Προς το περιεχόμενο

Πολύ αργή η isdn acn ,με 6-7 kbps transfer rate ή εχω λάθος

panosony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ αργή η acn ,με 6-7 kbps transfer rate ή εχω λάθος ρυθμίσεις ??Εχω μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που έβαλα ISDN ! Μπαίνω με ενα Crypto ISDN TA128 . Είναι φυσιολογική η ταχυτητα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικα πολυ αργη.Εγω την δοκιμαζω απο σημερα λογω του Crypto TA128 που τη δινει .Καμμια σχεση με την otenet που ειναι η συνδεση μου confused.gif" border="0 confused.gif" border="0

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Hellhound:

<strong>kai pou na deite i hol.. apo taxitites kati leei alla exei kati lag.. ana diastimata kolaei gia kana lepto kai vale.. poly spastiko .. ISDN 64k.. mono otenet aksizi telika

G@M@ THN H@L M@U</strong><hr></blockquote><p>Mpa min to les me Forthnet ke isdn 64ara pai sto full...

apo 7kb/sec mexri 8 kb/sec.

Κάτι δεν κάνετε καλά με την ACN, ή κάτι δεν πάει καλά με το ΤΑ σας.

Είμαστε τέσσερις φίλοι που έχουμε ACN σύνδεση, και είτε στα 64kbps είτε στα 128, πάει πολύ καλά, 7,8-8 KΒ/s και 15,5 αντίστοιχα. Και αυτές είναι τιμές τόσο με NetMod USB, όσο και με κάποιο άλλο ΤΑ (δεν θυμάμαι ποιο, πάει λίγο πιο γρήγορα).

Για κοιτάξτε ξανά τις ρυθμίσεις σας<p>[ 07-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: jabarlee ]</p>

Ρε παιδιά,με isdn 64 ,δεν πιάνεις 8kbps .Το κανονικό είναι 7,3-7,6 και παραπάνω μπορεί να γινει για λίγο,ή να είναι λάθος ένδειξη του συγκεκριμένου download manager.

Λοιπόν αυτή τη στιγμή έχω δύο ISDN 64 συνδέσεις .Με ΟΤΕΝΕΤ και με ACN (λόγω αγοράς crypto TA 128). Πήγα στο site http://internetservices.cnet.com/g/bm/msn/

με ΟΤΕΝΕΤ και δοκίμασα ταχύτητα. Αποτέλεσμα 56 kbps. Αμέσως έκανα αποσύνδεση και μπήκα με ACN . Αποτέλεσμα 52 kbps. Από ταχύτητα κατεβάσματος με ΟΤΕΝΕΤ 6,5-7,5 και με ACN 5-6,5. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει . Κωδικό περιοχής δίνουμε 030 .

smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Coilworks_:

<strong>Ρε παιδιά,με isdn 64 ,δεν πιάνεις 8kbps .Το κανονικό είναι 7,3-7,6 και παραπάνω μπορεί να γινει για λίγο,ή να είναι λάθος ένδειξη του συγκεκριμένου download manager.</strong><hr></blockquote><p>

nomizw 8a diafwnisw mazi sou

exw piasei polles fores taxites <=8 me isdn 64

(eimai me ACN)kai den xrisimopoio download managers<p>[ 07-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Maniakos ]</p>

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Coilworks_:

<strong><p>Και των Windows το παραθυράκι δεν είναι ακριβέστατο...</strong><hr></blockquote><p>nai alla to ftp client tou slackware mou einai mia xara

kai to cute ftp 4.2 sta win2k <p>den exei simasia mono i connection sou ,alla kai apo pou katevazeis.anyway den 8a kolisoume edw, egw ta katevazw eksalou!

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Maniakos:

<strong><p>

nomizw 8a diafwnisw mazi sou

exw piasei polles fores taxites <=8 me isdn 64

(eimai me ACN)kai den xrisimopoio download managers

Maniakos ]</strong><hr></blockquote><p>Και των Windows το παραθυράκι δεν είναι ακριβέστατο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...