Προς το περιεχόμενο

Microsoft Virtual PC and Virtual Box

EXPHARTION

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά τι διαφορά έχει το Microsoft Virtual PC με το Virtual Box ίδια δεν είναι;

To virtual box της sun έχει και υποστήριξη για usb συσκευές στο guest os. Δλδ εγώ έχω ένα σκάνερ της canon και η άχρηστη δεν έβγαλε drivers για vista x64. Έτσι έχω στο virtualbox μια πολυ ελαφριά έκδοση xp η οποία μπουτάρει σε 7-8 δευτερόλεπτα, και κάνω την δουλειά μου.

Στα υπόλοιπα νομίζω δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές....

Δημοσ.
έχω ένα σκάνερ της canon και η άχρηστη δεν έβγαλε drivers για vista x64

Δοκίμασε να δεις αν σου τρέχει το VueScan, γιατί σε εμένα μπορεί και αναγνωρίζει το δικό μου canon χωρίς drivers.

Δημοσ.
Παιδιά τι διαφορά έχει το Microsoft Virtual PC με το Virtual Box ίδια δεν είναι;

Είναι ίδια από την άποψη ότι κάνουν την ίδια δουλειά. Αλλά σε επίπεδο feature set, έχουν αρκετές διαφορές που δεν έχει νόημα να καθήσουμε να τις απαριθμήσουμε, εκτός αν αναφέρεις τί ακριβώς ζητάς από κάποιο virtualization software.

Έχουν βέβαια το θετικό ότι διατίθενται και τα 2 εντελώς δωρεάν, οπότε μπορείς να τα δοκιμάσεις και μόνος σου για να δεις με ποιο κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου!

Δημοσ.

Μια ερώτηση εγώ έχω το Virtual PC και έχω Windows XP λοιπόν αν βάλω USB ή cd/dvd στην μονάδα μου τα τρέχει ο υπολογιστής μου κτλ.Τώρα με το Virtual PC έχω βάλει τά Windows 7 Beta εάν τρέχω cd/dvd ή usb μέσω της μονάδας μου κανονικά δηλαδή θα τα αναγνωρίσει θα τα τρέξει;

Και κάτι άλλο το Virtual PC πέρνει USB και πως;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...