konstadis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Λοιπον την απορια μου θα την θεσω με παραδειγμα. Εψαξα στο google αλλα δεν βρηκα τπτ. Ρωτησα κ ενα φιλο μου αλλα ουτε αυτος θυμωτανε. Εχω ενα αρχειο.iso. χρησιμοποιω το deamon κ το κανω Mount. Ωραια ως εδω. Εστω λεμε τωρα.π.χ το αρχειο .iso ηταν (πολλα video μαζι με txt) [οτιδηποτε] κ ηθελα να το κρατησω μεσα σε φακελο στα windows. πως μπορω να το κανω αυτο?? (εχω σκεφτει εναν τροπο αν κ δεν μαρεσει τοσο)[να πατησω explore στο εικονικο cd κ να επιλεξω ολα τα αρχεια αντιγραφη-> επικολληση] κανας αλλος τροπος πιο γρηγορος??
parsifal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Αν κατάλαβα καλά, θέλεις να αντιγράψεις τα περιεχόμενα ενός ISO στο σκληρό σου δίσκο. Ο τρόπος που αναφέρεις θα δουλέψει μια χαρά. Υπάρχει κι άλλος, χωρίς να χρειάζεται να το κάνεις mount στο εικονικό drive: Το ανοίγεις με κάποιο archiving πρόγραμμα που υποστηρίζει ISO (π.χ. 7-Zip, WinRAR κλπ) και κάνεις extract τα περιεχόμενα εκεί που θέλεις.
konstadis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 ααα ωραια φιλε. δεν το ηξερα. κατευθειαν extract κ δουλεψε... ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Να έχεις υπ' όψιν σου όμως ότι τα περιεχόμενα ενός CD/DVD image δεν είναι πάντα μόνο αυτά που βλέπουμε σε ένα πρόγραμμα archiving ή με Explore του εικονικού drive. Μπορεί να υπάρχουν και subchannel data, bootsector κλπ. Σε τέτοια images, το extraction όλων των ορατών αρχείων στο σκληρό δίσκο και η εγγραφή τους σε νέο άγραφο δισκάκι δεν πρόκειται να παράγει 1:1 ακριβές αντίγραφο του αρχικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.