xakerdo7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Πως μπορώ ρε παιδιά να φαίνεται και ο 2ος δίσκος στα windows???Είναι και οι 2 SATA,ο ένας φαίνεται κανονικά και ο άλλος όχι,τι κάνω???
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 τωρα τον εβαλες καινουργιος ειναι ; το bios τον βλεπει ;
Manos83 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Πως μπορώ ρε παιδιά να φαίνεται και ο 2ος δίσκος στα windows???Είναι και οι 2 SATA,ο ένας φαίνεται κανονικά και ο άλλος όχι,τι κάνω??? Άλλαξε θέση στο jumparaki απο πίσω. Λογικά πρέπει να τον βάλεις στη θέση slave.
xakerdo7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Oι sata δεν εχουν slave και master... ακριβώς,οπότε φιλε μου τι κάνω???? ναι τον bios τον βλεπει κανονικα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 start > control panel > administrative tools > computer management > disk management. φαινεται εκει ; καινουργιος ειναι ; μηπως θελει format.
xakerdo7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 start > control panel > administrative tools > computer management > disk management. φαινεται εκει ; καινουργιος ειναι ; μηπως θελει format. θα το κοιταξω!!κοιτα εκανα φορματ μονο στον ενα ,σε αυτον που φαινεται!!!χρειαζεται να κανω και στον αλλο???
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 σε ρωταω ειναι καινουργιος δεν μου λες. οταν αγοραζουμε δισκο του καναμε format για να φαινεται στον windows explorer.
xakerdo7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 σε ρωταω ειναι καινουργιος δεν μου λες. οταν αγοραζουμε δισκο του καναμε format για να φαινεται στον windows explorer. δεν ξερω ρε φιλε,βασικα δεν ειναι δικος μου και δεν ξερω,οταν αγοραστηκε το pc παντως φαινοταν και οι 2,τωρα που δεν φαινεται να κανω και σε αυτον φορματ????και στους 2 θα εχω τα windows????δεν θα επηρεασει το συστημα?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 οχι μην του κανεις θα εχει δεδομενα μαλλον. για αρχη δες στο disk management. αλλο format αλλα εγκατασταση windows. το format διαγραφει ολα τα αρχεια στον σκληρο δισκο.
xakerdo7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 οχι μην του κανεις θα εχει δεδομενα μαλλον. για αρχη δες στο disk management.αλλο format αλλα εγκατασταση windows. το format διαγραφει ολα τα αρχεια στον σκληρο δισκο. ναι σωστα,λαθος μου,οκ θα δω και θα επανελθω.....
xakerdo7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ναι σωστα,λαθος μου,οκ θα δω και θα επανελθω..... έκανα αυτο που μου είπες και τωρα ειναι κομπλε,φαινεται κανονικα,thanks!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.