Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με οθόνη?

xakerdo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την οθόνη SAMSUNG SYNCMaster 710N και όταν ανοίγω το pc μου λέει το εξής

Not optimum Mode

Recommended Mode:

1280x1024 60Hz

?

γιατί το βγάζει αυτό?Φταίει κατί?Η οθόνη δεν είναι wide,λέτε να φταίει αυτό?....Γιατί το λέω....γιατί όταν είναι στην ανάλυση 800χ600 δουλεύει κομπλέ,όταν αλλάξω ανάλυση πάλι τα ίδια......

Δημοσ.

Πρέπει να την βάλεις να δουλεύει στις ρυθμίσεις που σου αναφέρει. Το ίδιο κάνει και η δικιά μου LG W2241S22'' αν δεν την έχω στο μάξιμουμ 1680χ1050.

Δημοσ.
Πρέπει να την βάλεις να δουλεύει στις ρυθμίσεις που σου αναφέρει. Το ίδιο κάνει και η δικιά μου LG W2241S22'' αν δεν την έχω στο μάξιμουμ 1680χ1050.

το θέμα είναι οτι δεν δουλεύει στην ανάλυση που μου λέει αλλά μονο στα 800χ600....ωραία ας το αφήσω εκεί.....αλλά είναι πολύ μεγάλα τα εικονίδια κ.τ.λ...και ποιος λόγος υπάρχει ώστε να το κάνει αυτό???

Δημοσ.

Aπό ότι κοίταξα μέσω του google βάζοντας το μόνιτορ σου πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Κάτι παίζει με αυτό το μόνιτορ, ελπίζω όχι κακό....

Δημοσ.

Φιλε πρεπει να βαλεις την οθονη σου στην εγγενη αναλυση δηλαδη στη προτεινομενη μεγιστη του κατασκευαστη για να εχεις τα καλυτερα δυνατα αποοτελεσματα αν φυσικα το επιτρεπει και η καρτα γραφικων σου. Αλλιως επελεξε την ρυθμηση απο τα κουμπακια της οθονης σου και βαλε disable στις προειδοποιησεις για να μη σε ζαλιζει με τετοια μηνυματα..

Δημοσ.
Φιλε πρεπει να βαλεις την οθονη σου στην εγγενη αναλυση δηλαδη στη προτεινομενη μεγιστη του κατασκευαστη για να εχεις τα καλυτερα δυνατα αποοτελεσματα αν φυσικα το επιτρεπει και η καρτα γραφικων σου. Αλλιως επελεξε την ρυθμηση απο τα κουμπακια της οθονης σου και βαλε disable στις προειδοποιησεις για να μη σε ζαλιζει με τετοια μηνυματα..

και πως θα το κανω αυτο?πως θα κανω disable στις προειδοποιησεις ???

Δημοσ.

Δικε μου πρεπει να παιξεις με τα κουμπια που εχει η οθονη σου..Σε εμενα LG ειναι menu-settings-notifications....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...