Προς το περιεχόμενο

Μπαταρίες

Soulseeker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πως πάει το θέμα με τις μπαταρίες στα laptop? Από διάφορα τοπικ κατάλαβα πως κοιτάμε κυρίως τα mah και όχι τα cell. Ωραία ως εδώ …το θέμα είναι όμως σε ώρες πως βγαίνει? Πως μπορούμε να καταλάβουμε σε πόσες ώρες (στο περίπου πάντα, ξέρω ότι πάει ανάλογα με την χρήση) αυτονομίας/χρήσης αντιστοιχεί κάθε μπαταρία με Χ mah?

Τέλος πέρα από τα παραπάνω θα ήθελα να ξέρω και συγκεκριμένα για αυτονομία 3-4 ώρες στα πόσα mah κοιτάμε

Δημοσ.
Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πως πάει το θέμα με τις μπαταρίες στα laptop? Από διάφορα τοπικ κατάλαβα πως κοιτάμε κυρίως τα mah και όχι τα cell. Ωραία ως εδώ …το θέμα είναι όμως σε ώρες πως βγαίνει? Πως μπορούμε να καταλάβουμε σε πόσες ώρες (στο περίπου πάντα, ξέρω ότι πάει ανάλογα με την χρήση) αυτονομίας/χρήσης αντιστοιχεί κάθε μπαταρία με Χ mah?

Τέλος πέρα από τα παραπάνω θα ήθελα να ξέρω και συγκεκριμένα για αυτονομία 3-4 ώρες στα πόσα mah κοιτάμε

Πανω απο 4400 mah (συνηθως απο 6 cell και πανω) αλλα εξαρταται τι κανεις π.χ. μεγαλη φωτεινοτητα οθονης\ wifi\εξωτερικος δισκος USB 2,5"\ εργασιες που επιβαρυνουν πολυ τον επεξεργαστη ή την καρτα γραφικων ή το σκληρο, ολα αυτα μειωνουν την αυτονομια...

Δημοσ.

Ευχαριστώ furious για την απάντηση. Οπότε γι αυτό που θέλω πρέπει να βρω μια μπαταρία πάνω από 4400 mah

Θα ήθελα όμως κάποιος να απαντήσει και στο πρώτο σκέλος της ερώτησης μου αν είναι δυνατόν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...