Προς το περιεχόμενο

mp4 ενσωμάτωση srt

miza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα ένα πρόγραμμα που να ενσωματώνει srt σε video, κατά προτίμηση το export να είναι mpg4 η mpg2. Άμα δεν κάνει mpg4 η mpg2 δεν πειράζει πιστεύω ότι θα βρω εύκολα ένα μετατροπέα για αυτή τι δουλειά η θα μου πείτε εσείς :-D.

Ίσος είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολλές φορες αλλα δεν έχω πολύ χρόνο να το ψάξω, αν με βοηθούσε κάποιος θα το εκτιμούσα.

Δημοσ.

Οταν λες ενσωματωση, εννοεις αυτο η μηπως θελεις να καψεις τα subs πανω στο video?

Αν ειναι το πρωτο, ειναι 99% σιγουρος οτι το mp4 container format δεν εχει επισημη υποστηριξη για srt, αλλα μονο για ενα δικο του προτυπο.

Αν θες το δευτερο, οπως λεω παντα, η λυση ειναι το Avidemux

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το κάψεις, για να σου πω συγκεκριμένα τι θέλω να κάνω να καταλάβεις θέλω οι υπότιτλοι να είναι στο video χωρίς να έχω κανένα srt γιατί θέλω να το κάνω upload στο youtube

Δημοσ.

Αυτό που ρωτούσε προς διευκρίνιση ο Αδμιν είναι αν θέλεις οι υπότιτλοι να κωδικοποιηθούν μόνιμα επάνω στην εικόνα («καμμένοι» - burnt-in - hardsubs) ή αν θέλεις να ενσωματωθούν μέσα στο αρχείο ως διακριτό stream (οπότε θα μπορούν και να απενεργοποιούνται κατά βούληση κατά τη διάρκεια του playback). Από την απάντησή σου, υποθέτω πως θέλεις το 1ο: hardsubbing. Το Avidemux που προτάθηκε είναι μία καλή λύση, καθώς ανοίγει τα πιο διαδεδομένα video formats χωρίς πρόβλημα. Αλλά με την προϋπόθεση ότι το video σου είναι σε AVI container, την ίδια δουλειά θα μπορέσεις να κάνεις και με το VirtualDub.

Δημοσ.

Με το Yamb μπορείς να ενσωματώσεις subtitle stream μέσα σε MP4 container. Υποστηρίζει και πιο δημοφιλή subtitle formats εκτός από TTXT subs, όπως π.χ. SubRip (SRT) και VobSub (IDX+SUB). Αν σε ενδιαφέρει συμβατότητα με standalone συσκευές (επειδή ανέφερες τους xsubs), δε γνωρίζω να σου πω περισσότερα. Σε PC εμφανίζονται μια χαρά πάντως, σε MPC-HC και VLC που δοκίμασα παλιότερα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ Parsifal!!:-)

Είχα κάνει ένα search στο insomnia και λέγανε ότι κάτι δεν είχε πάει καλά. Νύστα τότε τα μάτια δεν λειτουργούσαν.

Αλλά θα το δοκιμάσω ίδομεν.

Thanks και πάλι!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά χρησιμοποιώ το yamb και ενσωματώνω τους υπότιτλους, αν το yamb δεν διαβάζει κάποιους υπότιτλους τότε ανοίγουμε τους υπότιτλους και επιλέγουμε αποθήκευση ως, στο ίδιο παράθυρο της αποθήκευσης κάτω στην κωδικοποίηση εκεί που έχει ANSI το αλλάζουμε σε UTF-8 και θα τους ενσωματώσει κανονικά, τέλος πάντων στο pc τους διαβάζει κανονικά αλλά εγώ βλέπω ταινίες στο ps3 είτε μέσω USB είτε μέσω (ps3 media server), το πρόβλημα μου είναι ότι τα mp4 με ενσωμάτωση υπότιτλον μέσω του yamb, το ps3 δεν τους διαβάζει με κανέναν από τους δύο τρόπους...ΜΙΑ ΒΟΉΘΕΙΑ παρακαλώ αν ξέρει κάποιος κάτι....

Edit: τελικά το βίντεο έχει υδατογράφημα Cinavia.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...