Προς το περιεχόμενο

Κολλημένο Keyboard,contacts κλπ μετα απο upgrade σε 2.2.1 (iphone2g)

tasoskok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά,

μπήκα στην διαδικασία και εκανα upgrade to "σπασμένο¨ μου iphone2g απο 1.1.4 σε 2.2.1 και έχω ενα βασικο προόβλημα. όταν πας να μπώ στο phone με βγαζει στο πληκτρολόγιο και δεν μπορω να επιλέξω τιποτα ενα μετα απο 5" με πεταει στο menu. Επισης οταν κανω κλήση (μονο μεσω contacts μπορω) δεν μου βγαζει τιποτα παρα μονο την οθόνη του κυρίως menu. Τέλος οταν κανω ρεσταρτ αλλάζουν μόνα τους στοιχιση τα εικονίδια του menu!!! κανενας καμια ιδέα για κάποιο απο τα 3??

Δημοσ.

τα εκανα αυτα και το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα απλα οταν παω να μπω στο phone κολλαει εντελως και με πεταει στο κυριως menu. ακομα και οταν κανω κλήση δεν μπορω να την τερματισω ουτε να κανω κατι αλλο απλα δειχνει το menu. τι μπορεί να φταίει? να το κανω restore και ολα απο την αρχη?

Δημοσ.

έκανα και restore και παλι, πλεον μονο οταν παω να μπω στις επάφες, κολλαει και με πετάει στο κυρίως menu και δεν μπορω να κάνω και add καποια επαφη. υπαρχει κατι που μπορω να εγκαταστήσω που να διορθώνει κατι τέτοι? τι να κάνω? (downgrade πως μπορω να κάνω?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...