Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για χαλασμένη μητρική

alfas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο μια μητρική η οποία είναι χαλασμένη για παράδειγμα το slot της agp!! Μπορεί να αλλαχτεί? Και γενικά απο χαλασμένη μητρική μπορούν να παρθούν πράγματα απο αυτή για ανταλλακτικά!?

Δημοσ.

Τι ακριβως προβλημα?

Εσπασε το πλαστικο?

Δεν αναγνωριζει μια συγκεκριμενη καρτα?

Η απλα νεκρο οτι και να κανεις?

Δημοσ.

k εγω εχω το ιδιο προβλημα σε μια p4 μητρικη κ δουλευει μια χαρα αλλα δεν βγαζει εικονα ,η καρτα δεν φταει σιγουρα γιατι εχω βαλει κ αλλη αλλα τα ιδια.γινεται τιποτα?

Δημοσ.

Παιδιά , νομίζω ότι θα κοστίσει λιγότερα η αγορά μιας καινούργιας μητρικής παρά να την στείλετε για επισκευή!

Μόνο αν έχετε κάποιον γνωστό που να ασχολείται με αυτά και σας το φτιάξει κάπως!

Εμένα ένας φίλος μου , που ασχολείται από μικρός με αυτά .. μου είχε φτιάξει μια "καμμένη" μητρική - που στο service , γνωστότατης αλυσίδας ηλεκτρονικών , μου την είχε βγάλει άχρηστη!

Τώρα για το slot δεν ξέρω αν γίνεται να φτιαχτεί ... αλλά φαντάζομαι μόνο από την εταιρεία της μητρικής και φυσικά με αντίτιμο, σίγουρα σχεδόν ίσο με την ίδια την μητρική!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παιδιά , νομίζω ότι θα κοστίσει λιγότερα η αγορά μιας καινούργιας μητρικής παρά να την στείλετε για επισκευή!

Μόνο αν έχετε κάποιον γνωστό που να ασχολείται με αυτά και σας το φτιάξει κάπως!

Εμένα ένας φίλος μου , που ασχολείται από μικρός με αυτά .. μου είχε φτιάξει μια "καμμένη" μητρική - που στο service , γνωστότατης αλυσίδας ηλεκτρονικών , μου την είχε βγάλει άχρηστη!

Τώρα για το slot δεν ξέρω αν γίνεται να φτιαχτεί ... αλλά φαντάζομαι μόνο από την εταιρεία της μητρικής και φυσικά με αντίτιμο, σίγουρα σχεδόν ίσο με την ίδια την μητρική!

Με τις καμμένες μητρικές τι γίνεται...........επισκευάζονται ανακυκλώνονται χρειάζονται parts.................:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...