Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την ιστοσελίδα

g_kol1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω φτιαξει μια ιστοσελιδα με frontpage και εχω 2 προβληματα. Οταν την ανοιγω με explorer δεν μου εμφανίζει καποιες εικονες και με το firefox μου βγαζει τα γραμματα κινεζικα.

Και κατι ακομη. Ξερει κανεις αν γινεται να προσθεσω μελη (εγγραφη, εισοδο κτλ) στο site????

Δημοσ.
Γεια σας εχω φτιαξει μια ιστοσελιδα με frontpage και εχω 2 προβληματα. Οταν την ανοιγω με explorer δεν μου εμφανίζει καποιες εικονες και με το firefox μου βγαζει τα γραμματα κινεζικα.

Και κατι ακομη. Ξερει κανεις αν γινεται να προσθεσω μελη (εγγραφη, εισοδο κτλ) στο site????

ακου να δεις σβηστω και ξαναφτιαξτω από την αρχη και τις φωτογραφίες βάλτες μέσα στον ίδιο φάκελο,

και για μελος και τετοια που θες πρεπει να να εχεις βάση δεδομενων,και θα το φτίαξεις η σε δυναμικο site η σε asp.net που είναι δυσκολο

καλη επιτυχεια φίλε

Δημοσ.

Σιγουρέψου ότι οι εικόνες σου βρίσκονατι στο φάκελο images, που δημιουργεί το Fontpage αυτόματα, μέσα στο φάκελο My Web site. Αν δε βρίσκονατι εκεί, τις αγνοεί, σα να μην υπάρχουν.

Τώρα, αυτό με τα γράμματα, δεν το έχω πάθει .. Το παθαίνει με όλους τους χαρακτήρες? Εμένα μου το έκανε μόνο με κάποιους ειδικούς χαρακτήρες, που έβαλα απο το μενού "Προσθήκη ειδικών χαρακτήρων" , αντίστοιχο με του Word.

Αν εννοείς τέτοιυς χαρακτήρες, τότε απλά βγάλτους.

Το Fontpage δείχνει καλύτερα με ΙΕ, τί περίμενες? :Ρ

Σε άλλους browsers συμβαίνουν διάφορα κουλά (τα tables είναι αλλού γι' αλλού, τα γράμματα φαίνονται δαφορετικά, ακόμα και τα χρώματα των λινκς μπορεί να αλλάζουν!). Εγώ απλά αφαίρεσα τελείως κάποια πράγματα, που δεν έδειχναν καλά με Firefox και ησύχασα! :)

Δημοσ.

για τα κινέζικα που σου βγάζει πήγαινε στον κώδικα και ενδιάμεσα

<head>

</head>

και βάλε αυτό

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8" >

και την κωδικοποίηση στο σώσιμο του αρχείου να την κάνεις utf-8.το τελευταίο μπορεί να το κάνει αυτόματα η frontpage θα το καταλαβεις αν ξαναβγαλει κινέζικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...