AntonyPath25 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα ...... θελω να αγορασω πχ ενα βιβλιο http://www.amazon.com/Joe-Pass-Guitar-Style/dp/0739018655/ref=reg_hu-wl_item-added και εχει επιλογη add to shopping cart και 6 new 3 used στα 6 new εχει διαφορες τιμες και δεν ξερω εχουν ολα τα ιδια εξοδα αποστολης ? αν αγορασεις απο εκει ειναι κατι σαν το ebay ??? και πως θα μαθω τα εξοδα αποστολης ? αυτα για αρχη ....... thanx
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 και πως θα μαθω τα εξοδα αποστολης ? οταν κανεις checkout.
AntonyPath25 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 εκει που λεει πχ 6 new 10 used δεν ισχυουν για ελλαδα ???
Material_Defender_1032 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Χρησιμοποίησε το "add to shopping cart", οι άλλες επιλογές είναι μέσω ιδιωτών που συνεργάζονται με το amazon και τα μεταφορικά ποικίλουν [εάν στέλνουν Ελλάδα].
basilis5 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 μπορεις να μπεις στο προφιλ του καθε πωλητη -περαν του αμαζον, και να δεις εκει τα μεταφορικα τους,και αν στελνουν πχ ελλαδα παραδειγμα: ο φθηνοτερος πωλητης, δεν στενει ελλαδα http://www.amazon.com/gp/help/seller/shipping.html?ie=UTF8&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&isCBA=&orderID=&asin=0739018655&seller=A2N73ZO1MK7B7A&isPopup=#rates
kaiowas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Εγω θα σου προτεινα να αγορασεις απο το Amazon.co.uk και οχι το .com Απο το .co.uk θα σου ερθει απο Αγγλια και θα κανει λιγοτερο χρονο σιγουρα. Δεν μπλεκεις και με τελωνεια. Μια φορα ειχα αγορασει used απο το amazon.com παντως (γιατι δεν τα ειχε new) και κανανε 3 βδομαδες να μου ερθουν.
shodan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Το καλύτερο είναι να αγοράζεις είδη τα οποία είναι in stock στο amazon, όπως προειδοποιεί και το ίδιο το amazon αγορές από τρίτους πωλητές οι οποίοι παρουσιάζονται μέσω του site θα πρέπει να ελέγχονται από τον ίδιο τον αγοραστή (όσο είναι δυνατόν) και να πληρώνουν μόνο μέσω paypal. Στην δική σου περίπτωση αξίζει να αγοράσεις το βιβλίο κατευθείαν από το amazon.
arxaggelos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Το πρόβλημα με το Αμαζον είναι ότο όταν βρίσκεις ένα φθην'βιβλίο από συνεργαζόμενο πωλητή, που σχεδόν σίγουρα θα είνα σε σαφώς καλύτερη τιμή, κατά 98% ΔΕΝ στέλνει Ελλάδα. Όποτε βρήκα αρκετά φθηνότερα βιβλία να αγοράσω από άλλον πωλητή μέσα στο Amazon, σχεδόν πάντα μου λέει Sorry, this item cannot be shipped to the address you specified. Και αλλη μια φορά ξενερώνεις με την μπανανία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.