elvisjedi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 καλησπερα, θελω να νικελωσω κατι πλαστικα στο αυτοκινητο μου αλλα οπου εχω ρωτησει μου λενε οτι δεν γινεται νικελ σε πλαστικο παρα μονο σε μεταλο-αλουμινιο. ομως εχω δει πολα πλαστικα που να μοιαζουν με νικελ (σε αυτοκινητα, οι προφυλακτηρες και τα χερουλια του daihatsu cirion ειναι πλαστικα και εχουν νικελ οψη) πηρα κανα δυο σπρευ που υποτιθεται οτι ηταν για χρωμιωση αλλα τελικα ηταν απλα ασημι (τα καπακια απο τα σπρευ ομως ηταν πλαστικα νικελ!) καποιος γνωστος μου ειπε οτι οπως υπαρχει σμαλτο επιχρυσματος υπαρχει και αντιστοιχο χρωμιου αλλα δεν ηξερε παραπανω πληροφοριες. οποιος φιλος γνωριζει κατι ή εχει σχετικες πληροφοριες θα βοηθουσε πολυ. ευχαριστω
elvisjedi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 παρανομο στα οχηματα ειναι απο ενα ποσοστο καλυψης και πανω (δεν μπορεις δηλαδη να εχεις νικελ ολο το καπο κτλ) αλλα σε καποια μικρα κομμαατια (οπως προφυλακτηρες, καθρεφτες κτλ) δεν υπαρχει προβλημα, αφου ετσι κι αλλιως βγαινουν με νικελ κομματια πολλα αυτοκινητα απο το εργοστασιο τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.