Προς το περιεχόμενο

Πέθανε το toshiba μου (Α200 1Μ4)

Stergioszx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξεκινάει καθόλου.

Προχθές το βράδυ έκλεισε κανονικά, χωρίς κανένα σύμπτωμα και το έβγαλα από την πρίζα.

Χθες το απόγευμα δεν άνοιξε καθόλου.

Ανάβει το λαμπάκι της έναυσης και το λαμπάκι της τροφοδοσίας (όταν έχω συνδεδεμένο το τροφοδοτικό) αλλά δε κάνει τίποτα. Για μισό δευτερόλεπτο ανάβει το λαμπάκι του σκληρού και ακούγεται για κανα 2 δευτερόλεπτα το ανεμιστηράκι.

Μετά τίποτα. dead.

Το πήρα από το πλαίσιο την 12-10-2007.

Τους πηρα τώρα τηλέφωνο και περιμένω να με πάρουν οι τεχνικοί.

Όταν το είχα πάρει ήταν η μόνη μάρκα που είχε 3 χρόνια εγγύηση και ήταν βασικός λόγος επιλογής του συγκεκριμένου.

Θα σας κρατάω ενήμερους για τις εξελίξεις.

ΝΕΑ:

...με πήρανε τηλέφωνο, τους εξήγησα το πρόβλημα και με παραπέμψανε στην αντιπροσωπεία της toshiba.

Μίλησα με την toshiba και μου είπαν να τους το στείλω με courier.

Θα τραβήξει μακρυά η βαλίτσα μου φαίνεται...

ΚΑΛΑ ΝΕΑ:

Τελικά έμαθα τυχαίως ότι υπάρχει εξουσιοδοτημένο σέρβις της toshiba και στη Θεσσαλονίκη!

Τσάμπα θα το έστελνα Αθήνα!

τι να πω!

Δημοσ.

βασικαμπορεις να το πας στο πλαισιο απο οπου το πηρες και να κοψουν τον λαιμο τους να το επισκευασουν αυτοι ή η αντιπροσωπεια, εφοσον το πλαισιο διαφημιζει πως ειναι εξουσιοδωτημενο σερβις.

απλα ετσι μπλεκεις χρονικα.

φιλε, μαλλον εισαι πολυ ατυχος,δεν βγαζουν συχνα τα εν λογω μηχανηματα..τι να πω

ευχομαι να ειναι κατι απλο, μην σε εχουν στο περιμενε για ανταλλακτικα

Δημοσ.
Δε ξεκινάει καθόλου.

Προχθές το βράδυ έκλεισε κανονικά, χωρίς κανένα σύμπτωμα και το έβγαλα από την πρίζα.

Χθες το απόγευμα δεν άνοιξε καθόλου.

Ανάβει το λαμπάκι της έναυσης και το λαμπάκι της τροφοδοσίας (όταν έχω συνδεδεμένο το τροφοδοτικό) αλλά δε κάνει τίποτα. Για μισό δευτερόλεπτο ανάβει το λαμπάκι του σκληρού και ακούγεται για κανα 2 δευτερόλεπτα το ανεμιστηράκι.

Μετά τίποτα. dead.

Το πήρα από το πλαίσιο την 12-10-2007.

Τους πηρα τώρα τηλέφωνο και περιμένω να με πάρουν οι τεχνικοί.

Όταν το είχα πάρει ήταν η μόνη μάρκα που είχε 3 χρόνια εγγύηση και ήταν βασικός λόγος επιλογής του συγκεκριμένου.

Θα σας κρατάω ενήμερους για τις εξελίξεις.

ΝΕΑ:

...με πήρανε τηλέφωνο, τους εξήγησα το πρόβλημα και με παραπέμψανε στην αντιπροσωπεία της toshiba.

Μίλησα με την toshiba και μου είπαν να τους το στείλω με courier.

Θα τραβήξει μακρυά η βαλίτσα μου φαίνεται...

ΚΑΛΑ ΝΕΑ:

Τελικά έμαθα τυχαίως ότι υπάρχει εξουσιοδοτημένο σέρβις της toshiba και στη Θεσσαλονίκη!

Τσάμπα θα το έστελνα Αθήνα!

τι να πω!

Αν μπορείς αφαίρεσε την μπαταρία και το βύσμα του τροφοδοτικού από τον φορητό. Άστο έτσι για κανά δίλεπτο. Έπειτα τοποθέτησέ τα πάλι και δες αν ο φορητός ανοίγει.

Πρίν λίγο καιρό είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα U300 και σε ένα φόρουμ έξω διάβασα την παραπάνω κίνηση. Το έκανα καθώς δεν είχα να χάσω κάτι( μαλιστα εγώ το άφησα 5 λεπτά) και μετά ο φορητός άνοιξε κανονικα.

Τι να πώ μηχαμήνατα του διαβόλου....:devil:

Δημοσ.

basilis5:

κι εγώ ψιλοφρίκαρα που χάλασε το toshiba μου. Το είχα για στάνταρ...άτρωτο!

freebird75:

λες???? θα πάω να το δοκιμάσω σε λίγο! ευχαριστώ πολύ!

τελικά δεν πήρε μπρος, οπότε το πακετάρισα και σήμερα το πάω για σέρβις...

Δημοσ.

εισαι πραγματικα ατυχος..

ισως βεβαια φταιει και καμια δεη,αλλα εισαι πολυ ατυχος.ευτυχως που εχεις καλη εγγυηση.ελπιζω να μην στο αργησουν φιλε

Δημοσ.

Όντος!! Τέτοια ατυχία ούτε στον εχθρό μου!!!:P

Πάντος και εγώ ειχα ένα acer aspire 1800 (σοβαρό μηχάνημα μη χε**ω) και με μια διακοπή ρεύματος .... παρέδωσε πνεύμα!! Μου ζητούσαν 800Ε για μητρική και τελικά βολεύτικα με ένα ολοκαίνουργιο lenovo r61 . Πάντος πλέων η εγγύηση είναι πολύ σημαντικό πράγμα και μπράβο σου που το σκέφτηκες απο την αρχή :-)

Δημοσ.

παίδες, ηλεκτρονικός δεν είμαι, αλλά δε μπορώ να το εξηγήσω.

Το ένα βράδυ το σβήνω κανονικά. Περιμένω, σβήνουν όλα τα λαμπάκια, κλείνω την οθόνη. Το βγάζω από το τροφοδοτικό και βγάζω το τροφοδοτικό από την πρίζα.

Το επόμενο βράδυ το συνδέω, πάω να το ανοίξω και...τίποτα.

Πως κάηκε όταν ήταν κλειστό????

Είναι να μη σου τύχει πάντως.

Λένε ότι τα acer είναι πιο...ευαίσθητα laptopia. Έχω 3 γνωστούς που έχουνε τέτοια και δεν έχουν πάθει τίποτα, ενώ τους συμπεριφέρονται βάναυσα!

Το δικό μου το έχω σαν καινούργιο, πάντα με το πανάκι δίπλα, το σκουπίζω, το γυαλίζω, το...φιλάω....χεχε

Δημοσ.

παίδες, παρέλαβα σήμερα το λαπτοπάκι, όλα καλά!

Δουλεύει μια χαρά.

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά του service της toshiba εδώ στη Θεσσαλονίκη!

Αν (όταν) ξαναπάρω laptop πάλι toshiba θα είναι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...