Προς το περιεχόμενο

Μνήμες για new MacBook από την Crucial

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας εχω και γω το macbook pro στα 2.53. θελω να του κανω αναβαθμιση στις μνημες.τωρα εχει πανω 4g ειδα οτι περνει πανω μεχρι 6g.μπορωνα βγαλω την μια που ειναι στα 2 και να βαλω αλλη μια στα 4 ετσι ωστε να φτασω στα 6?η πρεπει να βρω κιτ.απο οτι εχω δει τα κιτ των 6 ειναι ακομα πολυ ακριβα.

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aψογη και ΤΑΧΥΤΑΤΗ εξυπηρετηση απο την Crucial .

Tεταρτη βραδυ η παραγγελια και Παρασκευη μεσημερι τις ειχα στα χερια μου !!!

Τοποθετηθηκαν αμεσα , ολα καλα :-)

Δημοσ.
Aψογη και ΤΑΧΥΤΑΤΗ εξυπηρετηση απο την Crucial .

Tεταρτη βραδυ η παραγελια και Παρασκευη μεσημερι τις ειχα στα χερια μου !!!

Τοποθετηθηκαν αμεσα , ολα καλα :-)

μπορεις να μου πεις απο ποιο σαιτ την αγορασες?

Δημοσ.
Μολις παρηγγειλα και εγω 4GB για το νεοαποκτηθεν μου Macbook Pro ... 70,20euro !! Μια χαρουλα :-)

εχεις το νεο macbook pro 2.66 με τις 4 gb ddr3 1066mhz ?? το εκανες 8 gb??

Δημοσ.
εχεις το νεο macbook pro 2.66 με τις 4 gb ddr3 1066mhz ?? το εκανες 8 gb??

Εχω το ταπεινο 2.4 με τα 2GB και το εκανα 4GB:-)

Δημοσ.

Πιστευω για να δεις διαφορα μεγαλη πρεπει να πιανει τα 2γιγα και μετα να χρησιμοποιει τον δισκο. Το πρωτο και πιο ουσιαστικο upgrade ειναι ο δισκος 7200 παντως

Δημοσ.

τον δισκο τον εκανα upgrade εμειναν οι μνημες αλλα σκεφτομαι να περιμενω ακομη λιγο μεχρι να φτυνισουν κιαλο και μετα.. δουλευω και VM...

Δημοσ.
Πιστευω για να δεις διαφορα μεγαλη πρεπει να πιανει τα 2γιγα και μετα να χρησιμοποιει τον δισκο. Το πρωτο και πιο ουσιαστικο upgrade ειναι ο δισκος 7200 παντως

+1

quote for truth!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια πήρα 2 μνήμες της crucial απο το e-shop των 2 γίγα η καθε μια. το μηχάνημα τις αναγνωρίζει στα 1333. η ταχύτητα είναι μούφα και δουλεύει στα 1066 ή δουλεύουν σε αυτή την συχνότητα

Δημοσ.

Καλησπέρα! Μόλις χθές παρέλαβα το13αρι mbp μου (σε πολύ χαμηλότερη τιμή απ'οτι στην Ελλάδα) και θέλω να του βάλω 4gb ram και να του αλλάξω σκληρό. Βρήκα στο ebay ενα σετάκι της crucial με 50 δολλάρια, αλλά είναι μεταχειρισμένο. Λέτε να υπάρξει πρόβλημα? Αλλά απο την άλλη, τι μπορεί να πάθει μια ram?? Επίσης, εκτός απο τον intel ο οποίος δεν υπάρχει πουθενά, ποιόν ssd θα μου προτείνατε?

Τέλος, μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου πεί το shortcut για να αλλάζω το layout απο αγγλικά σε ελληνικα??? Μου έχει βγεί η πίστη να το κάνω με το ποντίκι!!

Δημοσ.
Καλησπέρα! Μόλις χθές παρέλαβα το13αρι mbp μου (σε πολύ χαμηλότερη τιμή απ'οτι στην Ελλάδα) και θέλω να του βάλω 4gb ram και να του αλλάξω σκληρό. Βρήκα στο ebay ενα σετάκι της crucial με 50 δολλάρια, αλλά είναι μεταχειρισμένο. Λέτε να υπάρξει πρόβλημα? Αλλά απο την άλλη, τι μπορεί να πάθει μια ram?? Επίσης, εκτός απο τον intel ο οποίος δεν υπάρχει πουθενά, ποιόν ssd θα μου προτείνατε?

Τέλος, μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου πεί το shortcut για να αλλάζω το layout απο αγγλικά σε ελληνικα??? Μου έχει βγεί η πίστη να το κάνω με το ποντίκι!!

Για τις μνήμες, οι μεταχειρισμένες μπορεί να είναι και ελαττωματικές!!!! Ενώ με καινούργιες μειώνεις πολύ αυτή την πιθανότητα και δεν υπάρχει και η τόση διαφορά στην τιμή!!!!!!

Για την αλλαγή γλώσσας, εδώ θα βρεις την απάντησή σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...