Composer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα! Εδώ και 2-3 μέρες έχω ένα πρόβλημα που έχει συμβεί 3 φορές μέχρι τώρα. Σε κάποιο σημείο αρχίζουν να κολλάνε όλα στα Windows (αρχικά το πρόσεξα αυτό απο τα pop up windows στο firefox που αργούσαν να ανοίξουν) πχ. να πατάω το outlook express, ή ctrl-Alt-Del για τη διαχείρηση εργασιών και να μου βγαίνουν μετά από 1-2 λεπτά. Κάνω reset και μετά δεν μπάινει καν στα windows (κολλάει στην αρχική μαύρη οθόνη που έχει το σήμα των windows). κάθε φορά χρειάστηκε να κάνω εκκίνηση στις τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις που δούλευαν. (Η επαναφορά συστήματος ενώ είμαι σε safe mode, δε δούλεψε γιατί έχω και πρόβλημα γενικά με την επαναφορά). Τι νομίζετε να φταίει; έχω κάνειregistry defrag κτλ αλλά το πρόβλημα εξακολούθησε.Μήπως είναι καμιά μνήμη; έχω Windows XP, και μνήμη 3GB.
angmar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Βάλε λίνουξ Σοβαρά τώρα, την επόμενη φορά που θα σου κολλάνε όλα, άνοιξε τη διαχείρηση εργασιών (εκείνα τα λεπτά που περιμέεεεενεις, κάνε ένα τσιγάρο/πιές καφέ (<- είναι GPL αυτό ε; )/στριφογύρνα την καρέκλα σου πολύ γρήγορα ενώ κάθεσαι πάνω) όταν ανοίξει δες ποιό process έχει το μεγαλύτερο cpu usage εκέινη τη στιγμή και σούταρέ το, επίσης τσέκαρε ελεύθερη ram, αν και με 3gb λίγο δύσκολο να έχεις έλλειψη. Δοκίμασε επίσης κανένα antivirus/spyware scan μπας και κόλλησες καμιά ίωση (είναι και εποχή τώρα).
Composer Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Πάλι τα ίδια! Τι 1-2 λεπτά είπα; 4-5 κάνουν να ανοίξουν τα προγράμματα. Είχα κάνει scan με το Panda χθες, μου έβγαλε κάτι πράγματα, αλλά δε νομίζω κάτι σημαντικό. υποτίθεται επιλύθηκαν, αλλά πάλι μετά έγινε. Στη διαχείρηση εργασιών είδα ότι τη μεγαλύτερη τιμή στο CPU (50) την έχει ένα προγραμμα TPSrv.exe. έψαξα και είδα ότι αυτό είναι από το panda. τέλοσπάντων απεγκατέστησα το panda και το ξαναεγκατέστησα. τώρα σε αυτό το TPSrv.exe μου βγάζει τιμή 0 στο CPU στην διαχείρηση. Δε νομίζω όμως να ήταν αυτό...
nickarmy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 αν σου κανει το ιδιο παλυ βγαλε το παντα και μην βάζεις αυτο αν δεν στο κανει windows ειναι αυτα ισος πανε για ενα φρεσκάριμσα
nylover Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι,προσπαθω να κανω φορματ windows xp την στιγμη που θα πρεπει να συμφωνησω με το license of agreement παταω f8 και δεν γινεται τιποτα εχετε καμια ιδεα?
nickarmy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 περίμενε για κανενα 3λ μιπος σου εμφανιστή (μου ειχε τυχει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.