internet_gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Γειά σας έχω το εξής πρόβλημα ενώ στις ρυθμίσεις απορρήτου έχω επιλέξει να βλέπουν τους φίλους μου μόνο οι φίλοι μου και στις ρυθμίσεις αναζήτησης να μπορούν να με αναζητήσουν μόνο οι φίλοι μου αντιθέτως μπορούν να δουν το profile μου και τις φωτογραφίες μου και άσχετοι!! τι μπορεί να φταίει?
AlexNet Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Άλλαξε και τις υπόλοιπες καρτέλες στις ρυθμίσεις απορρήτου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ενα πολυ καλο link σχετικα με τις συγκεκριμενες ρυθμισεις http://www.allfacebook.com/2009/02/facebook-privacy/
internet_gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Οι ρυθμίσεις είναι μια χαρά!! Έχω επιλογή ούτε στο search να φαίνομαι.. και όλα τα στοιχεία μου να τα βλέπουν μόνο φίλοι μου! παρόλα αυτά έφτιαξα ένα δεύτερο προφίλ και έκανα search και φάνηκε το πρώτο προφίλ μου και άνοιγε κανονικά σαν να ήμασταν φίλοι! το άλλο προφίλ το έφτιαξα σε άλλο υπολογιστή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.