alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Για 15.4" mbp θέλω 8gb kit, 2χ4gb... ποιά εταιρία τις βγάζει και... απο τιμές;; http://www.crucial.com/eu/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=F7CA74A7A5CA7304 880 ευρώ.... λολ γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιι! όντως ήθελες να πάρεις ή απλά είδες τιμές; γιατί 8gb είναι κομματάκι υπερβολικό
waves Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 [offtopic] Παιδία έκανα κι εγώ παραγγελία από crucial. Να ρωτήσω, η UPS σας πήρε τηλέφωνο για το πότε θα έρθει η παραγγελλία; Μπορεί να τις παραλάβει άλλος στο σπίτι, όταν έρθουν; Πώς γίνεται;[/offtopic]
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 [offtopic] Παιδία έκανα κι εγώ παραγγελία από crucial. Να ρωτήσω, η UPS σας πήρε τηλέφωνο για το πότε θα έρθει η παραγγελλία; Μπορεί να τις παραλάβει άλλος στο σπίτι, όταν έρθουν; Πώς γίνεται;[/offtopic] Δεν σε παίρνουν τηλέφωνο και ειδικά για το πακετάκι με τις μνήμες το αφήνουν όπου βρουν κάποιον για να υπογράψει! Τις δικές μου τις άφησαν στην είσοδο στον υπάλληλο της υποδοχής στη δουλειά ενώ είχα βάλει όροφο, γραφείο κλπ! Μπορείς όμως μέσω του tracking code που θα σου στείλουν να δεις το πότε ακριβώς θα σου έρθει.
waves Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Τι κατσαβίδι χρειάζομαι για να ξεβιδώσω τις μικρέσ βίδες στο κάτω μέρος;;;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Τι κατσαβίδι χρειάζομαι για να ξεβιδώσω τις μικρέσ βίδες στο κάτω μέρος;;; Δεν ξέρω ακριβώς τον τύπο αλλά αν έχεις καμιά κασετίνα με κατσαβιδάκια ωρολογοποιού (αυτά τα μεταλλικά) κλπ σίγουρα κάποιο θα κάνει!
waves Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 έχω ρε παιδιά δύο κασετίνες με κατσαβίδια ωρολογοποιού αλλά δεν κάνει κανένα!!! Torx ε; Θα το googlarw. Καταρχάς θέλει στραβοκατσάβιδο ή ίσιο και πόσων mm;
haHa Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 έχω ρε παιδιά δύο κασετίνες με κατσαβίδια ωρολογοποιού αλλά δεν κάνει κανένα!!! Torx ε; Θα το googlarw. Καταρχάς θέλει στραβοκατσάβιδο ή ίσιο και πόσων mm; Ωχ, σορρυ μπερδευτηκα κ νομιζα οτι μιλαγαμε για τις βιδες του πλαισιου του σκληρου.. Μικρο στραβοκατσαβιδο θελεις!
waves Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 το torx από οτι είδαι είναι αστεροειδές και δεν κάνει. Μέχρι τώρα δε μου κάνει κανένα ψάχνω...μήπως ξέρει κανείς mm; Έχω ένα που είναι 0mm και δεν κάνει.
jtheogr Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Αυτά τα 2 θέλεις για όλες τις βίδες που έχει επάνω (έχω αλλάξει δίσκο και μνήμες στο δικό μου) 1)#00 Phillips Screwdriver 2)T6 Torx Screwdriver
clown Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ετοιμάζομαι και εγώ για αναβάθμιση (σκληρός και RAM). Συνεχίζετε να μην έχετε προβήματα όσοι βάλατε μνήμες από την crucial; Ευχαριστώ...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ετοιμάζομαι και εγώ για αναβάθμιση (σκληρός και RAM). Συνεχίζετε να μην έχετε προβήματα όσοι βάλατε μνήμες από την crucial; Ευχαριστώ... Απολύτως κανένα πρόβλημα (και το macbook δεν κλείνει σχεδόν ποτέ!)
clown Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Απολύτως κανένα πρόβλημα (και το macbook δεν κλείνει σχεδόν ποτέ!) ευχαριστώ....
georgeadams Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ούτε εδώ κάποιο πρόβλημα! Το Mac Mini παίζει μια χαρά με τα 4GB. Αξίζει να σημειώσω μάλιστα πως, όταν το άνοιξα για να του αλλάξω τη μνήμη είδα πως και το 1 GB μνήμης που είχε από την Apple, ήταν κι αυτό Crucial.
telegamesvg Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μολις παρηγγειλα και εγω 4GB για το νεοαποκτηθεν μου Macbook Pro ... 70,20euro !! Μια χαρουλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.