redLizard Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Η Engine του είναι η εξέλιξη της engine των Penumbra... HPL 1 Engine είναι των Penumbra, HPL 2 Engine για το Amnesia εξ ου και οι ομοιότητες. Έχουν κάνει από τα καλύτερα level editing tools που έχω δει σε engine (μετά το Overgrowth βέβαια) δείτε βίντεο στο youtube, είπανε ότι θα δώσουν και τον editor με το game οπότε παίζει να δούμε και mods/maps κτλ να βγαίνουν για αυτό το game... ΥΓ. Πείτε μ ότι το είδατε κ εσείς το easter egg στο όνομα της engine... HPL = Howard Phillips Lovecraft
john2gr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μόλις έγινε Gold το παιχνίδι και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Σε 20% έκπτωση το pre-order από gamersgate.com στα 12€ για όποιον βιάζεται.
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεμο ντέμο demo !!!! http://gameupdates.org/details.php?id=4287 Windows Requirements OS: Windows XP/Vista/7 Processor: 2.0Ghz (info!) Memory: 2048MB Disc Space: 500MB Video Card: Radeon HD/GeForce 6 Και για Mac & Linux: http://www.amnesiagame.com/#demo Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2010 από Praetorian fixed link
john2gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Enjoy it. Βράδυ παίξτε το έτσι, όχι μέρα
Luffy-san Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Enjoy it. Βράδυ παίξτε το έτσι, όχι μέρα Ενα προχειρο χαρτι υγειας διπλα απο keyboard ειναι must πιστευω
chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Κατέβασα και δοκίμασα το game και σε linux και σε windows. Φοβερή ατμόσφαιρα αν και δεν κατάλαβα τι κάνεις σε αυτή την πίστα εδώ που τα λέμε δεν το έψαξα και παραπάνω. Σε linux το game ψιλοσερνόταν ενώ στα windows με τις ίδιες ρυθμίσεις έτρεχε μια χαρά. Από γραφικά δεν είδα καμιά διαφορά. Νομίζω ότι στα windows φαινόντουσαν πιο καθαρά.
UpToDate_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ψήνομαι να το κατεβάσω για τώρα όμως...δεν μπορώ να περιμένω ως τις 12
stathakis21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Κατέβασα και δοκίμασα το game και σε linux και σε windows. Φοβερή ατμόσφαιρα αν και δεν κατάλαβα τι κάνεις σε αυτή την πίστα εδώ που τα λέμε δεν το έψαξα και παραπάνω. Σε linux το game ψιλοσερνόταν ενώ στα windows με τις ίδιες ρυθμίσεις έτρεχε μια χαρά. Από γραφικά δεν είδα καμιά διαφορά. Νομίζω ότι στα windows φαινόντουσαν πιο καθαρά. το κατεβασα και το ετρεξα κι εγω σε λινουξ... ετρεχε ρολοι με ολα στο φουλ... (8800 gts)...ειμαι σε arch και εχω τους τελευταιους drivers...
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Και στο steam και στο gamersgate το έχουν σε 20% έκπτωση για τα preorders. Πλέον όχι μόνο την PC έκδοση, αλλά το PC & Mac Bundle. Καλό το demo, σχετικά ελαφριά η μηχανή, καλή η ατμόσφαιρα, μου άρεσε το στόρυ (όσο κατάλαβα) αλλά με χάλασε το saving system και κάποια από τα mechanics του παιχνιδιού που είναι λίγο ανέντιμα για τον παίκτη. Το αποτέλεσμα είναι το gameplay να μου προκαλεί ταυτόχρονα τρόμο και σύγχυση. Πολλά στοιχεία από τα Penumbra έχουν μεταφερθεί και εδώ, αν και έχουν περιορίσει το interactivity με τα αντικείμενα του κόσμου και επιπλέον φαίνεται να έχουν αφαιρέσει το feature της "προσαρμογής της όρασης στο σκοτάδι" από το Penumbra, για κάποιον λόγο.
chek2fire Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 8 από το eurogamer http://www.eurogamer.net/articles/2010-09-07-amnesia-the-dark-descent-review και από τι λέει στο review είναι the scariest game I've played in years.
chek2fire Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 8 από το eurogamer http://www.eurogamer.net/articles/2010-09-07-amnesia-the-dark-descent-review και από τι λέει στο review είναι the scariest game I've played in years.
UpToDate_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 the scariest game Ι've played in years σφδαδφσααφδσΑρρωστημένο game..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα