alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Stickers σε laptop... ποια είναι η άποψη σας; Πήρα καινούριο φορητό και είναι λίγο ασχημούτσικο, μία λύση είναι να το αγνοήσω και μία είναι να βάλω sticker... Το έχει δοκιμάσει κανείς; Τα υπέρ και τα κατά; Τιμές και σχέδια δεν με νοιάζουν... ίσα που κάθομαι να σχεδιάσω και δικό μου... σαν υλικό και αντοχή στον χρόνο μαζί με εντυπώσεις με ενδιαφέρει να μάθω....
insomniaK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζουν τις θερμοαπαγωγικές ιδιότητες του μηχανήματος, αλλά φαντάζομαι πως δεν έχουν ιδιαίτερες επιπτώσεις, αν είναι στην οθόνη για παράδειγμα. Προσωπικά, έχω 2, ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό. Και τα δύο έμμεσα σχετίζονται με το αντικείμενο της εργασίας μου. Το εξωτερικό που φαίνεται και σε 3ους είναι ένα κύμα που θραύεται. Το εσωτερικό είναι το νησάκι στο οποίο είναι οι σταθμοί που μετράμε. Γενικά, δε θα τον κάλυπτα όλον τον υπολογιστή με κάποιο αυτοκόλλητο για τον οποιοδήποτε λόγο.
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 βασικά για έξω έλεγα... πίσω από την οθόνη. Μέσα πως/που έβαλες; (τι μαθαίνει κανείς)
insomniaK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Κάτω από το ύψος του σήματος πίσω από την αθόνη: κάτι σαν κι αυτό με κομμένο τον ουρανό και τους αφρούς. Επομένως είναι μία μακρουλή εικόνα από τη μία άκρη στην στο χαμηλότερο μέρος της πλάτης.
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Αν μπορείς ανέβασε καμιά φωτό... η φαντασία μου υπολειτουργεί. Γενικά πάντως δεν είδες πρόβλημα; Να ξεκολλάει και να φαίνεται άσχημο, να μαζεύει βρωμιά/ σκόνη και άλλα τέτοια πάρα πολύ σημαντικά θέματα (αυτό ητο ειρωνεία)
giorgos147 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Νομίζω ότι εννοεί κάτι τέτοιο...Το σχήμα μου είναι ό,τι νά'ναι...Αλλά νομίζω θα καταλάβεις τι εννοώ.
insomniaK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Είμαι στο γραφείο και δεν έχω φωτογραφική. Πήρα αυτοκόλλητο που είναι για τα αυτοκίνητα (σκέψου κρητικό κάγκουρα με στικερ τη λεβεντογένα), το πρόβλημα σε αυτά είναι πως αν δεν κόβει καλά το ψαλίδι σου, δεν κάνει λεία την άκρη και φαίνεται άσχημο. Αλλά επειδή είναι για αυτοκίνητο δεν ξεκολλάει. Το πρόβλημα είναι πως κάτω από την περιοχή με το αυτοκόλλητο, μετά από λίγο καιρό θα έχει διαφορετικό χρώμα, επομένως αν θες να το πουλήσεις) μετά από 6-7 μήνες θα έχει διχρωμία (<--αυτό είναι σημαντικό), προσωπικά μου είναι αδιάφορο διότι είναι εταιρικό το μηχάνημα. About giorgo's contribution: he is right.
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Είμαι στο γραφείο και δεν έχω φωτογραφική άλλος ένας σκληρά εργαζόμενος... και εγώ στην δουλειά είμαι... Περιμένω φωτό μόνο και μόνο από περιέργεια γιατί εγώ για απέξω έλεγα
insomniaK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Αλλά βαριέμαι πολύ... Η αποτυχία στο κόψιμο είναι ορατή και στα δύο: Εδώ που ακουμπάει το χέρι μου, φαίνεται και η μπίχλα. Σε αυτό, επειδή είναι ασπρουλιάρικο το θέμα και μαύρη η πλάτη, φαίνεται ακόμα πιο άσχημο το μη σταθερό μου χέρι στο κόψιμο...
insomniaK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δεν μπορούσα να το κάνω τσίρκο, ούτε ήθελα να καλύψω όλη την πλάτη αλλά ένα κομματάκι της, επειδή είναι επαγγελματικό. Κάποια στιγμή άπειρης βαρεμάρας το έφτιαξα και τώρα που το προσέχω, δε μου αρέσει κιόλας. Γενικά, αν τα χέρια σου πιάνουν όσο και τα δικά μου, βρες κανέναν άλλο να σου το φτιάξει. Και ξέχασα να αναφέρω: Είμαι μινιμαλιστής. :+p
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 και εγώ ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι πόντιος... μάλλον θα το αφήσω έτσι.
insomniaK Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Συμφωνώ, είναι πολύ εύκολο να φτάσεις στο επίπεδο του κίτς. Ξήλωσα το εξωτερικό... Μου δημιούργησες ψυχολογικά :+p
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 χα... ξάπλωσε και μίλα μας για τα παιδικά σου χρόνια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.