dp@pa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Παιδια, το πηρα χτες, και με τσαντισε οτι οταν ηθελα να μπω ονλινε, δεν ειχε ουτε ενα lobby ρε παιδι μου...να παιξω vs. Alla ειχε στο coop. Αλλα απαραδεχτο να μην εχει ουτε ενα Lobby ανοιχτο για Team Death. ενταξυ καταλαβαινω βγηκε και το Killzone2, αλλα ελεος...στο χβοχ360 εχει ηδη ατομα που παιζουν παιχνιδια ονλινε, και στο πσ3, τιποτα...αίσχος . Εδω φενεται ποσοι ειναι στο λιβε, και ποσοι στο Psn Network.
ultralisk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Παιδια, το πηρα χτες, και με τσαντισε οτι οταν ηθελα να μπω ονλινε, δεν ειχε ουτε ενα lobby ρε παιδι μου...να παιξω vs. Alla ειχε στο coop. Αλλα απαραδεχτο να μην εχει ουτε ενα Lobby ανοιχτο για Team Death. ενταξυ καταλαβαινω βγηκε και το Killzone2, αλλα ελεος...στο χβοχ360 εχει ηδη ατομα που παιζουν παιχνιδια ονλινε, και στο πσ3, τιποτα...αίσχος . Εδω φενεται ποσοι ειναι στο λιβε, και ποσοι στο Psn Network. ρε dpapa έλεος και εσύ...τι σόι αγορά ήταν αυτή και μάλιστα στο PSN
dp@pa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 ρε dpapa έλεος και εσύ...τι σόι αγορά ήταν αυτή και μάλιστα στο PSN Λολ..θα με πιστεψεις αν σου πω ποσο βαριεμε να κανω update to firmware ρε φιλε? ΤΟΥ ΧΒΟΧ360?..ΛΟΛ..Η μηπως εκανα λαθος και καταλαβα λαθος, και οντως παιζει η κοπια...στο ηδη flashed χβοχ??
dp@pa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Λοιπόν, η εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής.... ΠΏΡΩΣΗ στο online κομματι του. Συνεχως ξεκλειδώνεις Planes kai weapons...και γίνεται ο χαμός ...πολυ καλο ονλινε, και παρα πολυ εθιστικο...καθε φορα ελεγα να το κλεισω..αλλα ηθελα και αλλο. πολύ καλό, και το προτιμώ απο το Ace Combat. Τουφα...αν ειναι να απαντήσεις, μην απαντάς με ειρωνεία...ΓΙΑ ΑΡΧΗ...
nyne Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δεν χρειαζεται να κανεις update εχει βγει ενα φιξ που πατσαρει τα αρχεια στο iso.Δες στο TL. (pecado) ];-)
dp@pa Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δεν χρειαζεται να κανεις update εχει βγει ενα φιξ που πατσαρει τα αρχεια στο iso.Δες στο TL.(pecado) ];-) aaaa.....nice.....safe to use online?
nyne Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Θεωρητικα πατσαρει τα σωστα αρχεια αφου τα κατεβαζει απο την βαση που εχουνε και μετα τα περναει στο iso,οσο για το μπαν δεν ξερω,ετσι κ αλλιως οτι firmware κ να εχεις αν ερθει η σειρα σου την τρως...
duende Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 περα απο τα σπασιματα, τι λεει στo ps3? γιατι στο 360 ειναι σκετη απογοητευση σε σχεση με το AC6..
dp@pa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 περα απο τα σπασιματα, τι λεει στo ps3? γιατι στο 360 ειναι σκετη απογοητευση σε σχεση με το AC6.. το ιδιο ειναι..εγω το προτιμω στο Χβοχ360 ομως..και γιαυτο το πουλαω το παιχνιδι. 50 ευρω το δινω, οποιος το θελει εβαλα και αγγελια για αλλα παιχνιδια. Το μονο που δεν μου αρεσει στο Ps3 ειναι οτι τα χρωματα δεν ειναι εντονα και ειναι πιο σκουρη κατασταση. Η ατμοσφαιρα στου χβοχ360 φενεται ποιο καλα, ανοιχτο και ευχαριστω στο ματι , και πio crisp γραφικα. Ετσι τουλαχιστον το βλεπω εγω, απο μια εβδομαδα σχεδον που παιζω το HAWX στο PS3, και η ξαφνικη αλλαγη χτες βραδυ στο χβοχ360, που γιαυτο και το πουλοαω..το προτιμω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.