Προς το περιεχόμενο

ψυκτρα για διπλοπυρινο? ποια προτεινεται?

πΑ-Βου-Γα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με καμία απο τις 2 που ανέφερες δέν θα έχεις πρόβλημα.

Για να είμαι πιο συγκεκριμένος,με οποιαδήποτε πάστα που δέν έχει σάν βάση την σιλικόνη,δέν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα οξείδωσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:-) THNKS.

Μόνο με αυτές είμαι 6 χρόνια τώρα.

Με μια μόνο μικρή απιστία για την ζαλμαν με το πινελάκι κάποια στιγμή.

Την οποία και χρησιμοποιώ ακόμα στις default intel για ταχύτητα(σαν να βάζεις μπλάνκο είναι).

Πες μας πια είναι η αμαρτωλή παστούλα αν εχεις την καλωσύνη?

Και ΄δωσε κανένα λινκ να δούμε τη ζημιά.

Απο γνωστές μπορώ να αναφέρω την AS II, αν και δέν κυκλοφορεί πλέον.Απο εκεί και πέρα μιλάμε για την πλειοψηφία των άσπρων "αλοιφών" που έρχονται σε σωληνάριο όταν αγοράζουμε νέα ψύκτρα ή/και thermal paste απο μαγαζιά ηλεκτρονικών.

Xigmatek Red Scorpion/Xigmatek Achilles < Xigmatek Black Knight < Xigmatek S1283 και όλα αυτά ελέω Νικελωμένων Heatpipes.

Απο την άλλη έχουμε την Thermalright Ultra 120-Extreme ( 41,50ευρώ) και έναν 120mm Nexus.Η διαφορά ανάμεσα στις 2 προτάσεις είναι 1,80 ευρώ...οχι +35.

Αν θέλουμε να πάμε τα πράγματα ένα κλίκ παραπέρα,αγοράζουμε 2χNexus για να κάνουμε διάταξη push-pull και με +8ευρώ απο την Black knight,θα έχουμε και καλύτερη ψύξη και μικρότερα επίπεδα θορύβου...

Φιλε εχεις απολυτο δικιο στο μπολταρισμενο απλα δεν τα λεω μη σε κραξουν. Α, εχεις δικιο και στο αλλο +35 δεν ειναι με την καμια θυμαμαι την ultra-120 στα 60 ευρω....Απλα να πω οτι η s1283 δεν ερχεται με τον ανεμιστηρα που αναφερεται (1000-2200 rpm , 99 cfm) αλλα ερχεται με εναν αλλον 800-1500 rpm, 46 cfm. Για καποιο λογο σε πολλα reviews εχει γινει λαθος! Τωρα ο nexus που προτεινεις δεν ειναι και οτι καλυτερος. Αν βαλει καποιος fan controller μπορει να βαλει και το τερας της scythe και να τον χαμηλωνει οταν δεν παιζει παιχνιδια για να μην του παιρνει τ'αυτια. Ultra-120 - Scythe slip stream ειναι ο καλυτερος συνδιασμος αποδοσης, αρκει να την παρει αμεσα την ψυκτρα απο το e-shop πριν δουν οτι στο πλαισιο εχει 51 ευρω και τη βαλουν και αυτοι 50.99.

Φιλε εχεις απολυτο δικιο στο μπολταρισμενο απλα δεν τα λεω μη σε κραξουν.

Να >>με<< κράξουν;;;:mad::confused::P

Για το θέμα του ανεμιστήρα μάλλον κάνεις λάθος,αφού στο πίσω μέρος της συσκευασίας αναγράφει ξεκάθαρα ποια ειναι τα spec της ψύκτρας.Δέν νομίζω να έχουν μπερδευτεί και στα xbitlabs και στη frostytech και στην techpowerup για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο καλύτερος συνδυασμός σε Thermalright είναι με τους Noctua (NF-P12).Οχι πώς οι Scythe Slipstream είναι άσχημοι,η αγορά όμως ένος fan controller ανεβάζει ακόμα περισσότερο το κόστος.Οι Nexus είναι απο τις κορυφαίες επιλογές στο silentpcreview.com,δέν καταλαβαίνω αυτή τη δυσπιστία!

Δέν γνωρίζω αν στο ΠΛΑΙΣΙΟ πουλάνε την απλή Ultra 120-extreme ή την 120-extremeRT.Η τελευταία έρχεται με πλαστικό bracket+ανεμιστήρα και ανεβάζει το κόστος.

Όπως και να έχει το έχουμε υπερ-κουράσει το θέμα.Στο thread έχουν προταθεί κορυφαίες λύσεις και μένει στην κρίση του πΑ,Βου,Γα να κάνει την επιλογή που θεωρεί καλύτερη για τα μέτρα του.

Για το θέμα του ανεμιστήρα μάλλον κάνεις λάθος,αφού στο πίσω μέρος της συσκευασίας αναγράφει ξεκάθαρα ποια ειναι τα spec της ψύκτρας

18_htd_boxib.jpg&1=1

.Δέν νομίζω να έχουν μπερδευτεί και στα xbitlabs και στη frostytech και στην techpowerup για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο καλύτερος συνδυασμός σε Thermalright είναι με τους Noctua (NF-P12).Οχι πώς οι Scythe Slipstream είναι άσχημοι,η αγορά όμως ένος fan controller ανεβάζει ακόμα περισσότερο το κόστος.Οι Nexus είναι απο τις κορυφαίες επιλογές στο silentpcreview.com,δέν καταλαβαίνω αυτή τη δυσπιστία!

Δέν γνωρίζω αν στο ΠΛΑΙΣΙΟ πουλάνε την απλή Ultra 120-extreme ή την 120-extremeRT.Η τελευταία έρχεται με πλαστικό bracket+ανεμιστήρα και ανεβάζει το κόστος.

Όπως και να έχει το έχουμε υπερ-κουράσει το θέμα.Στο thread έχουν προταθεί κορυφαίες λύσεις και μένει στην κρίση του πΑ,Βου,Γα να κάνει την επιλογή που θεωρεί καλύτερη για τα μέτρα του.

εσυ τωρα τι αλλαξες εικονα και σε ειχα συνηθισει:-):-) ασε που η αλλη ηταν καλυτερη

Για το θέμα του ανεμιστήρα μάλλον κάνεις λάθος,αφού στο πίσω μέρος της συσκευασίας αναγράφει ξεκάθαρα ποια ειναι τα spec της ψύκτρας.Δέν νομίζω να έχουν μπερδευτεί και στα xbitlabs και στη frostytech και στην techpowerup για το συγκεκριμένο θέμα.

Οχι εμενα να κραξουν τυπογραφικο...Για το θεμα ανεμιστηρα δεν κανω λαθος αφου αυτη τη ψυκτρα εχω... Αλλα και σε ενα review που εχουν κανει στο thelab αν δεις λεει οτι ο ανεμιστηρας ειναι 800-1500. Δεν ξερω τι γινεται στο εξωτερικο μηπως στην Ελλαδα τους δινουν με αλλους ανεμιστηρες? Εμενα για την ακριβεια τρεχει στις 1406 στροφες με φουλ ταση.

Για το θεμα ανεμιστηρα δεν κανω λαθος αφου αυτη τη ψυκτρα εχω... Αλλα και σε ενα review που εχουν κανει στο thelab αν δεις λεει οτι ο ανεμιστηρας ειναι 800-1500. Δεν ξερω τι γινεται στο εξωτερικο μηπως στην Ελλαδα τους δινουν με αλλους ανεμιστηρες? Εμενα για την ακριβεια τρεχει στις 1406 στροφες με φουλ ταση.

Και μένα τα ίδια η S1283~1400 rpm στο full και είναι πολύ ύσηχη εκεί.(το frosty και στην V8 και στην xigma γράφει ότι να ναι στις στροφές, σαν να τεστάρει τις ψύκτρες με άλλους ανεμιστήρες είναι...)

Χαμηλώνοντας με speedfan πάει μέχρι 550-600 rpm και μετα σταματάει.

Επειδή εχω Asus πρέπει να ανοίξω μια το probe πρώτα για να δείξει το speedfan σωστά τις στροφές.

Δεν ξέρω τι παίζει σε μένα αλλά πέρνω περιέργος καλύτερες temps απο s1283 παρά απο V8.

H διαφορά είναι 4 βαθμοί και σε load και σε idle και εχω σοβαρές υποψίες ότι κάτι λάθος έκανα στο πάτημα της V8. Μου ξέφυγε και το κατσαβίδι όταν βίδωνα το πλαίσιο της V8 που θηλυκώνει με το bracket και της τράβηξα και μια χαρακιά... Άστα - βράστα.

Αλλά λυπάμε να την λαπάρω 55 ευρό ψύκτρα και απο ότι βλέπω κανείς δεν λαπάρει V8 επειδή εχει καλό finishing by default...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...