gandalf_the_white Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Παιδιά έχω το εξής περίεργο πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας άν έχει κάποιος συναντήσει κάτι παρόμοιο.Έχω δίκτυο στο σπίτι 2 υπολογιστές.Έναν που είναι αυτός που δουλεύω και έναν άλλον που τον έχω για 'κατεβαστήρι' καί είναι μόνιμα ανοιχτός.Το κατεβαστήρι είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο μέσω wireless pci κάρτας.Το πρόβλημα είναι ότι με τίποτα δεν μπορεί το κατεβαστήρι να κάνει update το antivirus. Δοκίμασα πολλές φορές και συνέχεια μου λέει ότι υπαρχει πρόβλημα με την σύνδεση μου στο δίκτυο.Το αξιοπρόσεκτο είναι ότι το internet μου λειτουργεί κανονικά και λιώνω στο surfing και στο torrent.ΓΙατί το antivirus συμπεριφέρεται σαν να μην έχω δίκτυο?Δοκίμασα μάλιστα να περάσω 2-3 διαφορετικα αntivirus και με όλα παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα.Κανένα δεν έκανε update.......
gandalf_the_white Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 δοκίμασα να το απενεργοποιήσω και αυτό...αλλά τίποτα.... τα ίδια!windows firewall είχε.
BadSector Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μήπως έχεις κολλήσει κανένα spyware? Για προσπάθησε να κάνεις update το spybot και μετά να τρέξεις ενα scan από safe mode... Επίσης, δοκίμασε το malwarebytes
gandalf_the_white Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 το Spyware δηλαδή παίζει να μην αφήνει το antivirus να κάνει updates?? μου μοιάζει τραβηγμένο......
Jorge79 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις! Ποιό antivirus έχεις; Δοκίμασε να scanάρεις και με ένα δεύτερο, π.χ. Kaspersky (έχει και online scan) ή Avira, αφού απενεργοποιήσεις το πρώτο... Επίσης δοκίμασε και το hijackthis. Πάντως με μια γρήγορη ματιά που έριξα υπάρχουν αρκετές αναφορές σε παρόμοια προβλήματα που τα προκαλούν spyware...
BadSector Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Είπες οτι δοκίμασες 2-3 διαφορετικά antivirus και δεν έκανε update κανένα απο αυτά. Τραβηγμένο ίσως να ήταν αν δεν έκανε update ένα antivirus. Αλλά αν ήταν έτσι, δε θα σου πρότεινα καν να τρέξεις anti-spyware...
gandalf_the_white Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 δοκίμασα να τρέξω spybot αλλά ούτε αυτό μου κάνει update.... γενικά οποιοδήποτε πρόγραμμα δεν λειτουργεί το update του.Άσχετα άν έχω κανονικά internet. τι ρύθμιση πρέπει να κάνω?κάτι στον ρούτερ πρέπει να είναι.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.