fotis12 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Παιδιά είχα στον υπολογιστή μου windows7 και έκανα ένα partition και εγκατέστησα windows xp, όμως bootloader δεν είδα, μέσω του VistaBootPRO κατάφερα να ενεργοποιήσω τον bootloader τον windows7 αλλά δεν υπήρχε link για τα xp έτσι προσπάθησα μέσω του προγράμματος να δημιουργήσω ένα δικό μου αλλά μου βγάζει πρόβλημα 0χc000000f, καμιά ιδέα;
tritonas00 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Πριν εγκαταστησουμε οποιδηποτε λειτουργικο καλο ειναι να καθαριζουμε τον MBR.Στην περιπτωση των windows κανε ολο τον σκληρο fat32 και τοτε κανουμε απο dos fdisk/mbr
akiss Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Λογικά στον δίσκο τον Vista έχεις κρυφά, τα παρακάτω αρχεία: boot.ini ntldr ntdetect.com bootmgr Boot (φακελος) ενεργοποίησε την εμφάνιση κρυφών αρχείων, και αρχείων συστήματος για να μπορεσεις να τα δείς, και αντέγραψε τα στον δίσκο ή partition τον XP Το επόμενο βήμα το έχεις κάνει ήδη, εφόσον έχεις βάλει την εγγραφή του λειτουργικού με το VistabootPro(υπάρχει και το EasyBCd εμένα με βολεύει καλυτέρα) Ελπίζω να σε βοήθησα και να δουλέψει.
fotis12 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Ελπίζω να σε βοήθησα και να δουλέψει. Σε ευχαριστώ πολύ γιατί όντος δουλεύει μια χαρά τώρα.
ChangeAllNow Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Φαντάζομαι οτι κατέχεις αγγλικά μιάς και χρησιμοποιείς 7 άρα διάβασε http://www.pronetworks.org/forums/install-windows-xp-in-dual-boot-with-pre-installed-windows-7-t104890.html
akiss Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ γιατί όντος δουλεύει μια χαρά τώρα. Παρακαλώ. Είχα πάθει το ίδιο με την πρώτη beta τον vista, όποτε και είχα αναγκαστει να βρω λύση. Χαίρομαι που κατάφερα να σε βοηθήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.