azer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Λοιπόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα χτυπήσω φορητό για πρώτη φορά και θέλω τα φώτα σας. Δεν θα παίξει παιχνίδια, για βασικές δουλειές (εργασίες-internet-movies) προορίζεται. Αρχικά ήμουν στα 550ευρώ αλλά όπως συνήθως συμβαίνει ξέφυγε η κατάσταση. Μετά από βόλτες στη στουρνάρη οι επιλογές φαίνονται να είναι οι παρακάτω: -οικονομικό: Acer Aspire 5735Z-343G25MN (550ευρώ) Pentium Dual Core T3400 (2,16 GHz) 3GB DDR2 HDD 250GB Intel GMA 4500MHD (γενικότερα υπάρχουν πολλά acer -και όμορφα!- αλλά ψιλοτρόμαξα με αυτά που άκουσα για αυτή την εταιρεία) -TOSHIBA Satellite A300-1MO Core 2 Duo Pro T5800 3 GB DDR2 800 160 GB Intel GMA 4500MHD (ξεφεύγει από τον 3400 ίσως με τον T5800 θα έχουμε καλύτερη τύχη στις HD ταινίες?? -βασικό αυτό αλήθεια με τον 3400 hd video παίζει άνετα??) FUJITSU-SIEMENS AMILO PI3540-G01 Core 2 Duo P8400 (2.26 GHz) με 3MB L2 cache 4GB ram 320GB HDD NVIDIA GeForce 9300M GS με 256MB αυτόνομη (σε πολύ καλή τιμή αλλά ξενερώνει την μέλλουσα κάτοχο εμφανισιακά οπότε παίζει σαν outsider) Πέρα από γνώμες για τα παραπάνω θα ήθελα να ακούσω και οποιεσδήποτε προτάσεις για κάτι άλλο αξιόλογο. Επίσης αξίζει να ψάξω και σε κανένα μεγάλο (πχ. saturn,mediamarkt) ή δεν θα βρω κάτι διαφορετικό; Thnx in advance!
michalis2610 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 H καλύτερη πρόταση για όποιον δεν παίζει σοβαρά παιγνίδια είναι το LENOVO THINKPAD R61.- Μακράν η πιο ολοκληρωμένη λύση από άποψη ποιότητας-ταχύτητας-εγγύησης. Το μόνο σοβαρό μειονέκτημα είναι η έλλειψη HDMI αλλά προσωπικά θα με άφηνε εντελώς αδιάφορο αν ήταν να αγοράζω τέτοιο φορητό.
azer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Λόγω επεξεργαστή προφανώς... (άσχετο: αυτή η Quadro NVS 140M επαγγελματική σε λαπτοπ έκδοση είναι!?!) Μιχάλη το μόνο κακό με αυτό το φορητό είναι ότι εμφανισιακά είναι επιεικώς απαράδεκτο (και πίστεψέ με αυτό μετράει όταν το προορίζεις για γυναίκα!!)
psalias Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Πραγματικά το ποιο όμορφο άσχημο laptop. Απλά απίστευο από αξιοπιστία, σοβαρό και στιβαρό laptop, εργάτης! Αλλα μέχρι εκεί δυστυχώς. Όσο για τα acer, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ισχύει ακόμα αυτός ο μύθος, αξιοπρεπέστατα laptop και πολύ καλές τιμές. Εδώ και ένα χρόνο είμαι υπέρ ευχαριστημένος με τον Acer 5920g
basilis5 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Πραγματικά το ποιο όμορφο άσχημο laptop. Απλά απίστευο από αξιοπιστία, σοβαρό και στιβαρό laptop, εργάτης! Αλλα μέχρι εκεί δυστυχώς. Όσο για τα acer, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ισχύει ακόμα αυτός ο μύθος, αξιοπρεπέστατα laptop και πολύ καλές τιμές. Εδώ και ένα χρόνο είμαι υπέρ ευχαριστημένος με τον Acer 5920g kατι σε asus ισως; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908606 # Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T5750 (2.0 GHz) με 2MB L2 cache, στα 667MHz.# Οθόνη: 15.4'' WXGA Glare type, με ανάλυση 1280 x 800. # Μνήμη: 4096MB (2 x 2048MB) DDR2 στα 667MHz. # Σκληρός Δίσκος: 250GB SATA, 5400 rpm. # Οπτικός Δίσκος: Super Multi DVD Writer double layer. # Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται. # Κάρτα γραφικών: ATi Mobility Radeon HD 3470 με 256MB αυτόνομης μνήμης. # Ασύρματη επικοινωνία: 802.11 b/g/Draft-N. # Διασυνδέσεις: 4 x USB 2.0, 1 x VGA port (D-sub 15pin), 1 x DVI-D, 1 x Express card, 8-in-1 Card Reader (SD / MMC / Memory Stick / Memory Stick Pro / Memory Stick Duo / Smart Media / xD-Picture card), 1 x RJ-45 (10/100/1000 Mbps), 1 x RJ-11, 1 x Headphone-out jack, 1 x Mic-in. # Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη κάμερα CMOS 1.3 megapixel. # Μπαταρία: 6 κελιών Λιθίου Ιόντων (Li-Ion). # Λογισμικό: Windows Vista Home Premium Αγγλικά. # Διαστάσεις: 365 x 262 x 27 (front) - 35 (rear) mm. # Βάρος: 2.6 Kg. # Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών 709 ευρω
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Για τις δουλειές που θέλεις πολλά είναι... δεν σε αδικώ, και εγώ το ίδιο κάνω κάθε φορά (όπως και αυτήν την εβδομάδα που πήρα τον καινούριο τον δικό μου) και ενώ είπα 500 πήγε παραπάνω. Δες λίγο εδώ όμως... υπάρχει αρκετή ποικιλία
...---... Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Φίλε το τελευταίο είναι μακράν το δυνατότερο.. Ρίξτου μια ροζ κορδέλα και αυτο ήταν.. θ' αρέσει στην γυναίκα Εξάλλου Laptop ψάχνει.. όχι τσάντα.. .. οτι να 'ναι..
azer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις Φίλε το τελευταίο είναι μακράν το δυνατότερο..Ρίξτου μια ροζ κορδέλα και αυτο ήταν.. θ' αρέσει στην γυναίκα Εξάλλου Laptop ψάχνει.. όχι τσάντα.. .. οτι να 'ναι.. LOL man!! Καλή ιδέα η κορδέλα...το'χεις πιάσει το νόημα Όντως καλό το asus μόνο θα checkarω τι γίνεται με εγγύηση ..νομίζω καπου άκουσα ότι φεύγει Ιταλία?! Πάντως δεν πολυκυκλοφορούν asus στα μαγαζιά @alexzzz : αυτή η ποικιλία είναι που με σκοτώνει!!!
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 @alexzzz : αυτή η ποικιλία είναι που με σκοτώνει!!! σε καταλαβαίνω...
furious99 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900799 http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1138&v_Item=8093 (και τα 2 εχουν καρτες γραφικων με HD hardware support + HDMI out, το Dell ομως εχει καλυτερο επεξεργαστη και καρτα γραφικων με ανεξαρτητη μνημη και σηκωνει και games, επισης εχει πανω Vista premium με Aero κλπ. γενικα ειναι πιο δυνατο, ακομη εχουν διαφορα στην επισημη εγγυηση) Τελος αυτο που γραφει στο Dell "consumer IR" ειναι θυρα υπερυθρων, δεν ξερω ομως αν εχει και ενα μινι τηλεκοντρολ χωμενο στη δεξια μερια του που βγαινει και μπαινει σαν καρτα μνημης, για παρουσιασεις\media player κλπ., πιστευω πως πρεπει να το εχει, μπορεις να το ρωτησεις (το εχει και το Dell 1330 που εχω και ειναι πολυ βολικο). Επισης δες και αυτο το Acer bluray http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=305823 αλλα θα πρεπει να πας μαλλον να το παρεις αυριο πρωι, γιατι δε θα ζησει πολυ η προσφορα...
azer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Αυτό το compaq το είχα στα υπόψην αλλά άκουσα 2 κατηγορηματικά ΟΧΙ από άτομα που δουλεύουνε στο χώρο με το σκεπτικό ότι "είναι τα δεύτερα της HP". To dell από την άλλη είναι πολύ αξιόλογη πρόταση κερδίζει το toshiba στα σημεία, μάλλον στα περισσότερα σημεία! Το acer καλή φάση αλλά με ξενερώνουν αφάνταστα οι προσφορές που εξαντλούνται μέσα σε 2ώρες.. Αλήθεια τα acer τελικά δεν πρέπει να τα φοβάμαι; Έχω ακούσει πολλές αρνητικές γνώμες για αυτή την εταιρεία...αλλά και αρκετά θετικά Τι ισχύει τελικά?! ασχετο: αυτό το DVD 10ευρά!! 2-2 θα τα χτυπάνε!!
psalias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Αλήθεια τα acer τελικά δεν πρέπει να τα φοβάμαι; Έχω ακούσει πολλές αρνητικές γνώμες για αυτή την εταιρεία...αλλά και αρκετά θετικά Τι ισχύει τελικά?! προσωπικά σαν κάτοχος acer (5920g) κλείνω τώρα 1 χρόνο και είμαι υπερευχαριστημένος για τα λεφτά του, τίμιο laptop. Νομίζω πως έχει σοβαρευτεί αρκετά σαν εταιρία. Βεβαια για μένα το ποσο καλή είναι μια εταιρία φαίνεται όταν σου χαλάσει το laptop και πως θα σε αντιμετωπίσει, ακόμα δεν έχω άποψη πάνω σ αυτό.
kid4computer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Πάντος η εγγύηση στα acer δεν είναι και ότι καλύτερο.. btw είχα και εγώ ένα aspire 1800 πιο παλιά βέβαια αλλα κάηκε η κάρτα γραφικών στον 3 χρόνο και ήθελαν 800Ε για να αλλάξουν την motherboard!
stroubi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 καλημέρα εγώ πάντως που είχα δύο compaq..... δευτερα ξεδευτερα σκυλιά ήταν. Τα ξεζουμισα κυριολεκτικά.
alexzzz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 είναι και που θα πέσεις... και εγώ με 2 acer δεν είχα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.