Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Ram

vmars86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!Χρειαζομαι την βοηθεια σας..Θελω να παρω καινουρια ram και θελω να μαθω αν την υποστηριζει ο υπολογιστης μου.Αυτή που χρησιμοποιω τωρα ειναι DDR

Kingston 512 MBytes PC3200 (200 MHz).Eνδιαφερομαι να αγορασω απο το εξωτερικο για οικονομικους λογους:P

θα μπορεσω να βαλω αυτή;

Ευχαριστω!:-)

Δημοσ.

να φανταστω το maximum που δεχεται η μητρικη σου ειναι μεχρι 200MHz??

οσο για αυτην ναι μπαινει στο pc σου απλα θα δουλευει στα 166ΜΗζ κ οχι στα 200 οπως ηταν πριν. Ουσιαστικα θα ειναι πιο αργες απο τισ παλιες σου.

Δημοσ.
Aπο πού μπορω να δω ποια ειναι η μητρικη μου;Aπο το cpuz γινεται;

ναι.πας εκει που λεει mainboard

Δημοσ.
Γεια σας παιδια!Χρειαζομαι την βοηθεια σας..Θελω να παρω καινουρια ram και θελω να μαθω αν την υποστηριζει ο υπολογιστης μου.Αυτή που χρησιμοποιω τωρα ειναι DDR

Kingston 512 MBytes PC3200 (200 MHz).Eνδιαφερομαι να αγορασω απο το εξωτερικο για οικονομικους λογους:P

θα μπορεσω να βαλω αυτή;

Ευχαριστω!:-)

Οι μνήμες αυτές ειναι high density. Με τις high density υπάρχει κίνδυνος ασυμβατότητας με την μητρική.

Κοίτα κάτι σε low density. Aν όμως την βάλεις μαζι με την παλιά θα σου πρότεινα να αγορασεις μια ακριβως σαν αυτην που εχεις.

Δημοσ.

Aπλα,θελω να ειναι στο συνολο 2gb γιατι χρειαζεται να εγκαταστησω το adobe master suite λογω δουλειας,και δεν το δεχεται γιατι εχει ως minimun requirement 2gb ram...

Αυτη θα την δεχτει;

Δημοσ.

Παιζει καποιο ρολο που ειναι στα 400MHz και μηπως δεν την υποστηριξει για αυτο;

Σορρυ για τις εκατονταδες ερωτησεις αλλα φοβαμαι μην κανω βλακεια!:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...