Προς το περιεχόμενο

Επιτελους! Νεα συνθεση μετα απο 6 χρονια.

dominator_87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα καλύτερα να πάρεις έναν Phenom ΙΙ

διότι φτιάχνεις ένα πολύ καλό σύστημα με λιγότερα λεφτά...

Να διευκρινίσω ότι είμαι fan της Intel και συγκεκριμένα των I7 αλλά πιστεύω

ότι με Phenom II φτιάχνεις και γαμώ

τα μηχανήματα που θα σου καλύψουν όποια ανάγκη και να έχεις και σίγουρα θα ευχαριστηθείς ένα gaming pc σε πιο προσιτή τιμή...

Πιστεύω πως με ένα PCάκι

phenom II x4 (η ακόμα καλύτερα χ3 αν θες καθαρά Gaming PC διότι από όσο ξέρω τα παιχνίδια ακόμα υποστηρίζουν 2 πυρήνες... οπότε με έναν χ3 στα 2,8 θα φυσάει...)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Για μένα καλύτερα να πάρεις έναν Phenom ΙΙ

διότι φτιάχνεις ένα πολύ καλό σύστημα με λιγότερα λεφτά...

Να διευκρινίσω ότι είμαι fan της Intel και συγκεκριμένα των I7 αλλά πιστεύω

ότι με Phenom II φτιάχνεις και γαμώ

τα μηχανήματα που θα σου καλύψουν όποια ανάγκη και να έχεις και σίγουρα θα ευχαριστηθείς ένα gaming pc σε πιο προσιτή τιμή...

Πιστεύω πως με ένα PCάκι

phenom II x4 (η ακόμα καλύτερα χ3 αν θες καθαρά Gaming PC διότι από όσο ξέρω τα παιχνίδια ακόμα υποστηρίζουν 2 πυρήνες... οπότε με έναν χ3 στα 2,8 θα φυσάει...)

Αντε καλοριζικος και θα συμφωνισω με τον φιλο που γραφει ποιο πανω

Δημοσ.
στα χρηματα που βαζεις αξιζει μονο η 4870 512. σε λιγοτερα δες για 4850 η 9800gtx+ (512 both)

Απο τα πολυ λιγα που ξερω, το chipset παιζει περισσοτερο ρολο στα frames ενω η μνημη στην αναλυση, η κανω λαθος? Με 120 ευρω δεν αξιζει η asus 4850 1gb 2 μηνων μεταχειρισμενη? Δεν θελω καθαρο gaming pc, απλα σιγουρα με την αγορα καινουριου υπολογιστη θα περασω μια 'φαση' για 2-3 μηνες, απο κει και περα περιστασιακα και φυσικα σε χαμηλοτερες ρυθμισεις για πιο καινουρια παιχνιδια. Για αυτο και δεν με ενδιαφερει και τοσο το ποσο θα 'κρατησει' το chipset της καρτας. Για επεξεργαστη μαλλον για χ4 θα παω. H mobo που παρεθεσα πιο πανω ειναι σιγουρα συμβατη?

Με τον χρονισμο των ram τι ακριβως παιζει? Επισης, αν παραγγειλω απο e-shop που ειναι και διπλα στο σπιτι μου, να βαλω δωρεαν συναρμολογηση?

Δημοσ.

1) 170 κάνει καινούργια...

2) Τα παιχνίδια υποστηρίζουν 2 πυρήνες που σημαίνει ότι ένας 4 πύρινος δεν είναι τραγικά πιο γρήγορος από έναν 2 πύρινο στα παιχνίδια, ίσα ίσα... όμως από την στιγμή που από ότι κατάλαβα δεν πολύ ασχολείσαι και δεν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις σε αυτόν τον τομέα, πάρε έναν 4 πύρινο...

3)Δίπλα είναι το e-shop τράβα ρώτα:P

Δημοσ.

Τελικα παρηγγειλα, δεν αντεξα αλλο... Ρισκαρα με mobo asrock καθως ηταν η πιο πλουσια στα ~100ε. Τελικα επελεξα παραλαβη απο το καταστημα χωρις συναρμολογηση ωστε αν μετανιωσω για κατι να πω οτι 'εγινε' καποιο λαθος στην παραγγελια και να το αλλαξω :lol: Οριστε και η συνθεση, βριστε ελευθερα. Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας.

post-114733-129062990975_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...