Προς το περιεχόμενο

Που να δω το ποδοσφαιρο!

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μενω στο μαρουσι αλλα επειδη ειμαι κανουριος στην περιοχη δεν ξερω που να παω να δω το σημερινο ματς επειδη δεν εχω nova.

Παιζει καμια καφετερια με μεγαλη TV?

Ευχαριστω!

Δημοσ.
(στο internet)

Ποιος μπορει τη σημερον ημερα να παρακολουθησει τετοιο αγωνα απο steaming το οποιο καθε 10 λεπτα θα λαγκαρει?

Δημοσ.
Ποιος μπορει τη σημερον ημερα να παρακολουθησει τετοιο αγωνα απο steaming το οποιο καθε 10 λεπτα θα λαγκαρει?

Ολοι οσοι εχουν μια καλη συνδεση (4αρα ειναι μια χαρα). Απλα οι ελληνες που στριμαρουν δεν εχουν καλο upload και λαγκαρει. Εβλεπα παγκοσμιο κυπελο streaming απο γερμανικο καναλι και πηγαινε μπαλα... Ηταν 500αρι το streaming και δεν ειχε καθολου λαγκ.

Δημοσ.

Με 1mbit upload κ 12download ο αγώνας μέσω Nova internet ήταν τραγικός....Κάθε λίγα λεπτά lag, όπως επίσης κ ~2 λεπτά διαφορά χρόνου από τον πραγματικό χρόνο (έχω ένα προποτζίδικο στην γειτονιά μου κ πρώτα άκουγα τις φωνές από τους μέσα κ μετά από 2 λεπτά έβλεπα την φάση στο pc). Άσε που fullscreen δεν μου έκανε με τπτ....

Για Μαρούσι κ καφετέριες τώρα συνήθως η Eshato (αν γράφεται έτσι) που είναι γωνία δεξιά από αυτές που είναι στον σταθμό, βγάζει συνήθως προτζέκτορα κ μεγάλο πανό. Κ άλλες βάζουν εικόνα αλλά όχι συνήθως ήχο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...