Προς το περιεχόμενο

Αγορά πολλαπλών αδειών χρήσης

A453

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

θέλω να αγοράσω πολλές (5-10) άδειες χρήσης για Windows XP (Home/Pro δεν το έχω καταλήξει ακόμη). Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό; Θυμάμαι παλιά που μπορούσες να πάρεις 1 volume licence για 5 ΗΥ (1CD εγκατάσταση με 1 Product Key σε 5 ΗΥ, αγορασμένο για NT Server/Workstation)

Σε καταστήματα, στυλ Πλαίσιο, eshop κτλ έφαγα τρελό παραμύθι (και βέβαια έχουμε κύριε, παραλαμβάνουμε όμως σε λίγες μέρες, το κόστος είναι 10x125=1250Ε:shock: και που να μην τους έλεγα για volume licence)

:Xμένοι πωλητές

Για Vista δεν το συζητώ, μόνο XP. Και γι' αυτούς που δεν κατάλαβαν: να τα αγοράσω θέλω, άλλες προτάσεις μην κάνετε :lol:

Ευχαριστώ σας

Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο είχα 'τρέξει' το ΣΚ, αλλά πάλι κατέληγα στο microsoft open programs, αλλά με ποιους συνεργάζεται η microsoft και από ποιον μπορώ να το αγοράσω εγώ σαν τελικός χρήστης;

Σκέφτηκα κάποια στιγμή να τηλεφωνήσω σε Infoquest, αλλά κατέληξα στο you.gr και 'έφαγα' άκυρο

επαληθεύω το τηλέφωνο που έδωσες και θα μιλήσω αύριο απυθείας με τον Βασίλη :-D

Δημοσ.

μήλα με MS μπορεί να έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις από εκεί direct ;) πάρε ένα τηλ δεν έχεις να χάσεις, όπως και να έχει αυτοί θα σου πουν σίγουρα τι να κάνεις και σίγουρα αν μπορείς να αγοράσεις από τους ίδιους σίγουρα δεν θα βρεις αλλού φθηνότερα

Δημοσ.
μήλα με MS μπορεί να έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις από εκεί direct ;) πάρε ένα τηλ δεν έχεις να χάσεις, όπως και να έχει αυτοί θα σου πουν σίγουρα τι να κάνεις και σίγουρα αν μπορείς να αγοράσεις από τους ίδιους σίγουρα δεν θα βρεις αλλού φθηνότερα

Τέτοιες εταιρείες συνήθως δεν έχουν διαφορετικό τιμοκατάλογο από αυτόν που επιβάλλουν να έχουν οι μεταπωλητές τους. Αν δεις τα XP Pro τα βρίσκεις μόνο με 125Ε από τον ακριβότερο μαγαζί μέχρι το μαγαζί της γειτονιάς. Πάντως θα το επιχειρήσω γιατί κι εγώ πιστεύω πως χαμένος δε θα βγω.

Σ' ευχαριστώ

Δημοσ.

Στην θεση σου θα αγοραζα vista business , που εχουν κ δωρεαν downgrade σε xp pro. (κ νομιζω εχουν παρομοια τιμη, οποτε μονο κερδιζεις αγοραζοντας vista business)

Ψαξε φυσικα για 1 volume license για αρκετα pc, απλα εχε υποψην σου αυτο που σου ειπα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να πάρει άδειες vista πχ και να έχει εγκατεστημένα xp? Η να πάρει άδειες ofiice07 και να έχει εγκατεστημένο office 2003?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...