Soulseeker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πως πάει το θέμα με τις μπαταρίες στα laptop? Από διάφορα τοπικ κατάλαβα πως κοιτάμε κυρίως τα mah και όχι τα cell. Ωραία ως εδώ …το θέμα είναι όμως σε ώρες πως βγαίνει? Πως μπορούμε να καταλάβουμε σε πόσες ώρες (στο περίπου πάντα, ξέρω ότι πάει ανάλογα με την χρήση) αυτονομίας/χρήσης αντιστοιχεί κάθε μπαταρία με Χ mah? Τέλος πέρα από τα παραπάνω θα ήθελα να ξέρω και συγκεκριμένα για αυτονομία 3-4 ώρες στα πόσα mah κοιτάμε
furious99 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πως πάει το θέμα με τις μπαταρίες στα laptop? Από διάφορα τοπικ κατάλαβα πως κοιτάμε κυρίως τα mah και όχι τα cell. Ωραία ως εδώ …το θέμα είναι όμως σε ώρες πως βγαίνει? Πως μπορούμε να καταλάβουμε σε πόσες ώρες (στο περίπου πάντα, ξέρω ότι πάει ανάλογα με την χρήση) αυτονομίας/χρήσης αντιστοιχεί κάθε μπαταρία με Χ mah? Τέλος πέρα από τα παραπάνω θα ήθελα να ξέρω και συγκεκριμένα για αυτονομία 3-4 ώρες στα πόσα mah κοιτάμε Πανω απο 4400 mah (συνηθως απο 6 cell και πανω) αλλα εξαρταται τι κανεις π.χ. μεγαλη φωτεινοτητα οθονης\ wifi\εξωτερικος δισκος USB 2,5"\ εργασιες που επιβαρυνουν πολυ τον επεξεργαστη ή την καρτα γραφικων ή το σκληρο, ολα αυτα μειωνουν την αυτονομια...
Soulseeker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ furious για την απάντηση. Οπότε γι αυτό που θέλω πρέπει να βρω μια μπαταρία πάνω από 4400 mah Θα ήθελα όμως κάποιος να απαντήσει και στο πρώτο σκέλος της ερώτησης μου αν είναι δυνατόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.