Προς το περιεχόμενο

Αntivirus πρόβλημα

gandalf_the_white

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το εξής περίεργο πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας άν έχει κάποιος συναντήσει κάτι παρόμοιο.Έχω δίκτυο στο σπίτι 2 υπολογιστές.Έναν που είναι αυτός που δουλεύω και έναν άλλον που τον έχω για 'κατεβαστήρι' καί είναι μόνιμα ανοιχτός.Το κατεβαστήρι είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο μέσω wireless pci κάρτας.Το πρόβλημα είναι ότι με τίποτα δεν μπορεί το κατεβαστήρι να κάνει update το antivirus.

Δοκίμασα πολλές φορές και συνέχεια μου λέει ότι υπαρχει πρόβλημα με την σύνδεση μου στο δίκτυο.Το αξιοπρόσεκτο είναι ότι το internet μου λειτουργεί κανονικά και λιώνω στο surfing και στο torrent.ΓΙατί το antivirus συμπεριφέρεται σαν να μην έχω δίκτυο?Δοκίμασα μάλιστα να περάσω 2-3 διαφορετικα αntivirus και με όλα παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα.Κανένα δεν έκανε update.......

Δημοσ.

Μήπως έχεις κολλήσει κανένα spyware? Για προσπάθησε να κάνεις update το spybot και μετά να τρέξεις ενα scan από safe mode...

Επίσης, δοκίμασε το malwarebytes

Δημοσ.

Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις! ;)

Ποιό antivirus έχεις; Δοκίμασε να scanάρεις και με ένα δεύτερο, π.χ. Kaspersky (έχει και online scan) ή Avira, αφού απενεργοποιήσεις το πρώτο...

Επίσης δοκίμασε και το hijackthis.

Πάντως με μια γρήγορη ματιά που έριξα υπάρχουν αρκετές αναφορές σε παρόμοια προβλήματα που τα προκαλούν spyware...

Δημοσ.

Είπες οτι δοκίμασες 2-3 διαφορετικά antivirus και δεν έκανε update κανένα απο αυτά. Τραβηγμένο ίσως να ήταν αν δεν έκανε update ένα antivirus. Αλλά αν ήταν έτσι, δε θα σου πρότεινα καν να τρέξεις anti-spyware...:-)

Δημοσ.

δοκίμασα να τρέξω spybot αλλά ούτε αυτό μου κάνει update....

γενικά οποιοδήποτε πρόγραμμα δεν λειτουργεί το update του.Άσχετα άν έχω κανονικά internet.

τι ρύθμιση πρέπει να κάνω?κάτι στον ρούτερ πρέπει να είναι.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...