AGGANIS13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Θελω αν ξερει κανεις μερικες αξιολογες εταιριες που ασχολουνται με τα ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ των επιχειρησεων. Καποιος μου ελεγε οτι μερικες (εταιριες) θελουν αμοιβες (απο 1000-1500 ευρω) για να σου φτιαξουν το φακελο και μετα ενα ποσοστο περιπου στο 3% του επιδοτουμενου ποσου (αν εγκριθει τελικα). Υπαρχουν ομως μερικες εταιριες που δεν ζητουν την αρχικη αμοιβη (1000 - 1500 ευρω) και περιοριζονται στο 3% απο την επιχορηγηση που θα βγει. Ξερει κανεις κατι?
AGGANIS13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Ουτε το ενα ουτε το αλλο.... Επαρχεια ειμαι....
o_magazatoras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Επειδή εκτιμώ την παρουσία σου στα δρώμενα,σαν μεγαλύτερος έχω να σου πω δυό πράγματα: Σε κανέναν να μη δώσεις €cent για οποιαδήποτε δημιουργία φακέλλου και μην αρχίσεις να κάνεις έξοδα χωρίς να έχεις εξασφαλίσει πρώτα τα απαραίτητα εχέγγυα για την ύπαρξη επιδοτήσεων. Με απλά Ελληνικά,υπάρχουν στην αγορά γύπες και καμία μα καμία δημιουργία χαρτοφυλακίου μέσω αυτών δεν σε εξασφαλίζει ότι θα πάρεις λεφτά απ' τον ΕΟΜΕΧ (αν κατάλαβα καλά...).Είναι μια μεγάλη αρπαχτή και κατασπάθηση του δημόσιου χρήματος,εξαρτάται δε από τις "κάτω-απ-τη-μπάρα" γνωριμίες που διαθέτεις ή που είσαι πρόθυμος να δημιουργήσεις για να πετύχεις τον συγκεκριμμένο σκοπό σου. Μιλάω από προσωπική πείρα (μετέχω σε επιδοτούμενο μέσω ΟΑΕΔ πρόγραμμα) και η κυρούλα μου προσπαθεί πάνω από χρόνο να επιδοτηθεί στη δική της επιχείρηση μέσω ΕΟΜΕΧ. Όσο πιό πολλά ζητήσεις και όσο πιό πολλά τάξεις στους "διαχειριστές",τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να λάβεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.