alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Εσύ είπαμε πως απαγορεύεται να ξαναπάρεις προϊόν της Apple! κάτσε να το παίξω αδιάφορος.... ...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 κάτσε να το παίξω αδιάφορος.... ... Ε μαι και συ! Τι στο καλό κάνεις στα ακουστικά??? Γενικώς ρε παιδί μου όποιο ...μήλο πιανεις στα χέρια σου ...κάτι παθαίνει!
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Όχι!!! Εδώ μπορώ να πω ότι τα ακουστικά από το touch άντεξαν... ενώ κάτι άλλα τα έκοψα νωρίς... στο τρέξιμο όλα αυτά
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Όχι!!! Εδώ μπορώ να πω ότι τα ακουστικά από το touch άντεξαν... ενώ κάτι άλλα τα έκοψα νωρίς... στο τρέξιμο όλα αυτά Έτσι εξηγείται!!! Είχες μαζί σου στο τρέξιμο και το macbook!
NiCk_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Νομίζω ότι είναι ένα καλό update .. Πραγματικά θα με βόλευε αν τα controls ήταν στα ακουστικά στο shuffle μου, και το voice over είναι καλό feature αλλά ακούγεται άσχημο imo ( εξάλλου ξέρω τι τραγούδι παίζει συνήθως μόλις το ακούσω ) .. Τώρα εμφανισιακά δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσίασε, αλλά το μαύρο χρώμα φαίνεται πολύ καλύτερο imo, και ελπίζω ότι θα το δούμε και σε άλλα προϊόντα στο μέλλον ! Υ.Γ. $79 καλά είναι .. $49 κόστιζε το προηγούμενο στο 1gb, και $69 στα 2gb ..
blk88memorz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μουσική για βροχερές μέρες;; Αχαχαχ. Μπράβο πάντως στην apple για το ελληνικό VoiceOver. ΥΓ. Τι έπαθε και ανακοινώνει απανωτά προϊόντα;;
x_vagos_x Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Υ/Γ Προσπαθεί να το σώσει, αλλά είναι πολύυυυυυυ δύσκολο. Μας κρατάει "ενθουσιασμένους"...
kpartsi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Τι πούστhδες αυτοί στην Apple Πάντα θα βρουν κάτι το καινούργιο, έχουν την έκπληξη στο τσεπάκι τους πάντα.
S2Katana Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ...και πάντα σε κάνουν να νιώθεις βλάκας που επένδυσες στο αμέσως προηγούμενο μοντέλο τους, ενώ κάθε λίγο και λιγάκι ανανεώνεται...
memtsas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ακουγα τα πλαιλιστ σε ολες τις γλωσσες. (ενταξει βαριεμαι και δεν εχω τι να κανω) το ισπανικο μου φανηκε πολυ αστειο(δε ηερω ισπανικα) παντως αν ακουσα καλα ενα πλαιλιστ ειχε τιτλο "τέμας νοστάλγκικος" α ρε αμιγκο...
giorgos_k Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ήρθε το iTunes 8.1 !! • Supports syncing with iPod shuffle (3rd generation). • Allows friends to request songs for iTunes DJ. • Adds Genius sidebar for your Movies and TV Shows. • Improves performance when downloading iTunes Plus songs. • Provides AutoFill for manually managed iPods. • Allows CDs to be imported at the same sound quality as iTunes Plus. • Includes many accessibility improvements. • Allows iTunes U and the iTunes Store to be disabled separately using Parental Controls.
alexzzz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Bad Idea: Moving iPod Shuffle's Controls to the Headphones και κάτι που δεν μας κάνει μεγάλη έκπληξη... New iPod shuffle requires extra adapter for third-party headphones
Nomikaria Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Πάντως εμφανισιακά μου φαίνεται μέτριο..Ισως έχω συνηθίσει το προηγούμενο που έχει πολύ όμορφο σχεδιασμό..Πάντως καλό που αύξησαν την χωρητικότητα.
Whiteyez Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 ...και πάντα σε κάνουν να νιώθεις βλάκας που επένδυσες στο αμέσως προηγούμενο μοντέλο τους, ενώ κάθε λίγο και λιγάκι ανανεώνεται... Αυτό ισχύει και για άλλες εταιρίες όχι μόνο για την apple..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.