Redpill Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Γειά σας παιδιά Έχω το εξής πρόβλημα. Χρησιμοποιώ ως modem-router τον WBR-3460A της Level-One πάνω στην 24αρα σύνδεση της Forthnet. Ολα καλά μέχρι εδώ, έχω απροβλημάτιστη σύνδεση σταθερά. Αποφάσισα να πάρω τον router DIR-655 της D-Link που έχει N-wireless και 1000αρες ethernet ports. Ακολουθώ κατα γράμμα τις οδηγίες που περιέχονται, συνδέοντας το modem-router με καλώδιο στη θύρα του απλού router που λέει "Internet" ανάβουν τα led-ακια όπως πρέπει, επιλέγω ως τρόπο σύνδεσης στο ιντερνετ το "PPPoE" βάζοντας username και password της forthnet αλλά... πάπαλα. Τίποτα, δε συνδέομαι στο internet. Σημειωτέον το wireless του level-one το έχω απενεργοποιημένο συν το ότι οι ενδείξεις του modem-router δείχνουν οτι είμαι σταθερά on-line. Απλά δε περνάω το ιντερνετ και στο απλό router. Έχει κάποιος εμπειρία απο παρόμοιο σετάρισμα; Δηλαδή router πάνω σε modem-router; Κάνω κάτι λάθος;
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 παμε απο την αρχη .δυο τροποι για να παιξει αν και υπαρχουν και αλλοι.ο α που ειναι ο πιο απλος και ο πιο μαιμου ειναι.σεταρεις το wbr κανονικα με ip πχ 192.168.1.1 kai μετα μπενεις στο dir και του δινεις ip 192.168.1.200 και του κλεινεις τον dhcp.ριχνεις το wbr πανω στο dir με καλωδιο ethernet σε μια απο τις 4 lan toy και ΟΧΙ ΣΤΗΝ WAN/INTERNET ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ οκ.με 192.168.1.1 μπαινεις στο wbr με 192.168.1.200 μπαινεις στο dir.οι ip που εδωσα ειναι τυχαιες αν ειναι 192.168.2.1 ο ρουτερ σου τοτε στο dir δινεις 192.168.1.200. ο δευτερος τροπος για να παιξειι αυτο που λες με το pppoe ειναι ο εξης και ειναι λιγο δυσκολο.για να παιξει το ρουτερακι Pppoe και να βαλεις τα στοιχεια της forthet εκει τοτε εφοσον ζητας απο το dir να στειλει τα στοιχεια σου στο wbr το wbr δεν θα το σεταρεις σαν pppoe/llc αλλα san bridge ethernet.διοτι εσυ αυτο που εχεις κανει τωρα ειναι να εχεις βαλει το wbr να ειναι ηδη στο ιντερνετ και να ζητας ταυτοχρονα απο το dir να στειλει τα στοιχεια σου στο wbr.δεν γινετε αφο υθτο wbr παιζει pppoe/δεν περιμενει τιποτα ειναι ηδη online.αμα το βαλεις bridget ethernet τοτε του λες οτι περιμενε να λαβεις τα στοιχεια ειτε απο αλλο ρουτερ ειτε απο καποιο εικονιδιο συνδεσης οπως παιζουν δηλαδη τα usb adsl modems και τα 56k modems.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.