nickgian41 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Γεια σας παιδιά, Εδώ και καιρό "χρησιμοποιούσα" το ιντερνετ του γείτονα.Είχε connx και είχε τον αρχικο wifi κωδικό.Μέχρι που χθές μπήκα στο μενού του ρουτερ και εκεί που έλεγε wep encryption επέλεξα κάτι που έλεγε 802.1χ η κάτι παρόμοιο.Απο τότε συνδέομε στο δίκτυο αλλά μόνο τοπικ'α.Δηλαδ'η δεν έχω internet!!!!Μπορώ να το επαναφέρω όπως πρίν?Προσπαθώ να ξαναμπώ στο ρουτερ αλλα τίποτα.Ελπίζω κάποιος να με σώσει!!!
@topos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Σβησε τις ρυθμισεις του συγκεκριμενου δικτυου απο το "managing wireless connections".
nickgian41 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Σβησε τις ρυθμισεις του συγκεκριμενου δικτυου απο το"managing wireless connections". Δεν γινεται κατι.Το δοκίμασα ήδη.
the_eye Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 χα χα κλείδωσες τον εαυτό σου απ' έξω από το δίκτυο. Α θεός αγαπάει τον "χρησιμοποιητή" αγαπάει και τον νοικοκύρη. :-D:-D:lol::lol:
orck Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 θα μπεις στο σπιτι του γειτονα και θα κανεις ρεσετ το ρουτερ, μετα θα μαθεις το username και password του και θα τους περασεις στο ρουτερ του θα φυγεις καθαριζοντας τα ιχνη σου ΕΥΚΟΛΟ!!!
disqualified Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 υποψιαζομαι οτι αλλαξες το πρωτοκολλο και δεν λαμβανεις και δεν εχεις καλο σημα πια ή εβαλες νεο κλειδι στο δικτυο δε μπορω να ειμαι σιγουρος και δε θα κατσω να το ψαξω παραπερα για να σου πω σιγουρα. Ή δεν εκανες τπτ και δεν εχεις καλο σημα ετσι απλα ή εκανε αυτος αλλαγες στο router Η ουσια ειναι οτι πηγες να το παιξεις εξυπνος χωρις να ξερεις και εβαλες χερι και στο router. Δλδ τι πηγες να αλλαξεις κωδικο για να μπαινεις μονο εσυ? Και για ποσο για μια μερα μεχρι να βαλουν νεο κλειδι αφου καποιος θα του ανοιγε τα ματια. Οπως και να εχει τιμωρηθηκες και δε νομιζω οτι θα επρεπε καποιος να σε βοηθησει
nickgian41 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 παιδιά εγώ ζήτησα βοήθεια.Τώρα όλοι μου την λέτε απλώς.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει έχει καλώς.Δεν καταλαβαίνω όμως την λογική σας απλώς να δημοσιεύετε ένα ποστ χωρ'ις απάντηση αλλα με ειρωνικά σχόλια...
Susi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 αν οντως εχεις προσβαση και ειναι φιλος σου, ο γειτονας , παρε ενα καλωδιο ethernet συνδεσε το λαπτοπ σου με το ρουτερ μπες στον εξπλορερ και στην ιπ των ρυθμισεων και απο εκει κανε ενα reset. αποσυνδεσε το καλωδιο και προσπαθησε παλι να μπεις ασυρματα. με τον κωδικο που εχεις τσεκαρι στις ρυθμισεις του ασυρματου.
the_eye Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 παιδιά εγώ ζήτησα βοήθεια.Τώρα όλοι μου την λέτε απλώς.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει έχει καλώς.Δεν καταλαβαίνω όμως την λογική σας απλώς να δημοσιεύετε ένα ποστ χωρ'ις απάντηση αλλα με ειρωνικά σχόλια... Εσύ απλά ζήτησες να κλέψεις και εμείς πρέπει να σε βοηθήσουμε ; Πλάκα έχει αυτός
100 010 00 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ναι ρε σεις......... τι καθεσται και του λετε........ να παει να πληρωσει
nickgian41 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Εσύ απλά ζήτησες να κλέψεις και εμείς πρέπει να σε βοηθήσουμε ; Πλάκα έχει αυτός ok φιλε έχεις δίκιο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.