Προς το περιεχόμενο

Νέο iPod Shuffle - $79/ 4GB/ VoiceOver

NiCk_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσύ είπαμε πως απαγορεύεται να ξαναπάρεις προϊόν της Apple!

B)

κάτσε να το παίξω αδιάφορος.... :whistle: ...

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
κάτσε να το παίξω αδιάφορος.... :whistle: ...

Ε μαι και συ! Τι στο καλό κάνεις στα ακουστικά??? Γενικώς ρε παιδί μου όποιο ...μήλο πιανεις στα χέρια σου ...κάτι παθαίνει!

B)

Δημοσ.

Όχι!!! Εδώ μπορώ να πω ότι τα ακουστικά από το touch άντεξαν... ενώ κάτι άλλα τα έκοψα νωρίς... στο τρέξιμο όλα αυτά

• Super Moderators
Δημοσ.
Όχι!!! Εδώ μπορώ να πω ότι τα ακουστικά από το touch άντεξαν... ενώ κάτι άλλα τα έκοψα νωρίς... στο τρέξιμο όλα αυτά

Έτσι εξηγείται!!! Είχες μαζί σου στο τρέξιμο και το macbook!

B)

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι ένα καλό update .. Πραγματικά θα με βόλευε αν τα controls ήταν στα ακουστικά στο shuffle μου, και το voice over είναι καλό feature αλλά ακούγεται άσχημο imo ( εξάλλου ξέρω τι τραγούδι παίζει συνήθως μόλις το ακούσω :D ) .. Τώρα εμφανισιακά δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσίασε, αλλά το μαύρο χρώμα φαίνεται πολύ καλύτερο imo, και ελπίζω ότι θα το δούμε και σε άλλα προϊόντα στο μέλλον ! :-D

ipodshuffle_image3_20090311.jpg

Υ.Γ. $79 καλά είναι .. $49 κόστιζε το προηγούμενο στο 1gb, και $69 στα 2gb ..

Δημοσ.

Υ/Γ Προσπαθεί να το σώσει, αλλά είναι πολύυυυυυυ δύσκολο. Μας κρατάει "ενθουσιασμένους"... ;)

Δημοσ.

Τι πούστhδες αυτοί στην Apple :-)

Πάντα θα βρουν κάτι το καινούργιο, έχουν την έκπληξη στο τσεπάκι τους πάντα.

Δημοσ.

...και πάντα σε κάνουν να νιώθεις βλάκας που επένδυσες στο αμέσως προηγούμενο μοντέλο τους, ενώ κάθε λίγο και λιγάκι ανανεώνεται...

Δημοσ.

ακουγα τα πλαιλιστ σε ολες τις γλωσσες. (ενταξει βαριεμαι και δεν εχω τι να κανω)

το ισπανικο μου φανηκε πολυ αστειο(δε ηερω ισπανικα) παντως αν ακουσα καλα ενα πλαιλιστ ειχε τιτλο "τέμας νοστάλγκικος"

α ρε αμιγκο...

Δημοσ.

Ήρθε το iTunes 8.1 !!

• Supports syncing with iPod shuffle (3rd generation).

• Allows friends to request songs for iTunes DJ.

• Adds Genius sidebar for your Movies and TV Shows.

• Improves performance when downloading iTunes Plus songs.

• Provides AutoFill for manually managed iPods.

• Allows CDs to be imported at the same sound quality as iTunes Plus.

• Includes many accessibility improvements.

• Allows iTunes U and the iTunes Store to be disabled separately using Parental Controls.

Δημοσ.

Πάντως εμφανισιακά μου φαίνεται μέτριο..Ισως έχω συνηθίσει το προηγούμενο που έχει πολύ όμορφο σχεδιασμό..Πάντως καλό που αύξησαν την χωρητικότητα.

Δημοσ.
...και πάντα σε κάνουν να νιώθεις βλάκας που επένδυσες στο αμέσως προηγούμενο μοντέλο τους, ενώ κάθε λίγο και λιγάκι ανανεώνεται...

Αυτό ισχύει και για άλλες εταιρίες όχι μόνο για την apple.. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...