g_kol1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Γεια σας εχω φτιαξει μια ιστοσελιδα με frontpage και εχω 2 προβληματα. Οταν την ανοιγω με explorer δεν μου εμφανίζει καποιες εικονες και με το firefox μου βγαζει τα γραμματα κινεζικα. Και κατι ακομη. Ξερει κανεις αν γινεται να προσθεσω μελη (εγγραφη, εισοδο κτλ) στο site????
elisto Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Γεια σας εχω φτιαξει μια ιστοσελιδα με frontpage και εχω 2 προβληματα. Οταν την ανοιγω με explorer δεν μου εμφανίζει καποιες εικονες και με το firefox μου βγαζει τα γραμματα κινεζικα.Και κατι ακομη. Ξερει κανεις αν γινεται να προσθεσω μελη (εγγραφη, εισοδο κτλ) στο site???? ακου να δεις σβηστω και ξαναφτιαξτω από την αρχη και τις φωτογραφίες βάλτες μέσα στον ίδιο φάκελο, και για μελος και τετοια που θες πρεπει να να εχεις βάση δεδομενων,και θα το φτίαξεις η σε δυναμικο site η σε asp.net που είναι δυσκολο καλη επιτυχεια φίλε
συννεφάκι Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Σιγουρέψου ότι οι εικόνες σου βρίσκονατι στο φάκελο images, που δημιουργεί το Fontpage αυτόματα, μέσα στο φάκελο My Web site. Αν δε βρίσκονατι εκεί, τις αγνοεί, σα να μην υπάρχουν. Τώρα, αυτό με τα γράμματα, δεν το έχω πάθει .. Το παθαίνει με όλους τους χαρακτήρες? Εμένα μου το έκανε μόνο με κάποιους ειδικούς χαρακτήρες, που έβαλα απο το μενού "Προσθήκη ειδικών χαρακτήρων" , αντίστοιχο με του Word. Αν εννοείς τέτοιυς χαρακτήρες, τότε απλά βγάλτους. Το Fontpage δείχνει καλύτερα με ΙΕ, τί περίμενες? :Ρ Σε άλλους browsers συμβαίνουν διάφορα κουλά (τα tables είναι αλλού γι' αλλού, τα γράμματα φαίνονται δαφορετικά, ακόμα και τα χρώματα των λινκς μπορεί να αλλάζουν!). Εγώ απλά αφαίρεσα τελείως κάποια πράγματα, που δεν έδειχναν καλά με Firefox και ησύχασα!
wolfakisevag Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 για τα κινέζικα που σου βγάζει πήγαινε στον κώδικα και ενδιάμεσα <head> </head> και βάλε αυτό <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8" > και την κωδικοποίηση στο σώσιμο του αρχείου να την κάνεις utf-8.το τελευταίο μπορεί να το κάνει αυτόματα η frontpage θα το καταλαβεις αν ξαναβγαλει κινέζικα.
StavrosD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Για τις εικόνες μην χρησιμοποιείς απόλυτα path (π.χ. c:\mysite\images\image1.jpg") αλλά σχετικά path (π.χ. "/images/image1.jpg")
g_kol1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ. Το πρόβλημα μου λυθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.