Anastasia33 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Σ΄ευχαριστώ πολύ Spy! Θα ξεκινήσω με το φιξάρισμα των κουφωμάτων, ελπίζω να ανταποκριθεί η εταιρεία που τα τοποθέτησε εξ αρχής, διαφορετικά θα καλέσω νέο τεχνικό.. Θα ήθελα να κάνω άλλη μία ερώτηση καθώς αντιλαμβάνομαι ότι γνωρίζεις αρκετά επί του θέματος : Αν δεν προσθέσω δεύτερο σώμα και θελήσω να μεγαλώσω το υπάρχον κατά 10 cm θα έχω αποτέλεσμα? Δηλαδή : Έχω το δίστηλο μήκους 60 cm, με το κλασσικό ύψος. Να το αλλάξω με δίστηλο 70 cm, ή με τρίστηλο 60 cm? Όπως και να έχει, θα ζητήσω τη μελέτη θέρμανσης από τον εργολάβο, ελπίζω να βρεθεί μια άκρη.... Ο άνθρωπος που μου τοποθέτησε το air condition πέρισυ, τοποθετεί και καλοριφέρ από όσο θυμάμαι... Το σίγουρο είναι ότι θα αποφύγω να καλέσω τον θερμοϋδραυλικό του εργολάβου! Και πάλι σ΄ευχαριστώ! αναστασία, από φόρουμ δεν πρόκειται να βρεις άκρη. βρες έναν μηχανολόγο, ή κάποιον έμπειρο θερμουδραυλικό, να έρθει να δει, να κρίνει και να σου προτείνει λύσεις. Ασφαλώς και θα πρέπει να έρθει κάποιος αρμόδιος για να μου δώσει λύση μα είναι καλό να πάρεις μία ιδέα, την οποία σου δίνει κάποιος που γνωρίζει, έστω μέσα από ένα forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.