Προς το περιεχόμενο

Bluetooth Remote Control for PC

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα!!

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το κινητό έτσι ώστε μέσω bluetooth να μπορείς να τηλεχειρίζεσαι τον media player και γενικά οποιονδήποτε άλλο player ???

To κινητό που έχω είναι το Nokia N95

Eυχαριστώ προκαταβολικά!!!!

Δημοσ.

Πρέπει να υποστηρίζεται από τις συσκευές σου ΚΑΙ από το software το πρωτόκολλο Απομακρυσμένου Ελέγχου. Πχ το Τ630 μου δεν το κάνει, αλλά το W810i μου το κάνει.

Νομίζω ότι με το BlueSoleil (που είναι γενικά πάρα πολύ καλό αν όχι το καλύτερο) μπορείς να το κάνεις. Εγώ έχω μια παλιά έκδοσή του και χειρίζεται κανονικά παρουσιάσεις Powerpoint, Windows Media Player και κίνηση ποντικιού (κερσορα), αλλά στο τελευταίο είναι πολύ δύσχρηστο. Αλλά και στο laptop μου που είχε BT driver από τη μαμά Toshiba γίνεται άνετα.

Δημοσ.
Πρέπει να υποστηρίζεται από τις συσκευές σου ΚΑΙ από το software το πρωτόκολλο Απομακρυσμένου Ελέγχου. Πχ το Τ630 μου δεν το κάνει, αλλά το W810i μου το κάνει.

Νομίζω ότι με το BlueSoleil (που είναι γενικά πάρα πολύ καλό αν όχι το καλύτερο) μπορείς να το κάνεις. Εγώ έχω μια παλιά έκδοσή του και χειρίζεται κανονικά παρουσιάσεις Powerpoint, Windows Media Player και κίνηση ποντικιού (κερσορα), αλλά στο τελευταίο είναι πολύ δύσχρηστο. Αλλά και στο laptop μου που είχε BT driver από τη μαμά Toshiba γίνεται άνετα.

Φίλε μου το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω αν υποστιρίζει το Ν95 μου απομακρυσμένο έλεγχο.Το bluesoleil το έχω αλλά δεν βγάζω άκρη.Μετά έκανα εγκατάσταση το πρόγραμμα " bluetooth remote contol" και δεν μπορεί να βρει το κινητό μου.

Kατέβασα και το IVT_BlueSoleil_6.4.249.0 αλλά δεν βγάζω άκρη

Δημοσ.
Φίλε μου το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω αν υποστιρίζει το Ν95 μου απομακρυσμένο έλεγχο.Το bluesoleil το έχω αλλά δεν βγάζω άκρη.Μετά έκανα εγκατάσταση το πρόγραμμα " bluetooth remote contol" και δεν μπορεί να βρει το κινητό μου.

Kατέβασα και το IVT_BlueSoleil_6.4.249.0 αλλά δεν βγάζω άκρη

Το bluetooth remote contol δεν το ξέρω καθόλου οπότε δεν έχω κάτι να σου πω.

Όσο για το BlueSoleil, έχω μια παλιότερη έκδοση αλλά φαντάζομαι ότι στα βασικά είναι ίδιες. Μόλις ανοίξεις το BlueSoleil κάνεις αναζήτηση συσκευών, και μόλις εντοπίσει το κινητό σου κάνεις διπλό κλικ επάνω στο εικονίδιο που εμφανίζεται για να τα συνδέσεις. Μόλις συνδεθούν κινητό και PC βλέπεις στο πάνω μέρος του BlueSoleil ποιές υπηρεσίες υποστηρίζονται από το κινητό σου (ενεργοποιούνται και μπορείς να τις επιλέξεις, ενώ οι υπόλοιπες παραμένουν ανενεργές). Η υπηρεσία που σε ενδιαφέρει είναι η Human Interface Device Service. Κάνεις διπλό κλικ εκεί και οι συσκευές επικοινωνούν πλέον με το πρωτόκολλο απομακρυσμένου ελέγχου.

Να ξέρεις ότι αν κατέβασες το BlueSoleil free έχει κάποιους περιορισμούς.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πως το καταφερες ακριβως γιατι εμενα στο νοκια Ε60 βρισκω ααποο το κιινητο το υπλογιστη και δεν μου κανει συνδεση (μου ζητα να ελεγξω αν ειναι ενεργοποιημενο το προγραμμα το οποιο ομως ειναι)

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...