Προς το περιεχόμενο

Εσωτερικός 1ΤΒ

stefg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Θέλω έναν εσωτερικό δίσκο 1 ΤΒ.

Δυστυχώς, βλέπω ότι οι τιμές πήραν την ανηφόρα. :mad:

Τέλος πάντων, μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι καλύτερος και γιατί;

Western Digital 1TB HDD (16MB Caviar Green, Sata II, WD10EACS)

Seagate 1TB HDD (Cache 32MB, 7200.11 rpm, ST31000333AS)

Samsung 1TB HDD (32MB Buffer, 7200 rpm, Sata, HD103UJ)

Βλέπω ότι seagate και samsung έχουν cache 32MB. Για τον WD έχω ακούσει καλά λόγια και μέχρι τώρα μόνο WD είχα.

Ο δίσκος θα χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Samsung και από εμένα... τον έχω και εγώ.... πολύ καλός... αλλά 97 Ε? τον πήρα 87Ε πριν 2 εβδομάδες.... έχει καταντήσει χρηματιστήριο η αγορά ηλεκτρονικών.... και η μικρή ιστορία... Τετάρτη είχε 87 Ε Πέμπτη πήγε 97 και Σαββατο πρωί πάλι 87....(ευτυχώς πρόλαβα να παραγγείλω). μήπως να περίμενες λιγάκι?

Δημοσ.

Και εγώ στα 87 τον θυμάμαι... Θα περιμένω λίγες μέρες να δω αν πέσουν. Απλά θέλω γνώμες να δω ποιον θα πάρω. Μέχρι τώρα samsung λοιπόν.

Δημοσ.

Οι Seagate τώρα τελευταία βγάζουν πολλά προβλήματα, οπότε αν ήμουν στην θέση σου θα διάλεγα έναν από τους άλλους 2

Δημοσ.

Ανεβάσανε και άλλο τον Western Digital 1TB HDD (16MB Caviar Green, Sata II, WD10EACS)

Αν είναι δυνατόν. Πριν μια εβδομάδα μπορουσα να τον πάρω απο το κατάστημα 83 ευρώ.

Μπορείτε να μου εξηγείσετε πως ο WD έχει τώρα περισσότερα χρήματα από τον Samsung, που είναι καλύτερος;

ΥΓ. Και τον έχουν ίδια τιμή με τον 32 cache...; Μήπως είναι λάθος;

Δημοσ.
Ανεβάσανε και άλλο τον Western Digital 1TB HDD (16MB Caviar Green, Sata II, WD10EACS)

Αν είναι δυνατόν. Πριν μια εβδομάδα μπορουσα να τον πάρω απο το κατάστημα 83 ευρώ.

Μπορείτε να μου εξηγείσετε πως ο WD έχει τώρα περισσότερα χρήματα από τον Samsung, που είναι καλύτερος;

ΥΓ. Και τον έχουν ίδια τιμή με τον 32 cache...; Μήπως είναι λάθος;

λογικα το green κατι ρολο θα παιζει στην τιμη:-):-)

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι ακριβώς απλά σε κάποιον από τους 2 τέλειωσε το απόθεμα με αποτέλεσμα να βγάλουν το προϊόν από το site και έτσι ο άλλος ανέβασε την τιμή στο παλιό επίπεδο...όταν όμως το έφερε πάλι ο πρώτος το έβαλε και εκείνος στην παλιά τιμή (ελπίζω να μην σας μπέρδεψα :P )

Δημοσ.

Ο WD εμένα δεν με έχει ικανοποιήσει τον τελευταίο καιρό. Κάνει κατι ήχους. Από την άλλη, το θέμα ειναι να μην χάνονται τα δεδομένα και τραβας μετά τα μαλλιά σου και τα χρήματα δεν εχουν σημασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...