mayrozjack Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Παιδιά καλησπέρα! Θέλω τη βοήθεια σας σ'ένα πρόβλημα που έχω (συγκεκριμένα ο πατέρας μου)... Το Μercedes Vito που έχουμε, είχε κάποιο πρόβλημα με τη μπαταρία του. Από αμέλεια δεν την αλλάξαμε άμεσα, και τις προάλλες έμεινε τελείως από μπαταρία. Ο πατήρ προσπάθησε να το βάλει μπρος 5-6 φορές αλλά τίποτα. Φορτίζοντας τη μπαταρια με ηλεκτροδια από άλλο αυτοκίνητο και δοκιμάζοντας ξανά, πάλι δεν έπαιρνε μπρος... Τελικά από την αντιπροσωπεία μας είπαν πως το immobilizer "αναγνώρισε" προσπάθεια κλοπής του αυτοκινήτου (οι 5-6 φορές που γύρισε ανεπιτυχώς η μίζα), κι έτσι μπλόκαρε. Η μόνη λύση (σύμφωνα με τη Mercedes) είναι η αντικατάσταση του, η οποία θα γίνει σε ελάχιστο χρόνο 20 ημερών από σήμερα, και σημειωτέον, με συνολικό κόστος περιπου 550€!! Και τώρα ρωτάω εγώ, είναι δυνατόν να συμβαίνει όλη αυτή η κατάσταση? Δηλαδή αν το αυτοκίνητο βρισκόταν σε άλλη πόλη λόγω κάποιας δουλειας, θα έπρεπε να παραμείνει εκεί για τουλάχιστον 20 μέρες? Κάτι ακόμα. Υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε το immobilizer? Αν ναι, πως; Έψαξα σε όλο το Internet και δεν βρηκα κάτι ουσιαστικό... Μπορείτε να με παραπεμψετε κάπου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 δεν ρωτας σε ενα mercedes club forum? λιγο υπερβολικα ακουγονται... παρε κ σε κανενα αλλο συνεργειο mercedes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ρωτα σε καποιον εξιδικευμενο κλειδαρα για αυτοκινητα (εχει αρκετους τετοιους) αυτος θα σε βοηθησει σιγουρα κ θα μπορει να παρακαμψει το imobilizer (στην ουσια θα σου "διαρηξη" το αυτοκινητο). Το προβλημα παντως δημιουργηθηκε γιατι οταν βαλατε τα καλωδια για να παρετε ρευμα απο την αλλη μπαταρια δεν ειχατε ανοιχτα τα φωτα απο το vito (κουφο αλλα ισχυει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2134 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 ΜΙΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ...... 20 ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΣ .ΑΝ ΘΕΣ ΝΑΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕ Χ -ΤΥΝΙΝΓΚ.α κ αν εχεισ 2ο κλειδι δοκιμασετο μπορει κ να παρει ---------- Προσθήκη στις 22:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:15 ---------- τητδρφηδρτησρτηστηρσδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.