Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα λειτουργίας ασύρματου modem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν για πρώτη φορά προσπαθώ να ενεργοποιήσω το ασύρματο modem (connx- baudtec), παρότι το έχω κάνει activated, ανοίγω το εικονίδιο ασύρματη σύνδεση δικτύου και στην καρτέλα που εμφανίζεται αναφέρεται "τα windows δεν μπορούν να ρυθμίσουν αυτή την ασύρματη σύνδεση". Ο υπολογιστής είναι acer aspire 9300, το λειτουργικό XP και η κάρτα Broadcom 802.11g. Το Wireless LAN είναι enabled. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Κοιτα μηπως εχει το notebook καποιο βοηθητικο προγραμμα της acer

για να διαχειριζετε το wlan!

Aν οχι αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να πας στις υπηρεσιες και να κανεις

επανεκκινηση της υπηρεσιας "Αρχική ρύθμιση παραμέτρων ασύρματης επικοινωνίας"

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, όμως επειδή δεν είμαι και φοβερός γνώστης δεν μπορώ να κάνω πράγματα χωρίς συγκεκριμένες οδηγίες. Δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχουν περασμένοι drivers, ή πως να πάω στις υπηρεσίες, ώστε να κάνω επανεκκίνηση της υπηρεσίας "Αρχική ρύθμιση παραμέτρων ασύρματης επικοινωνίας" που λέει ο apostoliss. Πληροφοριακά είχα κατεβάσει κάποιον driver γι αυτή την κάρτα, το πρόγραμμα είδε τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα, αλλά δεν μπορούσε να συνδεθεί.

Ευχαριστώ για την κατανόηση

Δημοσ.

δεν ρυθμιζουν τα windows το ασυρματο κατα 99% αλλα ενα εξτρα προγραμμα που εχει η ασυρματη καρτα δικτυου σου..το οποιο μονο εσυ μπορεις να το βρεις στο pc soy..!!!!κανεις ενολιγοισ συνδεση στο ασυρματο απο αυτο το προγραμμα..!!

Δημοσ.

Υπάρχει ενα θέμα με τα Baudtec και την ασύρματη σύνδεση τους απο όσο ξέρω.Αν μπορείς μπες στις ρυθμίσεις του router και δες αν παίρνει ip (μάλλον δεν θα παίρνει.)

Πες τι βλέπεις εκεί για να μπορέσει κάποιος να βοηθήσει πιο εύκολα.Αφου θα μπείς δες και τι firmware έχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...