού), έξυπνοι γρίφοι που όπως και στο Penumbra βασίζονται στην φυσική κυρίως. Αν δεν υπήρχαν κάποια μικρά θεματάκια (πχ η κορύφωση του σεναρίου δεν φτάνει την αντίστοιχη στο Penumbra: Black Plague), θα μιλάγαμε για διαμάντι.

Επίσης (ενήλικο περιεχόμενο ακολουθεί, γι' αυτό είναι σε spoiler :P )...

... αν το παλικάρι την είχε μεγαλύτερη, παίζει και να ζούσε :P

amnesia2010091119473220.jpg

Δημοσ.

Τα περάσματα του SSAO για να υπάρχει μια μικρή σκιά (μαυρίλα) γύρω από τα αντικείμενα στα σκοτεινά μέρη ώστε να σου δίνεται η ψευδαίσθηση της σωστής/ρεαλιστικής σκίασης. Εδώ γονατίζει η GTX295 από τα υψηλά samples του SSAO, η 4890 θα την πάλευε; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...