jimmyfloyed Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μερικά παραδείγματα τραγουδιών : 1. Πόσο πολύ σ' αγάπησα - Χρήστος Θηβαίος 2. Θέλω τη μέρα που θα φύγεις - Χρήστος Θηβαίος 3. Φύλακας Άγγελος - Γιάννης Κότσιρας 4. Πώς θα παιθάνω εγώ για σένα - Γιάννης Κότσιρας 5. Στάλσιμο - Φωτεινή Δάρρα 6. Αγάπες που μ' ανάθρεψαν - Φωτεινή Δάρρα 7. Πάντα ο ήλιος θα βγαίνει - Χάρις Άλεξιου 8. Στην αγορά του Αλ Χαλίλι - Αλκίνοος Ιωαννίδης 9. Προσκυνητής - Αλκίνοος Ιωαννίδης 10. Ουρανέ μου - Αλκίνοος Ιωαννίδης Φτιάχνω κάποια playlists και η βοήθειά σας θα μου είναι πολύτιμη!!!!!!!!!!!
yiannis72 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Πάνος Ράπτης -Ξένοι Τόποι.Το ομώνυμο κομμάτι(αν και όλο το cd είναι καταπληκτικό)θα σε ενθουσιάσει νομίζω.
-WISE- Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 βρες το σιντι "οι λεξεις" απο Σταθη Αρτινό. δεν θα χασεις... παρε ενα δειγμα.
paranoid_gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ακου Μιλτιαδη Πασχαλιδη!!!Πηγα εχθες το βραδυ που ειχε μια εμφανιση εδω που μενω και πραγματικα εμεινα ευχαριστημενος!!! ΟΛΑ τα cd του θα σε βοηθησουν στο playlist που φτιαχνεις..Δωσε παντως ειδικη βάση στα Κακες Συνηθειες,Βυθισμενες Αγκυρες,Σου τηλεφωνω...και πολλα ακομα
alexzzz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Χρήστος Θηβαίος -Άβατο -Ημερολόγιο -Δεν είμαι άλλος Μ' όποια να 'ναι - Μπάμπης Στόκας Χαρταετός- Μανώλης Φάμελος Αλκίνοος Ιωαννίδης -Υπεραστικό -Πέρασα χτε Αν πάω καλά να συνεχίσω
firewalker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Από Μιλτιάδη Πασχαλίδη ότι και βάλεις μέσα θα είσαι. Εκτός από μερικά κομμάτια στην τελευταία δουλειά του. Μερικά πολύ ωραία: Φωτιά μου. Βοριάς φυσάει τα λόγια μου. Σε Κλίμακα Μποφώρ. Της Λήθης Το Πηγάδι. Σαν Των Ματιών Σου Τις Βαφές. Μάτια Που Δεν Βλέπονται. Της Πούλιας. Παραμύθια Της Οκάς.
alexzzz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 "Δεν ξέρω ποιόν παλεύω να νικήσω φτάνω στην πόρτα και ζυγίζω την ζωή μου νοιώθω τα μάτια σου να με τραβάνε πίσω να μ' αγαπάνε δυο φορές για να γυρίσω σαν βυθισμένες άγκυρες επάνω στο κορμί μου" ρε το postη... γράφει τραγούδια για την πάρτη μου και μόνο...
firewalker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 alexzzz, κανά ποντιακό παίζει; Μη με μαλώνεις πούλια μου, που τραγουδώ τις νύχτες Μόν' φέγγε στις αγάπες μου, και μες στο κύμα ρίχτες Για να πλυθούν να χτενιστούν, τα γιορτινά να βάλουν Δώσ' τους μαντίλια να φορούν, κοράλλια για να στολιστούν Και να 'ρθουν να με πάρουν Σεργιάνι να με βγάλουνε σε πόλεις που κοιμούνται Σε φίλους που χαθήκανε και πια δε με θυμούνται Με ταξιδιάρικα πουλιά να στείλουμε χαμπέρι Ένα νανούρισμα να παν στους έρωτες που κρύφτηκαν Μέσα στο καλοκαίρι Κι ύστερα σύρε να μας βρεις για τα παλιά να πούμε Κι ώσπου να λάμψει ο Κύρης σου γλυκό κρασί να πιούμε Μη με μαλώνεις πούλια μου, που τραγουδώ τις νύχτες Μόν' φέγγε στις αγάπες μου Και μες στο κύμα ρίχτες
alexzzz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 alexzzz, κανά ποντιακό παίζει; κουκλαμ' τα χειλοπας αμον μελ τα χειλοπατς αμον μελ και το φιλεμαμ' κι θελ κι ολο βασανιζ' εμεν κουκλαμ' ελα εβγα σο μεΐταν ελα εβγα σο μεΐταν χορεψον σ' εμον το γιαν κι ας ζελευνε οι τουσμαν κουκλαμ' τη καρδιας το καμιν τη καρδιας το καμιν το νερον πα κι νεσβειν λυγουμε αμον κεριν κουκλαμ' αν κι εφταγω σε τεμον αν κι εφταγω σε τεμον παγω ρουζω σον κρεμον και το κριμαν εν τεσον
peloukos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Λοιπόν να πω και εγώ την γνώμη μου..Αγαπητέ μου φίλε jimmy η μουσική και ιδιαίτερα η έντεχνη είναι θέμα παιδείας όρεξης εμπειριών και αυτιού... Εγώ παράδειγμα λατρεύω Χατζηγιάννη αλλά δεν τον βάζω στο έντεχνο τον βάζω στο ποπ-εντεχνο... Κότσιρας ναι είναι έντεχνος αλλά όχι όλα του τα κομμάτια... Αρβανιτάκη πάει από λαικό μέχρι έντεχνο κτλ κτλ δεν έχει τέλος... Το θέμα ποιο είναι, άκου ραδιόφωνο ήαν έχει συλλογή cd όπως έχω ή οτι έχεις τελος πάντων κάτσε άκου κομμάτια, όχι με το αυτί διότι κατα την γνώμη μου την έντεχνη μουσική δεν την ακούς, την μελετάς την νιώθεις την αφουγκράζεσαι την ζείς... Άκου λοιπόν και ότι σου ξυπνήσει κάτι μέσα σου απλά βάλε το στην playlist σου και αυτό είναι... Πραγματικά θα αξίζει πολύ περισσότερο από το να ψάχνεις τίτλους τραγουδιών... Ο καθένας αντιλαμβάνεται την μουσική διαφορετικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.