dimpa16 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μητρικη DFI LANPARTY,επεξεργαστης 5200 και απο το everest μου δειχνει συχνοτητα 1.2Ghz αντι 2.5Ghz. Αλλαζει συνεχεια το multiplier και θελω να το βαλω σταθερο στα 2.5Ghz Ποια ειναι η επιλογη απο το bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 EIST ή κάτι παρόμοιο θα έχει σαν επιλογή να απενεργοποιήσεις. Δεν είναι κακό να το έχεις ενεργοποιημένο πάντως, σε επιδόσεις δεν χάνεις, ενώ χαμηλώνει η κατανάλωση, και έχεις και καλύτερες θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ναι φιλε δεν χανεις σε επιδοσεις..οταν χρειαστει περισσοτερη ισχυ το μηχανημα αυξανει και ο πολλαπλασιαστης με αποτελεσμα να τρεχει στα 2.5....καταναλωνει κ λιγοτερο ρευμα κ δεν ανεβαζει θερμοκρασιες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 να δω πότε θα σταματήσει αυτή η απορία... σοβαρά τώρα... sorry για το off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Το προβλημα ειναι οτι ενω το EIST ειναι απενεργοποιημενο στο everest συνεχειζει να δειχνει 1.4Ghz. Vatos, το οτι το θεμα εχει ξανασυζητηθει, το γνωριζω,αλλα χθες ημουν πανω απο το pc ενος φιλου και δεν ειχα χρονο για search. Ειλικρινα συγνωμη, αν ενοχλησα με την απορια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 εκτός από το eist έχει και το C1 state κάντο και αυτό disable η αγανάκτησή μου δεν πήγε σε εσένα προσωπικά αλλά αυτή η απορία είναι ένα απλό google για να λυθεί ή ακόμα καλύτερα όποιος κάνει την χάρη στον εαυτό του και διαβάσει το manual της μητρικής του θα του λυθούν πολλές απορίες όπως "γιατί δεν βλέπει 4Giga αλλά 3.25" και "γιατί η συχνότητα του cpu μου κάνει τραμπάλα" και άλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 εκτός από το eist έχει και το C1 state κάντο και αυτό disable η αγανάκτησή μου δεν πήγε σε εσένα προσωπικά αλλά αυτή η απορία είναι ένα απλό google για να λυθεί ή ακόμα καλύτερα όποιος κάνει την χάρη στον εαυτό του και διαβάσει το manual της μητρικής του θα του λυθούν πολλές απορίες όπως "γιατί δεν βλέπει 4Giga αλλά 3.25" και "γιατί η συχνότητα του cpu μου κάνει τραμπάλα" και άλλα... Tο ξερω ρε συ Vatos, αλλα δεν ειχα χρονο ουτε για διαβασμα, ουτε για ψαξιμο και το pc ηταν φιλου και βιαζομουν να φυγω. Τωρα, οσο αφορα το C1 state, οταν ξαναπαω, θα το απενεργοποιησω. Ευχαριστω φιλε για την βοηθεια. Παρεπιπτοντος, στην δικια του μητρικη, βλεπει μνημη 3.3 και κατι ψιλα χαχαχαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 memory remap αν βλέπει στο bios 3.3+ και όχι 4 αν βλέπει 4 στο bios και μόνο στα win 3+ τότε βάλτε 64Bit OS you see ? αν είχες το manual όσο περίμενες εδώ να απαντήσει κάποιος θα είχαν λυθεί όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 εκτός από το eist έχει και το C1 state κάντο και αυτό disable η αγανάκτησή μου δεν πήγε σε εσένα προσωπικά αλλά αυτή η απορία είναι ένα απλό google για να λυθεί ή ακόμα καλύτερα όποιος κάνει την χάρη στον εαυτό του και διαβάσει το manual της μητρικής του θα του λυθούν πολλές απορίες όπως "γιατί δεν βλέπει 4Giga αλλά 3.25" και "γιατί η συχνότητα του cpu μου κάνει τραμπάλα" και άλλα... ρε συ Vatos_locos οκ το παιδι μπορει να μην εψαξε καθολου αλλα γτ αγανακτεις?κ εμενα δεν μου αρεσε το τοπικ αλλα δεν απαντησα,δεν ειναι υποχρεωτικο. (δεν κανω πως τα ξερω ολα αλλα καταλαβαινεις !) offtopic end Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 βρε μανία να με παρεξηγούν όλοι τόσο σκατά γράφω ? δεν την είπα σε κανέναν ούτε στο παιδί συγκεκριμένα αγανακτώ με το όλο σύνολο που ρωτάει το ίδιο πράγμα ενώ υπάρχει 1000άδες φορές απλά αυτό τίποτα άλλο δεν έγραψα ούτε για να τσακωθούμε με κανέναν ούτε με κακή θέληση ίσα ίσα που απάντησα κιόλας και αν ρωτήσει κάτι άλλο θα απαντήσω ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coreygaylas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 το insomnia εχει γεμισει noobs και στα πριζουν μου φενεται, vatos (αν κρινω απ το sig) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 δεν μπορείς να πεις κάποιον n00b και εγώ n00b είμαι δεν με βάζω στους γνώστες απλά όταν θέλω κάτι κάνω μια άτιμη προσπάθεια μόνος μου να το ψάξω ή εδώ ή στο google... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Βρε συ, πλακα εκανα με τις μνημες... Μια χαρα ειμαστε απο κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 βρε μανία να με παρεξηγούν όλοι τόσο σκατά γράφω ? δεν την είπα σε κανέναν ούτε στο παιδί συγκεκριμένα αγανακτώ με το όλο σύνολο που ρωτάει το ίδιο πράγμα ενώ υπάρχει 1000άδες φορές απλά αυτό τίποτα άλλο δεν έγραψα ούτε για να τσακωθούμε με κανέναν ούτε με κακή θέληση ίσα ίσα που απάντησα κιόλας και αν ρωτήσει κάτι άλλο θα απαντήσω ξανά. ok ρε σορρυ!δεν σε παρεξηγησα δεν μπορείς να πεις κάποιον n00b και εγώ n00b είμαι δεν με βάζω στους γνώστες απλά όταν θέλω κάτι κάνω μια άτιμη προσπάθεια μόνος μου να το ψάξω ή εδώ ή στο google... ελα ρε που εισαι εσυ noob? εγω ναι αλλα οχι κ εσυ!α κ εχω κ καποιες αποριες ,θα στειλω pm! χαχα πλακιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coreygaylas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 δεν μπορείς να πεις κάποιον n00b και εγώ n00b είμαι δεν με βάζω στους γνώστες απλά όταν θέλω κάτι κάνω μια άτιμη προσπάθεια μόνος μου να το ψάξω ή εδώ ή στο google... φανταζεσαι να μην υπηρχαν search engines?? Θα αυτοκτονουσαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.