Προς το περιεχόμενο

Aγορά βιβλίων από Amazon.com

AntonyPath25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα ......

θελω να αγορασω πχ ενα βιβλιο

http://www.amazon.com/Joe-Pass-Guitar-Style/dp/0739018655/ref=reg_hu-wl_item-added

και εχει επιλογη

add to shopping cart

και

6 new 3 used

στα 6 new εχει διαφορες τιμες και δεν ξερω εχουν ολα τα ιδια εξοδα αποστολης ?

αν αγορασεις απο εκει ειναι κατι σαν το ebay ???

και πως θα μαθω τα εξοδα αποστολης ? :)

αυτα για αρχη .......

thanx

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε το "add to shopping cart", οι άλλες επιλογές είναι μέσω ιδιωτών που συνεργάζονται με το amazon και τα μεταφορικά ποικίλουν [εάν στέλνουν Ελλάδα].

Δημοσ.

μπορεις να μπεις στο προφιλ του καθε πωλητη -περαν του αμαζον, και να δεις εκει τα μεταφορικα τους,και αν στελνουν πχ ελλαδα

παραδειγμα: ο φθηνοτερος πωλητης, δεν στενει ελλαδα

http://www.amazon.com/gp/help/seller/shipping.html?ie=UTF8&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&isCBA=&orderID=&asin=0739018655&seller=A2N73ZO1MK7B7A&isPopup=#rates

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα να αγορασεις απο το Amazon.co.uk και οχι το .com

Απο το .co.uk θα σου ερθει απο Αγγλια και θα κανει λιγοτερο χρονο σιγουρα. Δεν μπλεκεις και με τελωνεια.

Μια φορα ειχα αγορασει used απο το amazon.com παντως (γιατι δεν τα ειχε new) και κανανε 3 βδομαδες να μου ερθουν.

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να αγοράζεις είδη τα οποία είναι in stock στο amazon, όπως προειδοποιεί και το ίδιο το amazon αγορές από τρίτους πωλητές οι οποίοι παρουσιάζονται μέσω του site θα πρέπει να ελέγχονται από τον ίδιο τον αγοραστή (όσο είναι δυνατόν) και να πληρώνουν μόνο μέσω paypal. Στην δική σου περίπτωση αξίζει να αγοράσεις το βιβλίο κατευθείαν από το amazon.

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το Αμαζον είναι ότο όταν βρίσκεις ένα φθην'βιβλίο από συνεργαζόμενο πωλητή, που σχεδόν σίγουρα θα είνα σε σαφώς καλύτερη τιμή, κατά 98% ΔΕΝ στέλνει Ελλάδα. Όποτε βρήκα αρκετά φθηνότερα βιβλία να αγοράσω από άλλον πωλητή μέσα στο Amazon, σχεδόν πάντα μου λέει Sorry, this item cannot be shipped to the address you specified. Και αλλη μια φορά ξενερώνεις με την μπανανία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...