Προς το περιεχόμενο

Μνήμες για new MacBook από την Crucial

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Για όποιον δεν το πρόσεξε οι τιμές έχουν πέσει και άλλο!

http://www.crucial.com/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=2E9B2B4EA5CA7304

Τις παρήγγειλα Κυριακή απόγευμα και σήμερα με ενημέρωσαν από την UPS πως θα τις παραλάβω! Συνολικό κόστος 70euro με ΦΠΑ και μεταφορικά! Επίσημοι αντιπρόσωποι εδώ μου ζήτησαν ...140ευρώ...

B)

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Κάποια θεματάκια με τις ram στο νέο macbook λύθηκαν;

Από όσα διαβάζω τελευταία ναι. Ειδικά με τις crucial και kingston τα προβλήματα δεν ήταν πολλά και αφορούσαν κυρίως μνήμες ...noname!

Εντυπώσεις το βράδυ που θα τις βάλω.

BTW μόλις τις παρέλαβα!

B)

Δημοσ.

Τα χρήματα δεν λέω ότι είναι πολλά, αλλά αξίζει ο κόπος; Πήρα πριν κάνα μήνα το macbook μου και λέω όταν βγει το snow leopard να χώσω δίσκο (7200) επάνω και μνήμες.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα χρήματα δεν λέω ότι είναι πολλά, αλλά αξίζει ο κόπος; Πήρα πριν κάνα μήνα το macbook μου και λέω όταν βγει το snow leopard να χώσω δίσκο (7200) επάνω και μνήμες.

Παίζω και με virtual machines οπότε χρειαζόμουν την extra ram.

Δημοσ.
Για όποιον δεν το πρόσεξε οι τιμές έχουν πέσει και άλλο!

http://www.crucial.com/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=2E9B2B4EA5CA7304

Τις παρήγγειλα Κυριακή απόγευμα και σήμερα με ενημέρωσαν από την UPS πως θα τις παραλάβω! Συνολικό κόστος 70euro με ΦΠΑ και μεταφορικά! Επίσημοι αντιπρόσωποι εδώ μου ζήτησαν ...140ευρώ...

B)

Χεχε, ναι, τόσα πλήρωσα κι εγώ χθες που παρήγγειλα 2x2GB DDR3 από την Crucial για το νέο Mac Mini που περιμένω από εβδομάδα. Αν είναι τόσο γρήγοροι φαντάζομαι πως θα έρθει πρώτα η μνήμη και μετά το Mac Mini... :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Χεχε, ναι, τόσα πλήρωσα κι εγώ χθες που παρήγγειλα 2x2GB DDR3 από την Crucial για το νέο Mac Mini που περιμένω από εβδομάδα. Αν είναι τόσο γρήγοροι φαντάζομαι πως θα έρθει πρώτα η μνήμη και μετά το Mac Mini... :-)

Και μετά σου μιλάνε τα ...ντόπια καταστήματα περί online καταστημάτων και αγορών...

B)

Δημοσ.

Την παραγγελία για το Mini την έκανα σε φίλο που πήγε για μια εβδομάδα στο Λονδίνο. Τα ελληνικά μαγαζιά δεν έχουν βάλει καν στον κατάλογο τους το νέο μοντέλο...

• Super Moderators
Δημοσ.
Την παραγγελία για το Mini την έκανα σε φίλο που πήγε για μια εβδομάδα στο Λονδίνο. Τα ελληνικά μαγαζιά δεν έχουν βάλει καν στον κατάλογο τους το νέο μοντέλο...

Ειδικά τώρα με την ισοτιμία λίρας/ευρώ δεν βλέπω το λόγο να ασχολείται κάποιος με τα δικά μας καταστήματα...

B)

Δημοσ.

τα προβληματα τελικα που ητανε στα μακμπουκ η στις μνημες?? εγω δεν αγοραζω αν δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα εχω προβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.
τα προβληματα τελικα που ητανε στα μακμπουκ η στις μνημες?? εγω δεν αγοραζω αν δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα εχω προβλημα.

Τα προβλήματα είχαν να κάνουν με "ασυμβατότητα" ορισμένων μνημών με το λειτουργικό. Τις αναγνώριζε οκ αλλά εμφανιζόταν κολλήματα και παγώματα μετά από μερικά λεπτά χρήσης. Τα περισσότερα περιστατικά όμως είχαν να κάνουν με no name μνήμες και όχι τις επώνυμες. Πάντως δεν διάβασα κάτι τον τελευταίο καιρό για σχετικά πρόβλήματα!

Σε κάθε περίπτωση αν μετά την αναβάθμιση παρατηρήσω κάτι, θα ενημερώσω!

B)

Όλα οκ με την εγκατάσταση, αναγνωρίστηκαν κανονικά και για την ώρα ... so far so good!

Το παρακολουθώ!

:)

post-2059-129062990558_thumb.png

Δημοσ.

εχω διαβασει πολλα θεματα στο φορουμ της αππλε για προβληματα με επωνημες μνημες οπως kingston και crucial. για κανε ενα ελενχο να δεις..

• Super Moderators
Δημοσ.
εχω διαβασει πολλα θεματα στο φορουμ της αππλε για προβληματα με επωνημες μνημες οπως kingston και crucial. για κανε ενα ελενχο να δεις..

Μια ώρα τώρα ανοιχτό με συνεχόμενη χρήση και VM ανοιχτό, κανένα πρόβλημα! Αν δεις τα θέματα στα φόρουμς της Apple θα προσέξεις πως τα περισσότερα προβλήματα αντιμετώπιζαν χρήστες με μνήμες OWC & Patriot, ενώ αντίθετα όσοι επέλεξαν crucial δεν ανέφεραν κάτι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...