Προς το περιεχόμενο

Μνήμες για new MacBook από την Crucial

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει 2 dimm μόνο. όχι ελεύθερα, γενικά.δεν μπορείς να κάνεις αυτό που σκέφτεσαι. για να την πάς στα 8 θες 2χ4ίγα μνήμη και μεγάλη τσέπη γιατι αυτή την στιγμή η τιμή τους τσούζει ακομα. ενα σετ 2χ2 κοστίζει στο eshop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553241 αλλιώς απο το site της crucial με κανα δεκάρι ευρό περίπου λιγότερα

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστω για το λινκ. Δηλαδη, ουτε λιγο ουτε πολυ, οι εξωφρενικες τιμες απο τη μια, και οι ελλειψη υποδοχων απο την αλλη, σε εγκλωβιζουν αναγκαστικα στα 4gb!!!!

No way out???

Πως και εχουν μονο 2 θυρες μνημης? Δεν μπορω να το χωνεψω οτι ουσιαστικα ειναι μη αναβαθμισιμοι στη μνημη! Γιατι πως να αγορασεις 4αρια με τετοιες εξωφρενικες τιμες? Ενω αν ειχε αλλη μια θυρα ελευθερη, εβαζες αλλο ενα 2gb και την πηγαινες στα 6gb.

Εχω φορτωσει για τα καλα.

Δημοσ.

τα περισσοτερα λαπτοπ 2 θύρες έχουν αν δεν κάνω λάθος και αυτό για να δουλεύουν σε dual channel. τι τα θες τα 6 γίγα μνημης???βάλε 4 τωρα και σε μερικους μηνες ξήλωσε τες και βαλε 8

Δημοσ.

mentoras99 δεν έχω καταλάβει, το έχεις πάρει το macbook pro? εγώ το έχω ακόμα με τα 2giga ram και μου φένεται more than enough. Παρόλο που πήρα 2χ2 σκέφτομαι να τα επιστρέψω και να μη τα βάλω.

Δημοσ.
mentoras99 δεν έχω καταλάβει, το έχεις πάρει το macbook pro? εγώ το έχω ακόμα με τα 2giga ram και μου φένεται more than enough. Παρόλο που πήρα 2χ2 σκέφτομαι να τα επιστρέψω και να μη τα βάλω.

Οχι δεν το εχω παρει. Με τον υπαρχον ομως mpb, και με τον τροπο που το ζοριζω, υπαρχουν φορες που η μνημη 2gb που εχω, ειναι πληρης, κι αυτο δημιουργει καθυστερησεις.

Οποτε κατα την αγορα νεου mbp, θελω να του βαλω max μνημης.

Δημοσ.

καλησπέρα και από εμένα ...

σχετικά με τις ram σε imac 20'' 2.66 GHz

σήμερα αγόρασα 2 κομμάτια (2χ2gb) DDR3 1067 ΜΗz

μάρκας adata ....

το κόστος ήταν 35.5 για το καθένα , σύνολο 71.00 ευρώ

(από κατάστημα αλυσίδας η οποία και πουλάει mac) ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θελω να αγορασω μνημες για τον mac μου. Μολις εφτιαξα paypal. Να περιμενω να κανω verify την καρτα μου ή να προχωρησω και να δωσω στοιχεια κατ ευθειαν στην crucial?Εσεις πως εχετε αγορασει απο το εν λογω site?

Δημοσ.
Θελω να αγορασω μνημες για τον mac μου. Μολις εφτιαξα paypal. Να περιμενω να κανω verify την καρτα μου ή να προχωρησω και να δωσω στοιχεια κατ ευθειαν στην crucial?Εσεις πως εχετε αγορασει απο το εν λογω site?

Φίλε μου παράγγειλα εγώ την παρασκευή ένα σετάκι των 4gb για το mbp μου.Τη δευτέρα οι μνήμες είχαν έρθει Ελλάδα αλλά η γ@μω FedEx (που να κλείσει αύριο το πρωί η παλιοεταιρία) κατάφερε και με χρέωσε για πολλοστή φορά τελωνείο.Οι δασμοί είναι 20 ευρώ σύμφωνα με το mail που μου έστειλαν (άρα απο την εμπειρία μου είναι λιγότερα) και μου ζητάνε 120 ευρώ οι αχρείοι,οπότε θα αναγκαστώ να πάω πάλι στο αεροδρόμιο αύριο να τις παραλάβω ο ίδιος.Πλήρωσε με paypal, δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα, εκτός φυσικά απο το ότι θα πρέπει να πας στο αεροδρόμιο να τις πάρεις μόνος σου, αν δε θες να σου έρθει ο κούκος αηδόνι.Ενημερωτικά,η τελική τιμή (με τελωνεία κτλ) είναι ακριβώς η ίδια με το να πάρεις μνήμες στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Ωχ...καταλαβα... Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Θα ξαναρωτησω για ακομη μια φορα και ισως γινομαι κουραστικος...Που μπορω να βρω στην Ελλαδα crucial μνημες?

Δημοσ.
Ωχ...καταλαβα... Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Θα ξαναρωτησω για ακομη μια φορα και ισως γινομαι κουραστικος...Που μπορω να βρω στην Ελλαδα crucial μνημες?

Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό.Απλά στο e-shop στο κομμάτι που διαλέγει την κατάλληλη ram για το μηχάνημα σου, μου έβγαλε για το δικό μου μια μάρκα (sorry αλλά μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή) και τιμή 135 ευρώ. Εμένα μου κόστισαν 90 ευρώ οι μνήμες με τα μεταφορικά + οτι θα πληρώσω αύριο. Απλά σου το λέω για να ξέρεις, μην τυχόν ήλπιζες ότι θα σου έρθει συνολικά φτηνότερα. Από την άλλη, το καλό είναι πως είναι 100000% mac compatible. Επίσης, αν έχεις κι εσύ mbp, αγόρασε ένα σετάκι torx t6 για να ξεβιδώσεις το κάλυμμα (Συμβουλή του συνφορουμίτη hasodikis που ακολούθησα!)

Δημοσ.

Ισως στο ελληνικο applestore? Για να χω και το κεφαλι μου ησυχο για θεμα συμβατοτητας,μιας κ την πατησα ηδη μια φορα? Η θα βγουν πανακριβες? Που μπορω να αγορασω απο τη rainbow ( στην ακαδημιας παλιοτερα μου ειχαν πει εδω ειναι μονο εκθεση,δε μπορειτε να αγορασετε!! ) ?

Δημοσ.

Βοήθεια! Έχω θέμα! Πήρα τις μνήμες ( μου έπιασαν τα οπίσθια βέβαια), λυνω τις 9 βίδες του καλύμματος αλλά η δέκατη δε λέει να βγεί με τίποτα! Πείτε καμία ιδέα-πατέντα γιατί θα το σπάσω απ' τα νεύρα μου! Είναι αδικία από το Θεό να έχω τις μνήμες να κάθονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...